το θεμα ειναι να την παιζεις οσο θες. Δικη σου ειναι και οτι θες την κανεις. Δε νομιζω οτι η πολυ μαλακια σου μικραινει την πουτσα οπως διαβασα ποιο πανω, ναι, κουραζει αλλα καποιες φορες αναζοωγονει. Εννοειται οτι αμα την παιξεις δυο φορες και μετα πας να γαμησεις μετα απο κανα δυωρο, μπορει και να μη σου σηκωνεται τοσο ευκολα, αλλα ειναι λογικο. Η μαλακια επισης εχει οντως αποδειχτει οτι κανει καλο στον προστατη. Τωρα, τι αλλο κανει γενικα, μαλλον μαλακιες ειναι και δεν παιζει να κανει ζημια στον οργανισμο. Στη τελικη, δεν εχει καμμια διαφορα (οργανικα) απο το να κανεις σεξ....τωρα στο ψυχολογικο, πολλοι αντρες σκεφτονται οτι δεν κανει να την παιζεις κλπ κλπ, ομως δεν εχει καμμια απολυτως επιστημονικη βαση που να δειχνει οτι κανει κακο.
Προσωπικα, την παιζω συχνακις (εχω και γκομενα) και μια χαρα ειμαι.
Θεωρω οτι ο αυνανισμος ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο και γινεται παθολογικος οταν επιλεγεις σε συχνη βαση να κατσεις σπιτι να την παιξεις αντι να βγεις με φιλους η' και να γαμησεις, η' γενικα να απομονωνεσαι κοινωνικα. Εγω, οσες φορες και να την παιξω, αν μου κουνηθει η γκομενα μου, δεν υπαρχει περιπτωση να μην ενδωσω....
Π