A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Αν πετυχει η μαλακια βαραμε και μια δευτερη
Αν ξαναπετύχει βαραμε ολη μερα
Αν ξαναπετύχει βαραμε ολη μερα
τι εννοεις?Πόσες φορές την ημέρα βαράτε μαλακία οταν το κάνατε συστηματικα?
Δεν το 'χω κάνει ποτέ.- 18 (4.2%)
[glow=red,2,300]Δεν είμαι ο μόνος!!![/glow]
Που δεν βαράω συνεχόμενες μαλακίες!!τι εννοεις?
αμα εχεις πολλες καυλες και δεν εχεις να γαμησεις ξεκαυλωνεις με μια?Που δεν βαράω συνεχόμενες μαλακίες!!
Ρε νωντα ,εχει εξεταστικη ο ανθρωπος .Μην του βαζεις ιδεες .Σεβασου την φοιτητιωσα νεολαια !αμα εχεις πολλες καυλες και δεν εχεις να γαμησεις ξεκαυλωνεις με μια?
ποσο ειναι το επιτρεπτο οριο για να μη παθεις τιποτα?
σκατο moderators του σαιτ παλιοαδερφεσ μου χαλατε τα θεματα μου
μαλακιες εγω απο τα 13-17 την ειχα κανει πραγματικα λαστιχο και μου ειναι χοντρη,τωρα για σενα δεν ξερωΟ αυνανισμός είναι ένα θέμα για το οποίο θα πρέπει να ακούτε και λίγο τους μεγαλύτερους σε ηλικία, δεν βλάπτει...Σχετικά με τις απορίες του ALEX θέλω να δώσω τις εξής συμβουλές σαν παλαιότερος..
1. Όσον αφορά τον προστάτη, ισχύει το ότι όσο συχνότερα εκσπερματώνεις, τόσο περισσότερο μειώνονται οι πιθανότητες υπερπλασίας.
2. Όταν αρχίσεις τον αυνανισμό πρέπει και να τον τελειώσεις...(αλλιώς ας μην ξεκίναγες) διαφορετικά θα νοιώθεις παράξενα φουσκωμένος ή αλλιώς στην αργκώ "αυγωμένος".
3. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο αυνανισμός σαν πράξη έχει ώς αποτέλεσμα να μειώνει το μέγεθος του πέους σε αντίθεση με την ερωτική δείσδυση η οποία δυναμώνει και μεγαλώνει το πέος. Καλύτερη εναλλακτική λύση ( από το γαμίσι) φίλε μου είναι είτε να φορέσεις προφυλακτικό και να τον χώνεις ανάμεσα σε μαξιλάρια, ή να αγοράσεις το Fleshlight αποκλειστικά από Αμερική γιατί εδώ δεν πωλείται (). Η συσκευή αυτή προσφέρει εκγύμναση του πέους σε αντίθεση με την παλάμη όπου από προσωπική εμπειρία τον κάνει σαν οδοντογλυφίδα.
αυτό πρέπει να έχει μπει εδώ, θυμάμαι ότι διάβαζα αποσπάσματα (ή ενός εξίσου σουρεαλιστικού εγχειριδίου) :o :o :o
σκαναρισμένα ήτανε? από κάνα σάιτ? δε θυμάμαι
αλλά ναι, διαβάστε το
μωρη και εισαι φιλη μουvote:
Μια φορά τη βδομάδα.