Νέα

strap-on μια εκ βαθέων εξομολόγηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kinkypersonn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 572
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με τα γούστα του κίνκι, δικαίωμα του να κάνει οτι του αρέσει και το σέβομαι αλλα ο όρος αυταρχικό σε μπουρδέλα και στούντιο είναι το "αυτος που θέλει να τον φάει" δεν έχει καμία σχέση με s/m και fetish.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Ρε είσαι  :uglystupid: δεν γουστάρει κυριαρχία λέμε... το διάβασες καθόλου το αρχικό του μήνυμα που άνοιξε το θρεντάκι ? για πήγαινε διάβασε, απλά είναι οι προτιμήσεις του στο sex, πουθενά δεν λέει για γυναικεία κυριαρχία και s/m.

Ρε φιλε εισαι βλακας  :-
Πραγματικα  :-
Αν δεν εχεις ασχοληθει καθολου μην προσπαθεις να ορισεις τι περιλαμβανει και τι οχι το bdsm ... ειναι στην σωστη ενοτητα το θρεντ .

Και για να  τσιμπησεις και την τρισμεγιστη γνωση το στραπονιασμα ειναι απο μονο το μια πραξη Κυριαρχιας πανω σε καποιον ... και αυτος το θελει απο ΓΥΝΑΙΚΕΣ!Ναι φιλε απο ΓΥΝΑΙΚΕΣ!Και ειναι στρειτ ! Ξερεις γτ ? Γτ γουσταρει ΓΥΝΑΙΚΕΣ !
εκτος και αν αναφερει καπου οτι γουσταρει αντρες!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν δεν εχεις ασχοληθει καθολου μην προσπαθεις να ορισεις τι περιλαμβανει και τι οχι το bdsm ... ειναι στην σωστη ενοτητα το θρεντ .

Και για να  τσιμπησεις και την τρισμεγιστη γνωση το στραπονιασμα ειναι απο μονο το μια πραξη Κυριαρχιας πανω σε καποιον ... και αυτος το θελει απο ΓΥΝΑΙΚΕΣ!Ναι φιλε απο ΓΥΝΑΙΚΕΣ!Και ειναι στρειτ ! Ξερεις γτ ? Γτ γουσταρει ΓΥΝΑΙΚΕΣ !

καλα νταξει τυπισσα βλογάμε τα γενια μας τωρα
σε ειδα πριν δεν απαντησες σε αυτο που ειπα καν
δεν το ελαβες υποψιν και δεν εδωσες σημασια και τωρα λες αυτα  :grin:
στραπονιαρα καργα σε κοβω αμα το ζητησει γκομενος σου θα το δεχτεις με τα 1000  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
καλα νταξει τυπισσα βλογάμε τα γενια μας τωρα
σε ειδα πριν δεν απαντησες σε αυτο που ειπα καν
δεν το ελαβες υποψιν και δεν εδωσες σημασια και τωρα λες αυτα  :grin:
στραπονιαρα καργα σε κοβω αμα το ζητησει γκομενος σου θα το δεχτεις με τα 1000  :2funny: :2funny: :2funny:

Τι να κατσω να πω ρε μπολντ με δουλευεις  :idiot:
Και το συμπερασμα οτι επειδη δεν θεωρω πουστη καποιον που γουσταρει στραπονιασμα ειμαι εγω στραπονοφορουσα ειναι ακυρο :/ :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι να κατσω να πω ρε μπολντ με δουλευεις  :idiot:
Και το συμπερασμα οτι επειδη δεν θεωρω πουστη καποιον που γουσταρει στραπονιασμα ειμαι εγω στραπονοφορουσα ειναι ακυρο :/ :P

νταξει δεν ειμαστε μαλακες -.-
μπορουμε να καταλαβουμε ποτε καποιος υπερασπιζεται
μια αποψη επειδη οντως ειναι κτημα του και προκειται να
την πραξει κιολας. Στραπονιαρα σε ειπα για αλλο λογο. Και οχι
για αυτον που λες... σου ειπα και πιο πανω  ;)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Μωρή βλαμένη κατίνα που ξέρεις και απο bdsm σιγά μην κάτσω να σε πείσω κιόλας αφού ανθρώπινη εξήγηση δεν καταλαβαίνεις, οι υπόλοιποι ξέρουν οτι το να σου αρέσει απλά να τρώς το στραπ-ον στον κώλο δεν είναι s/m. Κάθε λογικός άνθρωπος καταλαβαίνει οτι αυτό το πρόγραμμα ονομάστηκε στα μπουρδέλα και στα στούντιο ως αυταρχικό για καλύψει το όλο σκηνικό του τύπου που θέλει να τον φάει με το στραπ-ον και δεν είναι και τόσο εύκολο να το ζητάει κάθε φορά έτσι.
To ότι μέσα στα τόσα "παιχνίδια" που γίνονται μέσα στο bdsm είναι και το στραπ-ον είναι άλλο θέμα, γιατί είναι κομμάτι ενός συνόλου παιχνιδιών.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μόνο που δεν είναι γκόμενοι κάτι τέτοιοι. Υποτακτικοί είναι.

νταξει φιλε εχει γινει μπουρδελο η κατασταση
και οι αντρες δεν γαμαμε καλα ωρες ωρες επειδη
δεν βγαζω τον εαυτο μου απεξω... και οι γκομενες δεν ξερουν τι θελουν
αλλες φορες θελουν αντρα και τους βγαινει λουλης ενω αλλες θελουν λουλη και τους
βγαινει αντρας... γαμησετα εχει γινει η φαση δεν βγαζεις ακρη εχουν τρελαθει ολοι
για αυτο ζησε εκει οσο μπορεις και περνα καλα οποτε ειναι και στα αρχιδια σ ολα.  :woldman:

Επισκέπτης
Μεγαλη κουβεντα ανοιγουμε και δεν θα παω ποτε για νανι  :grin: :P
Και τρία χρόνια άυπνη να μείνεις αυτό δεν θ' αλλάξει :sunglasses:

Και το συμπερασμα οτι επειδη δεν θεωρω πουστη καποιον που γουσταρει στραπονιασμα
Με την τεχνική έννοια του όρου, πούστης είναι ο ομοφυλόφιλος, αυτός που γουστάρει άντρες. Άρα εφόσον ο άλλος γουστάρει να κάνει τον κώλο του τασάκι αλλά φτιάχνεται μόνο με γυναίκες, δεν είναι πούστης.
Όμως, η λέξη πούστης έχει γίνει κάπως γενική στην εποχή μας για να τα βγάζουμε πέρα σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως το μαλάκας ένα πράμα.
Ε με την γενική/σύγχρονη έννοια του όρου είναι καραπουσταριό του κερατά :)

Επισκέπτης
νταξει φιλε εχει γινει μπουρδελο η κατασταση
και οι αντρες δεν γαμαμε καλα ωρες ωρες επειδη
δεν βγαζω τον εαυτο μου απεξω... και οι γκομενες δεν ξερουν τι θελουν
αλλες φορες θελουν αντρα και τους βγαινει λουλης ενω αλλες θελουν λουλη και τους
βγαινει αντρας... γαμησετα εχει γινει η φαση δεν βγαζεις ακρη εχουν τρελαθει ολοι
για αυτο ζησε εκει οσο μπορεις και περνα καλα οποτε ειναι και στα αρχιδια σ ολα.  :woldman:
Φίλε επειδή οι γκόμενες δεν ξέρουν τι θέλουν όμως, μην κάθεσαι και τους δίνεις σημασία σ' αυτά τα πράματα.
Βάλ' την κάτω, σκίσε την και ακόμα και να μην της αρέσει, τουλάχιστον δεν θα γυρίσει μετά να πει κακή κουβέντα για πάρτη σου και κυρίως δεν θα σε θεωρήσει φιλενάδα, όπως γίνεται με τους υποτακτικούς ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φίλε επειδή οι γκόμενες δεν ξέρουν τι θέλουν όμως, μην κάθεσαι και τους δίνεις σημασία σ' αυτά τα πράματα.
Βάλ' την κάτω, σκίσε την και ακόμα και να μην της αρέσει, τουλάχιστον δεν θα γυρίσει μετά να πει κακή κουβέντα για πάρτη σου και κυρίως δεν θα σε θεωρήσει φιλενάδα, όπως γίνεται με τους υποτακτικούς ;)

εμενα δεν με πειραζουν οι υποτακτικοι που δινουν τον κωλο τους
αυτοι ειναι λιγοτεροι επικυνδινοι απο τους αλλους "υποτακτικους" που
γινοντε μουνοδουλοι και μας εχουν καταστρεψει την πιατσα  :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Δε σε καταλαβαινω. Σπαστα και ξαναριξτα,γιατι με τον gl και τον farkeli μας βλεπω να περνουμε σειρα στο ρινγκ...
Λέω ότι μας είχες δώσει φρούδες ελπίδες ότι θα γυρίσει πίσω :sunglasses:

εμενα δεν με πειραζουν οι υποτακτικοι που δινουν τον κωλο τους
αυτοι ειναι λιγοτεροι επικυνδινοι απο τους αλλους "υποτακτικους" που
γινοντε μουνοδουλοι και μας εχουν καταστρεψει την πιατσα  :headbang: :headbang: :headbang:
Σ' αυτό συμφωνώ. Είναι και συμφέρον για 'μας να υπάρχουν υποτακτικοί στην τελική ;)

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Μπολντι αστα μπουρδελα τα τσατ τα λινουξ και τα αρχιδια μου
και τραβα να γαμησεις ενα κωλαρακι αφου εισαι παρθενος.
θα βρει αλλο νοημα η ζωη σου τυπε μου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπολντι αστα μπουρδελα τα τσατ τα λινουξ και τα αρχιδια μου
και τραβα να γαμησεις ενα κωλαρακι αφου εισαι παρθενος.
θα βρει αλλο νοημα η ζωη σου τυπε μου.

ΤΥπε το λινουξ θα σου δωσει να φας ομως  :grin:
μια θεση να πετυχω καπου σαν διαχειριστης ειμαι οκ
ενα 800αρακι το μηνα θα ειναι κουτι.

κωλαρακια δεν γαμας στο ετσι απεξω...
και δεν ειμαι καθολου κακοσουλουπωτος απλα πρεπει να
ακολουθησεις αλλου ειδους ζωη την οποια βαριεμαι...
κλαμπς - πουκαμισακιας.... δημοσιες σχεσεις φουλ
να μπεις σε παρεες κτλπ ε βαριεμαι τυπε.

Παλια εκανα καμακι αλλα για να εχω κατι να συζηταω με τα φιλαρακια μου
οχι για να την πεσω σε γκομενα... αλλωστε αν πας με αυτο το σκεπτικο εισαι χαμενος
εξαρχης.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Μωρή βλαμένη κατίνα που ξέρεις και απο bdsm σιγά μην κάτσω να σε πείσω κιόλας αφού ανθρώπινη εξήγηση δεν καταλαβαίνεις, οι υπόλοιποι ξέρουν οτι το να σου αρέσει απλά να τρώς το στραπ-ον στον κώλο δεν είναι s/m. Κάθε λογικός άνθρωπος καταλαβαίνει οτι αυτό το πρόγραμμα ονομάστηκε στα μπουρδέλα και στα στούντιο ως αυταρχικό για καλύψει το όλο σκηνικό του τύπου που θέλει να τον φάει με το στραπ-ον και δεν είναι και τόσο εύκολο να το ζητάει κάθε φορά έτσι.
To ότι μέσα στα τόσα "παιχνίδια" που γίνονται μέσα στο bdsm είναι και το στραπ-ον είναι άλλο θέμα, γιατί είναι κομμάτι ενός συνόλου παιχνιδιών.

Πρωτα απ ολα προσεξε οτι δεν μιλησα για s/m αλλα γενικοτερα bdsm ειδικοτερα Κυριαρχια ...
Τραβα για υπνο τωρα ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λέω ότι μας είχες δώσει φρούδες ελπίδες ότι θα γυρίσει πίσω :sunglasses:
Σ' αυτό συμφωνώ. Είναι και συμφέρον για 'μας να υπάρχουν υποτακτικοί στην τελική ;)

δυστυχως ομως η πουτανα η τυχη εχει προνοησει και για αυτο  :grin:
οσους υποτακτικους πες εχει κανει ή ομοφυλοφιλους αλλες τοσες γκομενες
εχει γεμισει και με ψυχολογικα ωστε να επέλθει η "ισορροπια" και τελικα
να μην έχεις το μεγαλο πληθος στις πρακτικες επιλογες που αρχικα ελπιζεις
πως εχεις  :2funny: :2funny: :2funny:

swan

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
1
συμφωνο με τιν vilma παντος

Επισκέπτης
Και για να  τσιμπησεις και την τρισμεγιστη γνωση το στραπονιασμα ειναι απο μονο το μια πραξη Κυριαρχιας πανω σε καποιον ... και αυτος το θελει απο ΓΥΝΑΙΚΕΣ!Ναι φιλε απο ΓΥΝΑΙΚΕΣ!Και ειναι στρειτ ! Ξερεις γτ ? Γτ γουσταρει ΓΥΝΑΙΚΕΣ !

Σοβαρα τα γραφεις αυτα ? Απο τις λιγες ιστοριες του μαλετσουλι που διαβασα βλεπω οτι τους αρεσει να τον τρωνε κι απο αντρες. Αλλωστε τι πλαστικο τι κρεατινο την ιδια δουλεια κανει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom