Νέα

strap-on μια εκ βαθέων εξομολόγηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kinkypersonn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 572
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ερωτα αρχισες παλι?
εσυ βαλε τη στολη με τις σαρδελες να παιρνει η αλλη καμψεις και κανε μας τη χαρη! :cheesy:
ASE μας ρε τυπισσα αφου μαζι σου τακιμιαζεται ο τυπος
αφου αρχισατε τις ζηλειες πιτσουνακια μου
τελικα τα ιντερνετικα τα παιζεις στα δαχτυλα στα αλλα υστερεις λιγο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εσυ βαλε τη στολη με τις σαρδελες να παιρνει η αλλη καμψεις και κανε μας τη χαρη! :cheesy:τελικα τα ιντερνετικα τα παιζεις στα δαχτυλα στα αλλα υστερεις λιγο...

σε ποια υστερω  :huh: :huh:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
τυπε της ειπες και το κλασσικο
"Να εγω δεν ψαχνομαι απο το ιντερνετ αλλα ετυχε..." ??? :grin:
Για χαζη την περνας?
Οχι βεβαια.
Χρησιμοποιησα πολυ εξυπνοτερες μεθοδους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στο να καταλαβεινεις ποιος τα κιμιαζει με ποιον!
αλλα δεν πειραζει,υγεια!  :2funny:

νταξει δεν θα τα χαλασουμε εκει
ειτε τα τακιμιασε με σενα ειτε με την αλλην
το e-καμακι μια φορα εγινε... για αυτο τον πειραζω
αν καταλαβες  :grin:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Στο κατάλληλο forum πόσταρα guys, fetish και s/m λέει αν δεν απατώμαι  :idiot:

Εγώ ρε κίνκι γκάι δεν βλέπω να είσαι στο κατάλληλο θρεντάκι, γιατί δεν νομίζω οτι τον τρώς απο μαζοχισμό, αν ήσουν μαζοχιστής θα σου άρεσε όλο το πακετάκι, ο πόνος, κανένα μαστιγιάκι τα γνωστά.  Εσένα απλά σου αρέσει να τον τρώς και χρησιμοποιείς τον όρο αυταρχικό πρόγραμμα στα μπουρδέλα, που εσκεμένα μετονόμασαν το πρόγραμμα "αυτος που του αρέσει να τον τρώει" σε αυταρχικό για κάλυψη. Γιατί είναι και λογικό και σένα δεν θα σου άρεσε να φωνάζει πχ η τσατσά στην κοπέλα: "ιρίνα είναι εδώ ένα παλικάρι που θέλει να τον γαμήσεις με ένα δονητή" για να μην πω το πιο λογικό να έλεγε "ένας πούστης". Αντί αυτού η τσατσά θα πεί στην κοπέλα: "ιρίνα ενα παλικάρι εδώ θέλει αυταρχικό" και θα καλυφθεί η πουστιά όμορφα, θα θεωρηθεί οτι κάνεις κίνκι παιχνιδάκια κλπ. Δεν είναι όμως όλα έτσι, άλλο κινκι παιχνιδάκι και s/m και άλλο απλά μου αρέσει να τον παίρνω.

Με το συμπάθιο κιόλας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
νταξει δεν θα τα χαλασουμε εκει
ειτε τα τακιμιασε με σενα ειτε με την αλλην
το e-καμακι μια φορα εγινε... για αυτο τον πειραζω
αν καταλαβες  :grin:
Η Σιλβα παντως ειναι ωραιο κομματι τυπε.
Ευτυχως προλαβα πριν την αρπαξει κανενας αλλος.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Εγώ ρε κίνκι γκάι δεν βλέπω να είσαι στο κατάλληλο θρεντάκι, γιατί δεν νομίζω οτι τον τρώς απο μαζοχισμό, αν ήσουν μαζοχιστής θα σου άρεσε όλο το πακετάκι, ο πόνος, κανένα μαστιγιάκι τα γνωστά.  Εσένα απλά σου αρέσει να τον τρώς και χρησιμοποιείς τον όρο αυταρχικό πρόγραμμα στα μπουρδέλα, που εσκεμένα μετονόμασαν το πρόγραμμα "αυτος που του αρέσει να τον τρώει" σε αυταρχικό για κάλυψη. Γιατί είναι και λογικό και σένα δεν θα σου άρεσε να φωνάζει πχ η τσατσά στην κοπέλα: "ιρίνα είναι εδώ ένα παλικάρι που θέλει να τον γαμήσεις με ένα δονητή" για να μην πω το πιο λογικό να έλεγε "ένας πούστης". Αντί αυτού η τσατσά θα πεί στην κοπέλα: "ιρίνα ενα παλικάρι εδώ θέλει αυταρχικό" και θα καλυφθεί η πουστιά όμορφα, θα θεωρηθεί οτι κάνεις κίνκι παιχνιδάκια κλπ. Δεν είναι όμως όλα έτσι, άλλο κινκι παιχνιδάκι και s/m και άλλο απλά μου αρέσει να τον παίρνω.

Με το συμπάθιο κιόλας.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Με το συμπάθιο κιόλας.

Κοιτα δε σε λεω μαλακα ... αλλα λες μαλακιες .
Που ειπε οτι ειναι μαζοχιστης ?

Και το να γουσταρει αντρας το κωλοδαχτυλιασμα ή το στραπ ον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑ!
Με την ιδια ηλιθια λογικη ενας αντρας που γουσταρει να γαμαει ανδρικα κωλαρακια ειναι αντρακλας !
Ελεος γαμω γαμω ... ποσταρετε και με αερα  :headbang:

δεν τ λεω μονο για σενα αλλα κ για οσουν λενε παρομοιες μαλακιες  :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κοιτα δε σε λεω μαλακα ... αλλα λες μαλακιες .
Που ειπε οτι ειναι μαζοχιστης ?

Και το να γουσταρει αντρας το κωλοδαχτυλιασμα ή το στραπ ον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑ!
Με την ιδια ηλιθια λογικη ενας αντρας που γουσταρει να γαμαει ανδρικα κωλαρακια ειναι αντρακλας !
Ελεος γαμω γαμω ... ποσταρετε και με αερα  :headbang:

δεν τ λεω μονο για σενα αλλα κ για οσουν λενε παρομοιες μαλακιες  :)

δεν ειναι ΠΟΥΣΤΙΑ ειναι ΑΡΧΕΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ομως  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom