lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
που σε χανω ,που σε βρισκω μ ενα στραπον στον κωλο εισαι μονιμωςΤα ίδια έλεγες και για τον Λίλα
που σε χανω ,που σε βρισκω μ ενα στραπον στον κωλο εισαι μονιμωςΤα ίδια έλεγες και για τον Λίλα
axaxaxaxaxa!! εγω το sarousilva δεν το αλλαζω παντως να λυσσααααξεις! :-*
Ηταν πολυ κρυα η θαλασσα οταν με ειδες να βγαινω με το μαγιο τυροπιτα απο την θαλασσα.παλι με λασπολογεις ρε μπαμια?
Δε σε καταλαβαινω. Σπαστα και ξαναριξτα,Τα ίδια έλεγες και για τον Λίλα
το καλσον προσεξε μη σκισειςΗταν πολυ κρυα η θαλασσα οταν με ειδες να βγαινω με το μαγιο τυροπιτα απο την θαλασσα.Δε σε καταλαβαινω. Σπαστα και ξαναριξτα,
γιατι με τον gl και τον farkeli μας βλεπω να περνουμε σειρα στο ρινγκ...
δεν εχουμε κοντρα.. εγω ειμαι κρυφα ερωτευμενη μαζι του κι αυτος με απαρνιεται..Μη το αλλάζεις ...χαλάλι σου!!
Τώρα εγώ τι να κάνω? οχι τίποτε άλλο..άρχισα να συμπαθώ το sferdeklo... αλλά ασού έχετε κόντρα.. θα κρατησω ουδετερότητα (αλήθεια δεν έχω παρακολουθησει τη βεντετα... γαιτί μαλώνετε?)
Αφιερωμένο... (με νοημα για τους δυο σας)
Πισω διπλοπιττα κατεβασες σημερα πασακο;το καλσον προσεξε μη σκισεις
ΕΙναι να μην πεσεις στον ερωτα μου.δεν εχουμε κοντρα.. εγω ειμαι κρυφα ερωτευμενη μαζι του κι αυτος με απαρνιεται..
οποτε καταλαβαινεις... :'(
ηδη εχω πεσει στα πατωματα για παρτη σου... :-ΕΙναι να μην πεσεις στον ερωτα μου.
Θα σου καταπατησω το εγω σου...
Τυραννησου και βασανισου.ηδη εχω πεσει στα πατωματα για παρτη σου... :-
δεν πειραζει θα παω στο βυζοθρεντ να σαγηνευσω κανεναν με τα μου...Τυραννησου και βασανισου.
Τωρα πλεον εχω σενιο γυναικακι (Vilma) με προικα βαρβατη...
Τσαμπα κοπος.δεν πειραζει θα παω στο βυζοθρεντ να σαγηνευσω κανεναν με τα μου...
αχαχαχαχαχα! για ρωτα την να σου πει ποια ριχνει σε ποιαν! :-*Τσαμπα κοπος.
Η Αντιγονη σας εχει υπερκερασει με τα φουσκουνια της.
Neeeeeeeext...
Εμ, άμα περίμενα από το γαριδάκι σουπου σε χανω ,που σε βρισκω μ ενα στραπον στον κωλο εισαι μονιμως
Δεν ειναι μπαζολα!
Δεν ειναι μπαζολααααααααααααααααααααααα!
Μαλλον δεν εισαι αρκετα ενημερωμενος...Τσαμπα κοπος.
Η Αντιγονη σας εχει υπερκερασει με τα φουσκουνια της.
Neeeeeeeext...
Χαλαρα κιολας.δικηγορε εχει παει το e-καμακι
σύνεφο ε?
Χαλαρα κιολας.
Γελα καμαρι μου...Θα κανονισεις και για ποτακι? -.-
να βγειτε να γνωριστειτε και καλυτερα? χαχχχαχαχ
Ερωτα αρχισες παλι?δεν ειναι εδω και η αντιγονη να μας πει αν κανονιστηκε συναντηση μεταξυ τους!
δεν ειναι εδω και η αντιγονη να μας πει αν κανονιστηκε συναντηση μεταξυ τους!