Επισκέπτης
Η αντιγονη οτι δεν πηρε σε μυαλο το πηρε σε βυζια
Bυζάρες δηλαδή!
τσουλίδιααα
Η αντιγονη οτι δεν πηρε σε μυαλο το πηρε σε βυζια
Bυζάρες δηλαδή!
Μικρή,είσαι σίγουρη ότι μπορείς να τους κουμαντάρεις δύο; ;)
Παιρνουμε χαρτακι προτεραιότητας ή οποιος προλάβει πρωτος?αμεσως το μυαλο σου στην παρτουζα....ενας ενας ρε συ...
Οι καλοι παντου χωρανε ;-)σιγουρη δεν ειμαι
αλλα εστω οτι δεν μπορέσω να τους κουμαντάρω...
κατι δεν θα κανουν κι αυτοι να βοηθήσουν?
Ένας ένας για αρχή.Άκου το μπαρμπα lithin ;)σιγουρη δεν ειμαι
ναι θα αρχισουν τα αλαξοκωλια...σιγουρη δεν ειμαι
οποις προλαβει τον κυριο ειδε,,,Παιρνουμε χαρτακι προτεραιότητας ή οποιος προλάβει πρωτος?
35 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.οποις προλαβει τον κυριο ειδε,,,
Νομιζω οτι είναι η 1η φορά που συμβαίνει αυτο!!!!!!!!!!!Ρε σεις το γαμησατε το θεμα. Ο τυπος ανοιξε thread να πει τον πονο του και σεις ασχοληστε με το ποσους μπορει να "παρει" η Αντιγονη.
πολυ αγαμια τυπε...ετυμοι να χυμηξουν στο θυραμα...35 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μαγκες βουρ στον πατσα!!!!!!!
Ένας ένας για αρχή.Άκου το μπαρμπα lithin ;)
Φαντασου να τα βγάλει σε κοινη θεα τι θα γίνει!!!!!!!πολυ αγαμια τυπε...ετυμοι να χυμηξουν στο θυραμα...
Ρε σεις το γαμησατε το θεμα. Ο τυπος ανοιξε thread να πει τον πονο του και σεις ασχοληστε με το ποσους μπορει να "παρει" η Αντιγονη.
αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι...Φαντασου να τα βγάλει σε κοινη θεα τι θα γίνει!!!!!!!
καλα λοιπόν...
να σας ακούσω θείε.
μηπως ενδιαφερεστε και να προηγηθείτε?
;)
πες μας κι εσυ την άποψή σου!
:-*
Ντροπή σου
Για τα strapon δεν εχω αποψη. Ουτε ξερω ποσους μπορεις να κουμανταρεις. Για μενα αυτο που εχω να πω ειναι οτι δεν τη γουσταρω την πολυκοσμια. ;)
καλα...
κατσε με την πλέμπα στο σωρο
σκασίλα μου!