Νέα

strap-on μια εκ βαθέων εξομολόγηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kinkypersonn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 572
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Σοβαρα τα γραφεις αυτα ? Απο τις λιγες ιστοριες του μαλετσουλι που διαβασα βλεπω οτι τους αρεσει να τον τρωνε κι απο αντρες. Αλλωστε τι πλαστικο τι κρεατινο την ιδια δουλεια κανει.

:2funny:
δεν μπορεις να κάτσεις την άλλη μέρα!!

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Σοβαρα τα γραφεις αυτα ? Απο τις λιγες ιστοριες του μαλετσουλι που διαβασα βλεπω οτι τους αρεσει να τον τρωνε κι απο αντρες. Αλλωστε τι πλαστικο τι κρεατινο την ιδια δουλεια κανει.

Εισαι ακυρος τελειως  :-
Ο μειλτσουλι εχει το μπλογκ του γραφει τα αρθρακια του και ιτς οκ .
Δεν εχουν ομως ολοι τα ιδια γουστα .

Και ξαναλεω με την ιδια ηλιθια λογικη τι ανδρικη τι γυναικεια η σουφρα την ιδια δουλεια κανει .

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16

Και ξαναλεω με την ιδια ηλιθια λογικη τι ανδρικη τι γυναικεια η σουφρα την ιδια δουλεια κανει .

ρε μαλακα αυτα τα λενε
ή στη φυλακη ή στα καραβια!!!

Επισκέπτης

OK, δεν το εχω ψαξει, ουτε ξερω αν απλα τα φανταζετε αυτα που γραφει, αλλα απ΄οτι θυμαμε σε μια ιστορια εγραφε οτι τον γαμουσαν και οι αντρες μαζι με την αφεντρα.  

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
OK, δεν το εχω ψαξει, ουτε ξερω αν απλα τα φανταζετε αυτα που γραφει, αλλα απ΄οτι θυμαμε σε μια ιστορια εγραφε οτι τον γαμουσαν και οι αντρες μαζι με την αφεντρα.  

Ναι ισως ηταν μια επιθυμια Της ... δεν σημαινει ξερω γω οτι γουσταρει αντρες ... τεςπα αν δεν το διαβασω δεν μπορω να ξερω  :-

Επισκέπτης
Ναι ισως ηταν μια επιθυμια Της ... δεν σημαινει ξερω γω οτι γουσταρει αντρες ... τεςπα αν δεν το διαβασω δεν μπορω να ξερω  :-

Σοβαρεψου ρε συ. Γουσταρε η αφεντρα να τον γαμανε αντρες, αυτος ομως δεν γουσταρει, αλλα μπρος στην ικανοποιηση της αφεντρας καθετε και τον τρωει απο αντρα. Κατα τ΄αλλα ειναι στρειτ. Κοριτσι, αν πας με αντρα ή με τραβελι εισαι ομοφυλοφιλος ή εστω εχεις τασεις προς τα κει. Τα αλλα ειναι δικαιολογιες του κωλου. :2funny:

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Παιδιά καλησπέρα
Μια παράνθεση θέλω μόνο να κάνω για να υπενθυμίσω κάτι .
Στις ιστορίες μου , πράγματι έχω περιγράψει σκηνές όπου η αφέντρα κατά
την επιβολή της κυριαρχίας της αναγκάζει τον σκλάβο της να πάει με αντρες
Αυτό έχει να κάνει με την έννοια της Γυναικείας Κυριαρχίας επάνω στο κορμί και
την ψυχή ενός υποτακτικού , ο οποίος πρέπει να υπομείνει τα πάντα , ακόμα και το
άγγιγμα ενός άντρα .
Είναι μια ακραία μορφή σαδομαζοχιστικών παιχνιδιών που περιλαμβάνει σωματικό και λεκτικό εξευτελισμό.
Η ομοφυλοφιλία είναι άλλο πράγμα και δεν έχει σχέση με τον σαδομαζοχισμό

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φιλε εισαι βλακας  :-
Πραγματικα  :-
Αν δεν εχεις ασχοληθει καθολου μην προσπαθεις να ορισεις τι περιλαμβανει και τι οχι το bdsm ... ειναι στην σωστη ενοτητα το θρεντ .

Και για να  τσιμπησεις και την τρισμεγιστη γνωση το στραπονιασμα ειναι απο μονο το μια πραξη Κυριαρχιας πανω σε καποιον ... και αυτος το θελει απο ΓΥΝΑΙΚΕΣ!Ναι φιλε απο ΓΥΝΑΙΚΕΣ!Και ειναι στρειτ ! Ξερεις γτ ? Γτ γουσταρει ΓΥΝΑΙΚΕΣ !
εκτος και αν αναφερει καπου οτι γουσταρει αντρες!

Πήρες φόρα Βιλμάκι και αμόλησες μαλακία μεγατόνων. Αν το στραμπονιάρισμα από μόνο του ήταν πράξη κυριαρχιας τότε αντίστοιχα  όλες οι γκόμενες κάνουμε bdsm γιατί μας μανικώνει κατά συρροήν ο γκόμενος και κατά συνέπεια κυριαρχει πάνω μας  :jerking: :jerking:

Ο τύπος δεν είναι ακόμα γκέης αλλά αργά η γρήγορα θα γίνει κατ'επιλογήν. Και δικαίωμα του να είναι ότι θέλει , αλλά ,όπως μάλιασαν και τα ακροδάχτυλα του Αζορ να γράφουν , μην ονομάζετε  ότι σας βολεύει μια πράξη για να την κάνετε αρεστή.

Α και κάτι τελευταίο. Δεν πόλαβε ο άνθρωπος να γράψει την ιστορία του και πετάχτηκαν πρώτοι πρώτοι οι γνωστοί μόγγολοι συμπονετικοί να παρενέσουν τα υπόλοιπα μέλη να "μην κράξουν" . ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ  :headbang: :headbang:

Μιλάμε για ειδικές ανάγκες όχι μαλακίες :uglystupid:

Επισκέπτης
Παιδιά καλησπέρα
Μια παράνθεση θέλω μόνο να κάνω για να υπενθυμίσω κάτι .
Στις ιστορίες μου , πράγματι έχω περιγράψει σκηνές όπου η αφέντρα κατά
την επιβολή της κυριαρχίας της αναγκάζει τον σκλάβο της να πάει με αντρες

Αυτό έχει να κάνει με την έννοια της Γυναικείας Κυριαρχίας επάνω στο κορμί και
την ψυχή ενός υποτακτικού , ο οποίος πρέπει να υπομείνει τα πάντα , ακόμα και το
άγγιγμα ενός άντρα .
Είναι μια ακραία μορφή σαδομαζοχιστικών παιχνιδιών που περιλαμβάνει σωματικό και λεκτικό εξευτελισμό.
Η ομοφυλοφιλία είναι άλλο πράγμα και δεν έχει σχέση με τον σαδομαζοχισμό
Κάτσε ρε τύπε γιατί πέρα από την καζούρα που σου κάνουμε τώρα ή λες μαλακίες ή εγώ δεν καταλαβαίνω γρι.
Στο παιχνίδι που περιγράφεις υπάρχει συναίνεση των μετόχων, αλλιώς μιλούμε για βιασμό, σωστά;
Αν ο υποτακτικός πάει με άντρα, σε ένα παιχνίδι που συναινεί, τότε συναινεί σε ομοφυλοφιλικήμ πράξη. Ε πως γίνεται ο συμμετέχων σε ομοφυλοφιλική πράξη και μάλιστα παθητική να μην είναι ομοφυλόφιλος;
Στο συγκεκριμένο παράδειγμα λοιπόν, η υποτακτικοί είναι και ομοφυλόφιλοι.

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Κάτσε ρε τύπε γιατί πέρα από την καζούρα που σου κάνουμε τώρα ή λες μαλακίες ή εγώ δεν καταλαβαίνω γρι.
Στο παιχνίδι που περιγράφεις υπάρχει συναίνεση των μετόχων, αλλιώς μιλούμε για βιασμό, σωστά;
Αν ο υποτακτικός πάει με άντρα, σε ένα παιχνίδι που συναινεί, τότε συναινεί σε ομοφυλοφιλικήμ πράξη. Ε πως γίνεται ο συμμετέχων σε ομοφυλοφιλική πράξη και μάλιστα παθητική να μην είναι ομοφυλόφιλος;
Στο συγκεκριμένο παράδειγμα λοιπόν, η υποτακτικοί είναι και ομοφυλόφιλοι.
Κοίτα είναι απλό. Υπάρχει μια μεγάλη κατηγορία ανθρώπων , είτε το ομολογούνε ειτε όχι (προσωπικά το ομολογώ) που θέλουν μια δυναμική γυναίκα αφέντρα να τους υποτάξει. Αυτό που ονομάζεται Γυναικεία Κυριαρχία , είναι ένα παιχνίδι που έχει άπειρες πτυχές που ξεκινάνε απο το να λατρέψεις τα πόδια της αφέντρας και μπορεί να καταλήξει σε ένα παιχνίδι εξευτελισμού όπου εκείνη μπορεί να χρησιμοποιήσει στραπον ή ακόμα και να επιβάλει στέρηση οργασμού ή και να υποχρεώσει σε bisexual επαφή .
Στην συγκεκριμένη περίπτωση , ο υποτακτικός δεν ελκύεται απο ένα αντρικό κορμί ούτε του αρέσουν άντρες . Αυτό που γίνεται είναι ότι βυθίζεται σε μια ιδιαίτερη πνευματική κατάσταση και παραδίδεται στην γυναικεία κυριαρχία .
Περί αυτού πρόκειται υπακοή στην εξουσία της γυναίκας αφέντρας και σε ότι διατάξει ακόμα και αν αυτό είναι στραπον ή εξευτελιστική αλλαγή ρόλλων και σέξ με άντρα.
Η κινητήρια δύναμη είναι η Γυναικεία Εξουσία και όχι η έλξη για τον άντρα .
Άλλο πράγμα ο εξαναγκασμός που εννοείται ότι δεν πρέπει να υπάρχει , άλλο πράγμα η ομοφυλοφιλία που σημαίνει έλξη για το αντρικό κορμί και άλλο πράγμα η ανάγκη ενός υποτακτικού να υπηρετήσει κάθε επιθυμία ή κίνκυ διαστροφή μιας αφέντρας ( εκεί εμπίπτω εγώ).

Επισκέπτης
Μωρέ καλά όπως τα λες αλλά το αποτέλεσμα μετράει.
Άλλοι γίνονται πούστηδες λόγω ενός ψυχικού βιώματος στην παιδική/βρεφική ηλικία, άλλοι επειδή μεγάλωσαν σ' ένα περιβάλλον μόνο με άντρες,  άλλοι λόγω κοινωνικού κατεστημένου, άλλοι πάλι ακόμα και λόγω επιβίωσης (όπως στην Ταϋλάνδη) και άλλοι επειδή υπακούουν σε μια αφέντρα.
Διαφορετικές κινητήριες δυνάμεις, το ίδιο αποτέλεσμα. Άλλες όψεις του ίδιου νομίσματος με λίγα λόγια :dunno:

Πρόσεξε ότι στα παραδείγματά μου απέφυγα τον ορμονικό λόγο, που συνήθως αντιστοιχεί σ' αυτούς που ονομάζουμε "κραγμένες".

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Πήρες φόρα Βιλμάκι και αμόλησες μαλακία μεγατόνων. Αν το στραμπονιάρισμα από μόνο του ήταν πράξη κυριαρχιας τότε αντίστοιχα  όλες οι γκόμενες κάνουμε bdsm γιατί μας μανικώνει κατά συρροήν ο γκόμενος και κατά συνέπεια κυριαρχει πάνω μας  :jerking: :jerking:
Ο τύπος δεν είναι ακόμα γκέης αλλά αργά η γρήγορα θα γίνει κατ'επιλογήν. Και δικαίωμα του να είναι ότι θέλει , αλλά ,όπως μάλιασαν και τα ακροδάχτυλα του Αζορ να γράφουν , μην ονομάζετε  ότι σας βολεύει μια πράξη για να την κάνετε αρεστή.

Ροχαλιτσα μην μπερδευεις την πουτσα με την βουρτσα κ την μαλακισμενη μαγκια σου αλλου οχι σε μενα .
Παμε τωρα παλι ...

Το μια ΓΥΝΑΙΚΑ να γαμαει εναν ΑΝΤΡΑ ειναι αντικειμενικοτατα μια πραξη Κυριαρχιας.Αν ο δικος σου εγκεφαλος ή του οποιουδηποτε δεν μπορει να το αποδεχτει αυτο ειναι δικο σου προβλημα . Προφανως ο τυπος γουσταρει και εξευτελισμο και αν ειμαι λαθος ας με διορθωσει, αλλα ακομα και ετσι να μην ειναι το θρεντ ειναι στην σωστη ενοτητα  :uglystupid:

Το οτι εσενα σε γαμαει ο γκομενος σου ειναι ενα απλο γαμησι . Οταν γαμανε κωλαρακι στο μεγαλυτερο ποσοστο τους οι αντρες ακομα και οι βανιλα νιωθουν οτι υποτασσουν την γκομενα τους , οτι τους δινεται ολοκληρωτικα ... ουτε αυτο ειναι bdsm .

Και γενικα αυτο το σημειο ειναι πολυ ευαισθητο και μπορει να προκαλεσει μεγαλη καυλα σε οποιονδηποτε αντρα.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Ροχαλιτσα μην μπερδευεις την πουτσα με την βουρτσα κ την μαλακισμενη μαγκια σου αλλου οχι σε μενα .
Παμε τωρα παλι ...

Το μια ΓΥΝΑΙΚΑ να γαμαει εναν ΑΝΤΡΑ ειναι αντικειμενικοτατα μια πραξη Κυριαρχιας.Αν ο δικος σου εγκεφαλος ή του οποιουδηποτε δεν μπορει να το αποδεχτει αυτο ειναι δικο σου προβλημα . Προφανως ο τυπος γουσταρει και εξευτελισμο και αν ειμαι λαθος ας με διορθωσει, αλλα ακομα και ετσι να μην ειναι το θρεντ ειναι στην σωστη ενοτητα  :uglystupid:

Το οτι εσενα σε γαμαει ο γκομενος σου ειναι ενα απλο γαμησι . Οταν γαμανε κωλαρακι στο μεγαλυτερο ποσοστο τους οι αντρες ακομα και οι βανιλα νιωθουν οτι υποτασσουν την γκομενα τους , οτι τους δινεται ολοκληρωτικα ... ουτε αυτο ειναι bdsm .

Και γενικα αυτο το σημειο ειναι πολυ ευαισθητο και μπορει να προκαλεσει μεγαλη καυλα σε οποιονδηποτε αντρα.
σκασε μωρη ανωμαλη μας εχεις πριξει με τις μαλακιες σου

Επισκέπτης
Επειδή έχει νευρικές απολήξεις ναι. Έλα, όμως, που το σεξ είναι πρωτίστως πνευματικό.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
σε λιγο θα μας πειτε οτι και ο ροκαβλον ειναι πουστης επειδη γουσταρει να τρωει το καυλι μου :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παμε τωρα παλι ...

Οχι. Αυτο ειναι δικο σου ζητημα που συνεχιζεις  :grin:
οταν καποιος εχει μια Α γνωμη δεν μπορεις να τον πεισεις με λογια
οτι εχει αδικο . Σωστή ή λαθος μια αποψη ειναι αποψη . . Επομενως μια αποψη που ειναι λαθος
για σενα μπορει να ειναι σωστη για τον αλλον και το αντιστροφο.

Το κατα ποσο θα συνεχιζει να ειναι μια αποψη σωστη ή αν ηταν εξαρχης ριζικα λαθος θα το δειξει
το μελλον τι καθεσαι τωρα και εξηγεις και διαφωνεις κτλπ αστους εκει να λενε τα δικα τους  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom