Νέα

strap-on μια εκ βαθέων εξομολόγηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kinkypersonn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 572
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λοιπόν, φαίνεται ότι πρέπει να επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα, στο ίδιο νήμα για κάθε διαφορετικό άτομο που διαφωνεί.
Πάμε πάλι.
Καθαρά γραμματικά, ο όρος πούστης είναι συνώμυμος του ομοφυλόφιλου. Προέρχεται από την τουρκική ονομασία αυτού που γουστάρει άντρες.
Στη σύγχρονη γλώσσα μας έχει αποκτήσει γενικότερη έννοια όμως, ούτως ώστε να περιγράψει την κατηγορία των αντρών με αδερφίστικη συμπεριφορά, κάτι ανάλογο με το μαλάκας αλλά όχι τόσο πολύ γενικό.
Ένας άντρας λοιπόν, μπορεί να έχει αδερφίστικη συμπεριφορά αλλά να φτιάχνεται μόνο με γυναίκες. Αυτός είναι ομοφυλόφιλος εν δυνάμει κι ας μην ελκύεται από άντρες. Ε αυτού του είδους τις αδερφές τι ονομάζουμε και με τον γενικό όρο πούστηδες.
Το ότι μια γυναίκα έλκεται από γυναίκες αλλά δεν δίνει κώλο είναι παντελώς άσχετο, καθώς μπορεί μια γυναίκα να ελκύεται και από άντρες αλλά πάλι να μην δίνει κώλο.

σε τρωει και σενα  :2funny: :2funny: :2funny:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Χθες μπηκα σ'αυτο το θρεντ και διαβαζα για διατροφη....Σημερα βλεπω πως ειναι εντος θεματος του τιτλου του.....Ανυπομονω να δω την επομενη φορα που θα μπω τι θεμα θα αναλυετε.....    :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τυπισσα τιγκα στο κομπλεξ εισαι να το προσεξεις  :2funny: :2funny:
ειπα απλα οτι ειναι αδερφιστικο και ειναι η γνωμη μου και εκει σταματησα και δεν ειπα τιποτε περαν τουτου .
Εσεις εχετε αρχισει τα σεντονια εδω μεσα με αποψεις που δεν ειναι ουτε πραγματικες , ουτε εμπειρικες και αρα οχι εμπεριστατωμενες. Και επειδη σου επισημαινω αυτη την μαλακια που κανεις μου το αντιγυρνας οτι δηθεν και εγω ειναι γελοιο
που ειπα οτι καποιος ειναι αδερφάκιας αμα γουσταρει γλιεφοκώλια? Για μενα ειπα ο κωλος στον αντρα ειναι μονο για να χεζει και τελειωσα εκει.

Κανετε τις προοδευτικες αλλα περα απο το σπιτι σας 100 μετρα δεν παιζει να πηγαινετε  :2funny:

εγω δεν νομιζω ουτε να σε παρεθεσα ουτε να σου απηυθηνα το λογο σε ολο αυτο το θρεντ....οποτε δε βρισκω λογο να ασχολεισαι με το να σχολιαζεις το τι κανω, πως το κανω και αν το κανω :)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Μ εχειs τρελλανει στα υψηλα νοηματα σημερα !!!!!!!!!!
Aρα εμειs που μεχρι τωρα δεν............σημαινει οτι δεν γαμηθηκαμε σωστα συμφωνα με τα λεγομενα σου παντα
Υπαρχει ενα ταμπελακι σ αυτα που πινειs.....Γραφει ημερομηνια ληξηs ...Κοιταγε το
ντε και καλα να μας κανει στρακια :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μ εχειs τρελλανει στα υψηλα νοηματα σημερα !!!!!!!!!!
Aρα εμειs που μεχρι τωρα δεν............σημαινει οτι δεν γαμηθηκαμε σωστα συμφωνα με τα λεγομενα σου παντα
Υπαρχει ενα ταμπελακι σ αυτα που πινειs.....Γραφει ημερομηνια ληξηs ...Κοιταγε το

εαν αυτο καταλαβες απο τα γραφομενα μου τοτε δεν μπορω να σε βοηθησω :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Χθες μπηκα σ'αυτο το θρεντ και διαβαζα για διατροφη....Σημερα βλεπω πως ειναι εντος θεματος του τιτλου του.....Ανυπομονω να δω την επομενη φορα που θα μπω τι θεμα θα αναλυετε.....    :grin:

Θαχουμε φτασει στα ....μπουκαλια....Αγαλι αγαλι :grin: :grin: :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Λοιπόν, φαίνεται ότι πρέπει να επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα, στο ίδιο νήμα για κάθε διαφορετικό άτομο που διαφωνεί.
Πάμε πάλι.
Καθαρά γραμματικά, ο όρος πούστης είναι συνώμυμος του ομοφυλόφιλου. Προέρχεται από την τουρκική ονομασία αυτού που γουστάρει άντρες.
Στη σύγχρονη γλώσσα μας έχει αποκτήσει γενικότερη έννοια όμως, ούτως ώστε να περιγράψει την κατηγορία των αντρών με αδερφίστικη συμπεριφορά, κάτι ανάλογο με το μαλάκας αλλά όχι τόσο πολύ γενικό.
Ένας άντρας λοιπόν, μπορεί να έχει αδερφίστικη συμπεριφορά αλλά να φτιάχνεται μόνο με γυναίκες. Αυτός είναι ομοφυλόφιλος εν δυνάμει κι ας μην ελκύεται από άντρες. Ε αυτού του είδους τις αδερφές τι ονομάζουμε και με τον γενικό όρο πούστηδες.
Το ότι μια γυναίκα έλκεται από γυναίκες αλλά δεν δίνει κώλο είναι παντελώς άσχετο, καθώς μπορεί μια γυναίκα να ελκύεται και από άντρες αλλά πάλι να μην δίνει κώλο.

οποτε επιστερφω σε αυτο που ελεγα και στην αρχη οτι η σεξουαλικη διεγερση μεσω του πρωκτου δεν εχει καμια σχεση με το αν γουσταρεις αντρες ή γυναικες....οπως επισης και ενας υποτακτικος αντρας που γουσταρει κυριαρχικες γυναικες δεν εχει καμια σχεση με αδερφη...τωρα το πως θελετε εσεις να το αποκαλεσετε αυτο ειναι αλλο θεμα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω δεν νομιζω ουτε να σε παρεθεσα ουτε να σου απηυθηνα το λογο σε ολο αυτο το θρεντ....οποτε δε βρισκω λογο να ασχολεισαι με το να σχολιαζεις το τι κανω, πως το κανω και αν το κανω :)

ακριβως επειδη εχω καταλαβει τι εγωκεντρικο τυπακι εισαι
γουσταρω να σε παιρνω στο δουλεμα χωρις να μου απευθυνεις τον λογο
εγω δεν ειμαι ψωροπερηφανος  :2funny: :2funny: :2funny:

ετοιμασου για δουλεμα εκτος και αν πατε να τα συζητησετε με τον κολλητο σου ολα αυτα
που γουσταρει και την θεωρια ο τυπος  :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ακριβως επειδη εχω καταλαβει τι εγωκεντρικο τυπακι εισαι
γουσταρω να σε παιρνω στο δουλεμα χωρις να μου απευθυνεις τον λογο
εγω δεν ειμαι ψωροπερηφανος  :2funny: :2funny: :2funny:

ετοιμασου για δουλεμα εκτος και αν πατε να τα συζητησετε με τον κολλητο σου ολα αυτα
που γουσταρει και την θεωρια ο τυπος  :2funny: :2funny:

:rolleyes: νομιζω οτι και το DSM θα σηκωνε τα χερια ψηλα σε αυτην την περιπτωση :)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εαν αυτο καταλαβες απο τα γραφομενα μου τοτε δεν μπορω να σε βοηθησω :grin:

Εγω το μονο που αντεγραψα ηταν η δικη σου φραση και σχολιασα, εκτοs κι αν εισαι οπαδοs του Αγγελοπουλου.....Αλλο να λεs κι αλλο να εννοειs... :think: :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αφου δεν ξερει τι της γινεται ρε φιλε

τι πιανετε κουβεντα με την τυπισσα????

αστην να φαει κανα πατατακι και να αραξει στον καναπε

να αρχισει τις θεωριες απο το ιντερνετ ΧΑΧΧΑΧΧΑΧ

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
μαλιστα..ολοι οι αντρακλες στο σωμα και στην ψυχη την πεσανε στην μουνιτσα να αποδειξουν τι? οτι δεν τον παιρνουν? :think:

Επισκέπτης
οποτε επιστερφω σε αυτο που ελεγα και στην αρχη οτι η σεξουαλικη διεγερση μεσω του πρωκτου δεν εχει καμια σχεση με το αν γουσταρεις αντρες ή γυναικες....οπως επισης και ενας υποτακτικος αντρας που γουσταρει κυριαρχικες γυναικες δεν εχει καμια σχεση με αδερφη...τωρα το πως θελετε εσεις να το αποκαλεσετε αυτο ειναι αλλο θεμα...
Διάβαζε καλύτερα αυτά που έγραψα.
Ένας υποτακτικός που γουστάρει κυρίαρχες γυναίκες είναι εν δυνάμει ομοφυλόφιλος καθώς παρουσιάζει άκρως αδερφίστικη/πούστικη συμπεριφορά.
Ένας που παρουσιάζει αδερφίστικη/πούστικη συμπεριφορά πως ονομάζεται αν όχι αδερφή και πούστης;

Επισκέπτης
μαλιστα..ολοι οι αντρακλες στο σωμα και στην ψυχη την πεσανε στην μουνιτσα να αποδειξουν τι? οτι δεν τον παιρνουν? :think:
Δεν την πέσαμε πουθενά τύπε, εκείνη προσπαθεί να βάλει στο κλαμπ μας χωρίς εισητήριο αυτούς που 'χουν κωλαράκι γαρύφαλλο... :-*

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω το μονο που αντεγραψα ηταν η δικη σου φραση και σχολιασα, εκτοs κι αν εισαι οπαδοs του Αγγελοπουλου.....Αλλο να λεs κι αλλο να εννοειs... :think: :think:

ειπα οτι εαν καποιος γαμηθει σωστα απο τον κωλο ειτε ειναι αντρας ειτε ειναι γυναικα αποτελει μια διεγερτικη εμπειρια και μες την καβλα...δεν ειδα να εγραψα καπου οτι οποιος δε γαμιεται απο τον κωλο δεν γαμιεται σωστα (πραγμα το οποιο ειπες εσυ) :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Διάβαζε καλύτερα αυτά που έγραψα.
Ένας υποτακτικός που γουστάρει κυρίαρχες γυναίκες είναι εν δυνάμει ομοφυλόφιλος καθώς παρουσιάζει άκρως αδερφίστικη/πούστικη συμπεριφορά.
Ένας που παρουσιάζει αδερφίστικη/πούστικη συμπεριφορά πως ονομάζεται αν όχι αδερφή και πούστης;

τυπε ειναι ειδικη η μουνιτσα
και μπηκε με πολυ ορεξη για κουβεντα
με τα αλλα παιδια  :2funny: :2funny: :2funny:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
τα στραπον ειναι σαν τα στεντον;  :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom