Νέα

strap-on μια εκ βαθέων εξομολόγηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kinkypersonn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 572
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τι θα πει ρε φιλε εν δυναμει ομοφυλοφιλος??? επειδη του αρεσει η πρωκτικη διεγερση ή επειδη υποτασσεται στις ορεξεις τις αφεντρας του σημαινει οτι καποια στιγμη στο μελλον θα γουσταρει το μπαμπη τον περιπτερα??? τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?????
Από την ώρα που έκανες το post σου μέχρι τώρα έγραφα ένα σεντόνι απάντησης με αληθινά παραδείγματα.
Είχα το λάπτοπ στο στήθος, καταλάθος πάτησα το πίσω βελάκι του Firefox και χάθηκαν όλα :headbang:
Επειδή πρέπει να φύγω δυστυχώς, θα σου ξανά απαντήσω μετά.
Δεν με νοιάζει αν θα δεχτείς αυτά που θα πω αλλά τουλάχιστον θα καταλάβεις ότι όσο και να χτυπιέσαι, εμείς θα θεωρούμε αυτούς που τρώνε strap-on από γυναίκες, καραπουσταραίους του κερατά :-*

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Από την ώρα που έκανες το post σου μέχρι τώρα έγραφα ένα σεντόνι απάντησης με αληθινά παραδείγματα.
Είχα το λάπτοπ στο στήθος, καταλάθος πάτησα το πίσω βελάκι του Firefox και χάθηκαν όλα :headbang:
Δεν με νοιάζει αν θα δεχτείς αυτά που θα πω αλλά τουλάχιστον θα καταλάβεις ότι όσο και να χτυπιέσαι, εμείς θα θεωρούμε αυτούς που τρώνε strap-on από γυναίκες, καραπουσταραίους του κερατά :-*

Τυπε οταν ακους ατομα να λενε

"Η χρυση εποχη του μπου" , "Η χρυση εποχη του zoo" , "Η χρυση εποχη του ταδε καμμενου τσαταδικου και φορουμαδικου" δεν αξιζει να συνεχισεις την οποιαδηποτε κουβεντα. Δεν το λεω καθολου υπεροπτικα απλα τα ατομα αυτα δυστυχως ειτε απο επιλογη τους ειτε κατα λαθος και χωρις να το καταλαβουν μπλεχτηκαν στην παγιδα του ιντερνετ και έχουν ζησει πολυ λιγοτερα πραγματα απο αυτα που θα επρεπε.
Μιλαμε για τον πραγματικο κοσμο. Και οχι για τον εικονικο. ΣΤον εικονικο μπορεις να κανεις συζητηση με τον οποιονδηποτε και την οποιαδηποτε και μολις βγουν εξω να ειναι οι χειροτεροι αντικοίνωνες .

Κακως που γραφεις σεντονια... φυλαξε την ενεργεια σου να πιασεις κουβεντα με κανα ατομο απεξω που θα σε ωφελησει και περισσοτερο.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τυπε οταν ακους ατομα να λενε

"Η χρυση εποχη του μπου" , "Η χρυση εποχη του zoo" , "Η χρυση εποχη του ταδε καμμενου τσαταδικου και φορουμαδικου" δεν αξιζει να συνεχισεις την οποιαδηποτε κουβεντα. Δεν το λεω καθολου υπεροπτικα απλα τα ατομα αυτα δυστυχως ειτε απο επιλογη τους ειτε κατα λαθος και χωρις να το καταλαβουν μπλεχτηκαν στην παγιδα του ιντερνετ και έχουν ζησει πολυ λιγοτερα πραγματα απο αυτα που θα επρεπε.
Μιλαμε για τον πραγματικο κοσμο. Και οχι για τον εικονικο. ΣΤον εικονικο μπορεις να κανεις συζητηση με τον οποιονδηποτε και την οποιαδηποτε και μολις βγουν εξω να ειναι οι χειροτεροι αντικοίνωνες .

Κακως που γραφεις σεντονια... φυλαξε την ενεργεια σου να πιασεις κουβεντα με κανα ατομο απεξω που θα σε ωφελησει και περισσοτερο.
Σε γενικες γραμμες εισαι πολυ σωστος, αλλα μην γενικευεις τοσο πολυ.....
Δεν ειναι ευκολη η επικοινωνια στην σημερινη εποχη .....
Υπαρχει επιφυλλαξη για το καθε τι και δυσκολα ανοιγεται ο καθενας ........
Η επικοινωνια ερχεται απο κοινες επιθυμιες, δραστηριοτητες, χομπυ, κτλ κτλ.....

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
to binteo

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σε γενικες γραμμες εισαι πολυ σωστος, αλλα μην γενικευεις τοσο πολυ.....
Δεν ειναι ευκολη η επικοινωνια στην σημερινη εποχη .....
Υπαρχει επιφυλλαξη για το καθε τι και δυσκολα ανοιγεται ο καθενας ........
Η επικοινωνια ερχεται απο κοινες επιθυμιες, δραστηριοτητες, χομπυ, κτλ κτλ.....

Tυπε ειμαι αλλης νοοτροπιας  :grin: οπως σου εχω ξαναπει . Χθες ημουν εξω για παραδειγμα
και ενας τυπος την επεσε σε μια τυπισσα.... αυτη δεν του εδωσε πολυ σημασια βεβαια
και οταν εφυγε παω και της κανω "σε ερωτευτηκε τυπισσα" και γελαγαμε για κανα 2λεπτο μαζι
χωρις να την ξερω και να με ξερει που ειναι το δυσκολο ακριβως δηλαδη?ΑΝ ηθελα μετα μπορουσα να το συνεχισω. Παιδακια σαν την μουνιτσα και την παρεα της εχω λογο που τα κραζω γιατι εκ του ασφαλους νομιζουν πως εχουν αποψη χωρις να εχουν πραξει κατι. Φαφλατολογος ειναι η μουνιτσα στον εξω κοσμο θα καθεται σε μια γωνιτσα και θα περιμενει την σειρα της να μιλησει βαζω στοιχημα!

Διαφωνουν εδω μεσα και την λενε στους περισσοτερους απο την στιγμη που δεν εχουν πρακτικη εμπειρια επι του θεματος. Ναι για να μπορεις να μιλας πρεπει να εχεις στραπονιασει τον αλλον και να σου εχει πει μετα πως αισθανθηκε εκεινη την στιγμη... το τι διαβασε απο ψυχολογους , απο το κοσμοπολιταν και αλλες αναξιοπιστες πηγες δεν μας αφορα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω δεν δεχομαι αυτο που λες οτι ειναι "δυσκολο" αν δεν κοψεις το ιντερνετ παντελως για 6 μήνες
και μεινεις στο ετσι. Αν κοψεις το ιντερνετ για 6 μηνες (και επομενως και την δυνατοτητα να μιλας με κοσμο εικονικα και αρα να ξεθυμαινεις) θα αναγκαστεις αυτο που κανεις εδω μεσα καποια στιγμη να το κανεις απεξω επειδη ακριβως θα έχεις ενεργεια που δεν την ξεθυμαινεις καπου... τριβη στην τριβη λαθος στο λαθος καποια στιγμη θα μαθεις και δεν θα χεις αναγκη το ιντερνετ.

Τοτε και μονο τοτε μπορουμε να το ξανασυζητησουμε αυτο που λες περι δυσκολιας
μεχρι τοτε η δυσκολια που νομιζεις εσυ οτι υπαρχει ειναι μια καθαρα προσωπικη σου αποψη
που ΔΕΝ ειναι εμπεριστατωμενη και δεν εχει προκυψει απο πρακτικη διαδικασια. Και αρα μπορει να ειναι
και γεννημα της φαντασιας σου αυτη η δυσκολια.  ;)

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
ΑΔΕΡΦΙΑ!

Θα πω κατι και δεν ξαναμπαινω γιατι θα βαριεμαι να σας αντιμετωπισω ;)

ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ή τον ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΤΡΟΥΚΛΕΣ.

ολα τα υπολοιπα ειναι ΑΝΩΜΑΛΙΤΣΕΣ/ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ .-

Εδω 2011.

σας μιλαει καθαρος Αρσενικος(μην μπερδευτειτε :2funny:)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΑΔΕΡΦΙΑ!

Θα πω κατι και δεν ξαναμπαινω γιατι θα βαριεμαι να σας αντιμετωπισω ;)

ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ή τον ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΤΡΟΥΚΛΕΣ.

ολα τα υπολοιπα ειναι ΑΝΩΜΑΛΙΤΣΕΣ/ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ .-

Εδω 2011.

σας μιλαει καθαρος Αρσενικος(μην μπερδευτειτε :2funny:)

Τυπε εμεις πλακα καναμε , εγω ειδικα δεν θυμαμαι πουθενα
να κοροιδεψα καποιον με σοβαρο υφος για τις σεξουαλικες του προτιμησεις. Αλλα σιγουρα θα κοροιδεψω
πολυ ασχημα καποιον που δεν εχει πρακτικη εμπειρια επι του θεματος
και νομιζει πως μπορει να κανει τον καθηγητη και να την λεει στους αλλους οτι εχουν αδικο οτι ειναι ασχετοι κτλπ. ΜΠηκε μεσα η τυπισσα να μας πει τα δικα της οκ.

-Εχει πρακτικη εμπειρια επι του θεματος?

- Το έχει ζήσει?

- Τι ακριβως έχει ζήσει?

Αν δεν μπορει να απαντησει στις παραπανω ερωτησεις λυπαμαι αλλα δεν προκειται
να παρω στα σοβαρα την αποψη της και αν συνεχιζει να επιμενει θα αρχισω και το δουλεμα
για να περασει ευχαριστα η ωρα μου  :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
η συζητηση γινεται με σκοπο να βγει καποιο συμπερασμα
δεν ειναι οι συζητησεις οι ναρκισσιστικοι εκτονωτες για τον καθενα.  :-
ΕΓω και εγω... εγω πιστευω εκεινο εγω το πιστευω αυτο αρα ειναι το σωστο...
στα αρχιδια μας τι πιστευεις εσυ... εχεις αναμειχθει με αυτο πρακτικα? εχεις παρει εμπειριες?
ποιες ηταν αυτες???? 1,2,3. Να βγει κατι απο την συζητηση. Για το οποιοδηποτε θεμα λεω τωρα.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ρε μπολντ ασε και κανεναν αλλο να γραψει κατι! τρια ποστ σεντονια! :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θα δωσω ΑΣΕΠ εκθεση για το δημοσιο ρε και προετοιμαζομαι.

Προλογος - κυριο θεμα - επιλογος. Σεντονάς

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
τον επιασε το παραληριμα τον μορτη..τον πιανει που και που..
εν τω μεταξυ καποιες φορες εχει δικιο αλλα αμα αρχισει τα σεντονια και τις υπερβολες το γαμαει και ψοφαει. :-

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εν τω μεταξυ καποιες φορες εχει δικιο αλλα αμα αρχισει τα σεντονια και τις υπερβολες το γαμαει και ψοφαει. :-

σε τι ειμαι υπερβολικος?
ΣΤο οτι ειναι λαθος αυτο μου νομιζει
ο αχαχουχας οτι ειναι δυσκολο εκτος ιντερνετ?

Αν δεν δοκιμασει να το πραξει πρωτα δεν εχει αποψη
αλλο να μην θελεις να το δοκιμασεις επειδη δεν το γουσταρεις
και αλλο να φανταζεσαι πως κατι ειναι δυσκολο.

Η τρολαρομουνάρα δεν εχει επισης βιωσει αυτο που τοσο φανατικα μαχεται.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
θα δωσω ΑΣΕΠ εκθεση για το δημοσιο ρε και προετοιμαζομαι.

Προλογος - κυριο θεμα - επιλογος. Σεντονάς

ποιο Ασεπ και ποιο δημόσιο
εδω απολυουν αυτους που εχουνε και θα παρουν αλλους?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
σε τι ειμαι υπερβολικος?
ΣΤο οτι ειναι λαθος αυτο μου νομιζει
ο αχαχουχας οτι ειναι δυσκολο εκτος ιντερνετ?

Αν δεν δοκιμασει να το πραξει πρωτα δεν εχει αποψη
αλλο να μην θελεις να το δοκιμασεις επειδη δεν το γουσταρεις
και αλλο να φανταζεσαι πως κατι ειναι δυσκολο.

Η τρολαρομουνάρα δεν εχει επισης βιωσει αυτο που τοσο φανατικα μαχεται.
υπερβολικος εννοω στον τροπο γραφης.
μην αρχιζεις παλιιιιιιιιι  >:(
ηρεμα, εισπνοες εκπνοες. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom