Νέα

strap-on μια εκ βαθέων εξομολόγηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kinkypersonn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 572
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
μουνιτσα αμα θελεις σου βαζω και το στραπον για διπλη διεγερση  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μαλιστα..ολοι οι αντρακλες στο σωμα και στην ψυχη την πεσανε στην μουνιτσα να αποδειξουν τι? οτι δεν τον παιρνουν? :think:

καλως τις ενισχυσεις :grin: ολοι οι αδαεις μωρο οχι οι αντρακλες ;) και υποψην δεν ειμαι ουτε κατα διαννοια dom....αλλα μην ακουμε και αηδιες!!!

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
να με καλεσεις μια μερα για τσάι

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δεν την πέσαμε πουθενά τύπε, εκείνη προσπαθεί να βάλει στο κλαμπ μας χωρίς εισητήριο αυτούς που 'χουν κωλαράκι γαρύφαλλο... :-*
οποιος γουσταρει μπανει στο κλαμπ..οποιος οχι απλα δεν μπαινει... :-*

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν την πέσαμε πουθενά τύπε, εκείνη προσπαθεί να βάλει στο κλαμπ μας χωρίς εισητήριο αυτούς που 'χουν κωλαράκι γαρύφαλλο... :-*

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειπα οτι εαν καποιος γαμηθει σωστα απο τον κωλο ειτε ειναι αντρας ειτε ειναι γυναικα αποτελει μια διεγερτικη εμπειρια και μες την καβλα...δεν ειδα να εγραψα καπου οτι οποιος δε γαμιεται απο τον κωλο δεν γαμιεται σωστα (πραγμα το οποιο ειπες εσυ) :)

Σωστα....Αποτελει διεγερτικη εμπειρια γι αυτον που ειναι πισω....Δεν διαφωνουμε

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Σε διαβεβαιώνω ότι αν ήμουν gay , δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να ανοίξω ένα μπλόγκ με άντρες και gay θέματα, ούτε στην ζωή μου ψάχνω να βρω δικαιολογίες για τα πάθη μου. Δεν ζούμε το 50 που ένας gay θα έπρεπε να το συγκαλύψει .
Προσωπικά επαναλαμβάνω ότι μου αρέσουν οι εξoυσιαστικές δυναμικές γυναίκες που είναι έτοιμες να υποτάξουν ένα αρσενικό με οποιονδήποτε τρόπο .
Μια επίσκεψη στο μπλόγκ μου [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/[/url]
και θα σε πείσει ότι μιλάω για Γυναίκες Αφέντρες και Γυναικεία Κυριαρχία
Απλώς αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις ότι όταν μιλάω για Γυναικεία Κυριαρχία , σημαίνει ότι το επίκεντρο είναι η Γυναίκα . Ένας υποτακτικός είναι αφιερωμένος σε εκείνη , της προσφέρει λατρεία σε όλο της το κορμί , φιλιά που ξεκινάνε απο τα δακτυλάκια των ποδιών και καταλήγουν σε πολύωρο γλειφομούνι ή γλειφοκώλι κλπ και καταλήγουν σε αποδείξεις πίστης και αφοσίωσης ,πράγμα το οποίο σημαίνει απόλυτη κυριαρχία επάνω στο κορμί και την ψυχή του υποτακτικού .
Μια αφέντρα που εξουσιάζει έναν υποτακτικό και χρησιμοποιεί το στραπον για να τον υποτάξει ή τον εξευτελισμό για να τον ελέγξει πνευματικά , δεν ασκεί μια πράξη ομοφυλοφυλίας .
Είναι σύνθετο φαινόμενο και λίγο δύσκολο στην κατανόηση αλλά ο απλοϊκός συσχετισμός:
Μπαίνει στραπον στο κώλο του άντρα = gay δεν ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση και δεν μπορεί να εξηγήσει άλλα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια και φετίχ . Γιατί ας πούμε οι υποτακτικοί λατρεύουν να φιλούν τα γυναικεία πόδια και όχι τα αντρικά (αφού κατά την γνώμη σου είναι gay);
Γιατί στο διαδίκτυο στο δικό μας χώρο (των οπαδών bdsm)  επικρατεί η εικόνα της αφέντρας με δερμάτινα και ψηλοτάκουνα ; Για κάλυψη ομοφυλοφιλίας ;
Ημουν αρκετα ξεκαθαρος σε αυτο που ειπα. Δεν ειπα οτι το κανει για τα ματια του κοινωνικου του περιγυρου, η για τα ματια των φιλων του!
Ειπα οτι το κανει για τον ιδιο του τον εαυτο, οι γνωστες δικαιλογιες που λεμε μονοι μας στον εαυτο μας για <<αφεση αμαρτιων>>.
Δηλαδη πως μια γυναικα τα εχει χαλασει με 10 αντρες και λεει που χαθηκαν οι αντρες πια χωρις να σκεφτει αμα και εκεινη εκανε καπου λαθος.
Δεν ειπα ποτε ομως οτι ολοι αυτοι οι αντρες που ασχολουνται με τα φετιχ παιχνιδια ειναι κρυφο gay, αλλα οταν καποιος επιλεγη μονο την χρηση σταπ ον χωρις τα παρελκομενα [ χα ακομα φανταρος νιωθω] δηλαδη αλλες μεθοδους υποταγης, εξευτελισμος, κτλ, πως θα τον ονομαζες εσυ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ειπα οτι εαν καποιος γαμηθει σωστα απο τον κωλο ειτε ειναι αντρας ειτε ειναι γυναικα αποτελει μια διεγερτικη εμπειρια και μες την καβλα...δεν ειδα να εγραψα καπου οτι οποιος δε γαμιεται απο τον κωλο δεν γαμιεται σωστα (πραγμα το οποιο ειπες εσυ) :)

αφου ειναι διεγερτικο για οποιον ή οποια γαμηθει απο τον κωλο σωστα
γιατι τοτε κανετε σαν τα κουταβια και δεν δινετε κωλο?
γιατι εισαι της θεωριας για αυτο.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Διάβαζε καλύτερα αυτά που έγραψα.
Ένας υποτακτικός που γουστάρει κυρίαρχες γυναίκες είναι εν δυνάμει ομοφυλόφιλος καθώς παρουσιάζει άκρως αδερφίστικη/πούστικη συμπεριφορά.
Ένας που παρουσιάζει αδερφίστικη/πούστικη συμπεριφορά πως ονομάζεται αν όχι αδερφή και πούστης;

τι θα πει ρε φιλε εν δυναμει ομοφυλοφιλος??? επειδη του αρεσει η πρωκτικη διεγερση ή επειδη υποτασσεται στις ορεξεις τις αφεντρας του σημαινει οτι καποια στιγμη στο μελλον θα γουσταρει το μπαμπη τον περιπτερα??? τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?????

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ροκαβλον ειναι ονομα;;; ...για ονομα!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ημουν αρκετα ξεκαθαρος σε αυτο που ειπα. Δεν ειπα οτι το κανει για τα ματια του κοινωνικου του περιγυρου, η για τα ματια των φιλων του!
Ειπα οτι το κανει για τον ιδιο του τον εαυτο, οι γνωστες δικαιλογιες που λεμε μονοι μας στον εαυτο μας για <<αφεση αμαρτιων>>.
Δηλαδη πως μια γυναικα τα εχει χαλασει με 10 αντρες και λεει που χαθηκαν οι αντρες πια χωρις να σκεφτει αμα και εκεινη εκανε καπου λαθος.
Δεν ειπα ποτε ομως οτι ολοι αυτοι οι αντρες που ασχολουνται με τα φετιχ παιχνιδια ειναι κρυφο gay, αλλα οταν καποιος επιλεγη μονο την χρηση σταπ ον χωρις τα παρελκομενα [ χα ακομα φανταρος νιωθω] δηλαδη αλλες μεθοδους υποταγης, εξευτελισμος, κτλ, πως θα τον ονομαζες εσυ?

το στραπ ον ειναι απο μονο του πραξη υποταγης....επισης σπανιως δεν συνοδευεται και απο αλλα φετιχ...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Για να λέει "εκ βαθέων", το στραπονάκι θα'φτασε αμυγδαλές.
lol-044.gif

OP
OP
K

kinkypersonn

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
Μάγκες τι σχέση έχει το ποστ μου με αυτά που γράφετε?

Δεν έκανα post για να δω αν είμαι πούστης η όχι,πόσο άκυροι είστε δηλαδή?Τπτ καλύτερο δεν έχετε να κάνετε στη ζωή σας απο τα σχολιάζετε ποστς τα οποία δεν σας αφορούν?
Δηλαδή αν εγώ πάω και αρχίσω και κράζω τους ποδολάγνους,αυτούς που γουστάρουν να βλέπουν την γυναίκα τους να πηδιέτε κλπ δεν θα είμαι ολίγον τι ΑΚΥΡΟΣ?
Αν κάτι δεν σου αρέσει,απλά το αγνοείς,δεν σπαταλάς φαιά ουσία γι αυτο,εκτός και αν σε ενοχλεί προσωπικά που ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως θα μπορούσε να συμβεί αυτό στη συγκεκριμένη περίπτωση....

Αν δηλαδή ξεκινούσα το ποστ λέγοντας: "Γεία σας είμαι bi και μου αρέσει το στραπόν" το thread θα έφτανε 26 σελίδες?
Μάλλον ναι γιατί ακόμα και τότε θα υπήρχαν οι κλασσικοί τρόμπες του site που θα έγραφαν....Μάλιστα γιαυτο πάει σκατά η χώρα γιατί έχουμε γεμίσει λούγκρες,τέτοια βλέπουν οι Τούρκοι και θα μπουν να μας γαμήσουν κλπ κλπ

Ο νοών νοείτω....Happy trolling

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Σιγά ρε kinkypersonn δε σ'είπαμε και καμπούρη.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οχι φιλε Κινκυ....το να γλειφεις στα 4 γυναικεια δαχτυλακια δεν ειναι αδερφιστικο....το να γουσταρεις δαχτυλο ομως ειναι....βασει του μυαλου εδω μεσα φυσικα :) μη δινεις σημασια :)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ax palies epoxes  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μουνιτσα εχεις βασισει την ζωη και τις σημαντικοτερες
αναμνησεις σου εδω μεσα και μετα εχεις το θρασος να μιλας
και για μυαλα  ;) ωρες ωρες σκεφτομαι ποσο πολυ ευνουχιζει τον κοσμο η τεχνολογια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom