lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
poso kanei 1 strap-on?
poso kanei 1 strap-on?
το θεμα ειναι οτι το δαχτυλο/γλειφοκωλι/στραπον δε σημαινει οτι εισαι αδερφη ελεος δηλαδη....
που εισαι ανωμαλο μωρο?
Το γεγονός ότι έχουν κάθε δικαίωμα να τρώνε καυλιά, δεν αναιρεί ούτε στο ελάχιστο το γεγονός ότι είναι πούστηδες.
Το σημαντικό είναι να τη βρίσκουν οι άνθρωποι συμφωνώ και αν κάποιος πρέπει να γίνει πούστης για να τη βρίσκει, ε ας γίνει. Γούστο του και καπέλο του. Το γεγονός ότι είναι πούστης όμως, δεν αναιρείται.
poso kanei 1 strap-on?
υπερεκτιμας τον εαυτο σου και δεν κανει
δεν περιγραφω αλλο....κριμα γιατι εισαι και πιτσιρικι απ οσο θυμαμαι...
Κοιτα........αν το θεμα φτασει σε ....μπουκαλι(που ειναι το επομενο σταδιο) ...τοτε εχειs γινει....προισταμενη....
ηταν καλο πρεπει να το παραδεχτουμε....
Κοιτα........αν το θεμα φτασει σε ....μπουκαλι(που ειναι το επομενο σταδιο) ...τοτε εχειs γινει....προισταμενη....
To σπιρτόκουτο το έχεις δεί;
Διευθυντρια ποτε γινεται ?Κοιτα........αν το θεμα φτασει σε ....μπουκαλι(που ειναι το επομενο σταδιο) ...τοτε εχειs γινει....προισταμενη....
Εγώ το είδα στον ''Μικρόκοσμο'' το '07.εννοειται.....ηθελα να δω και το θεατρικο αλλα δεν τα καταφερα....το σπιρτοκουτο βασικα μου αρεσε περισσοτερο νομιζω....
Εγώ το είδα στον ''Μικρόκοσμο'' το '07.
Απίστευτη λεκτική βία.
Διευθυντρια ποτε γινεται ?
τι εχουμε εδω? συζητηση για φετιχ με ολιγη απο μαγειρικη και κριτικη ταινιων? ο απολυτος τυπος πηρε θεση επι του θεματος?
Αναμενουμε την τοποθετηση του αμεσα....τι εχουμε εδω? συζητηση για φετιχ με ολιγη απο μαγειρικη και κριτικη ταινιων? ο απολυτος τυπος πηρε θεση επι του θεματος?