Νέα

strap-on μια εκ βαθέων εξομολόγηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kinkypersonn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 572
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αφού λέει ότι έχει μικρά βυζάκια τύπε, άρα δεν θα είναι χοντρή λογικά... :think:
Πότε το πε αυτό ρε;;;Μπέρδεψες τα νικ μου φαίνεται... :rolleyes:

Φαντάζεσαι ωστόσο να'ναι κάποια κ χοντρή κ άβυζι,δράμα η κατάσταση!!! :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Επειδή στην Ελλάδα το κράτος και οι μεσάζοντες κοστίζουν περισσότερα από την αξία των αγαθών.
Αν ήταν έτσι απλά, όλοι οι σουβλατζήδες θα ήτανε πλούσιοι.

Για τα σουβλακια δεν ξερω 100% να σου κανω κουβεντα
αλλα θα μπορουσαν να προσεχουν τις εγκαταστασεις τους ωστε να μην έχουν προβληματα
με τα υγειονομικα και να αναγκαζονται να τα λαδωνουν γενικοτερα. Αλλα στα δισκακια για το πλευστεησον
μου ζητουσε ενας καργιολης για την εγγραφη ενος cd 10 ευρω. ΕκΑΤΣα και εψαξα μιση ωρα και βρηκα και το παιχνιδι που ηθελα
να γραψω και κατεβασα και το προγραμμα κτλπ... το δισκακι εκανε 40 λεπτα και ο ολος ο κοπος μου ζητημα να εκανε 3 ευρω.
Την 1η φορα που δεν ειχα το παιχνιδι και θα χρειαζοταν να το ψαξω για ολους οσους εχουν ΒΔ κανονικοτατη ομως και παιζουν με αντιγραφες αυτο το πραγμα ειναι 1 λεπτο υποθεση εσυ δεν κανεις κατι απλα βαζεις το προγραμμα να γραψει
και σου λεει 10 ευρω? Οχι ρε φιλε.... οι ανθρωποι ειναι κλεφτες και μουνοπανα. Και οσο και να κλαιγονται οτι κλεινουν οι επιχειρησεις τους για μενα καλα να παθουν. Γιατι αν ηταν σωστοι δεν θα εκλειναν.

Το σι ντι αυτο πανω απο 5 ευρω δεν μπορεις να το δωσεις. Διαφορετικα ειναι κλεψια .

3-5 ευρω μαξ η τιμη ενος σι ντι εγω αν ειχα μαγαζι θα το πωλουσα 3 ευρω.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μπηκα και γω να δω τι λενε αυτα τα παιδια 18 σελιδες για το στραπον και πετυχαινω συζητηση για διατροφη.....Οκ.....    :rolleyes:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και ειμαι σχεδον σιγουρος πως αν ανοιγα και ενα σουβλατζιδικο και αρχιζα να δουλευω
και να μπαινω στα κολπα και να βλεπω πως παει η δουλεια θα εφτανα στο ιδιο συμπερασμα οπως εφτασα και με τις αντιγραφες του πλευστεησον

υπαρχει πολυ κλεψια εκει εξω... επειδη ο αλλος θελει να χει γκομενακια και αμαξαρες και να χαλαει χρημα
παιζοντας τον λεφτα πρεπει να κλεβει εμενα... τα αρχιδια μου θα παρουν ολοι αυτοι  :grin: πλεον την δραχμη θα την δινω πολυ δυσκολα.

Επισκέπτης
@Boldemort
Μέσες άκρες συμφωνώ μαζί σου.
Η φτήνια τρώει τον παρά, οπότε πιθανόν με χαμηλές τιμές να μπορούν να κερδίσουν περισσότερα.
Απλά καμιά φορά εκμεταλλεύονται τη γνώση που δεν έχει ο άλλος, όσο μικρή και απλή κι αν είναι αυτή.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
θεμα στραπον - συζητηση σουβλακια κτλ
bourdela you rock λεμεεεεεεεεεεεεεεε
:rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
@Boldemort
Μέσες άκρες συμφωνώ μαζί σου.
Η φτήνια τρώει τον παρά, οπότε πιθανόν με χαμηλές τιμές να μπορούν να κερδίσουν περισσότερα.
Απλά καμιά φορά εκμεταλλεύονται τη γνώση που δεν έχει ο άλλος, όσο μικρή και απλή κι αν είναι αυτή.

Μα εγω δεν θα το πωλουσα 3 ευρω το δισκακι επειδη ειμαι γαλαντομος
και επειδη θελω να με θαυμαζετε ολοι οτι ειμαι καλος ανθρωπος...
Θα το εκανα για να κερδισω πελατες... Και θα εκανα και καλη δουλεια
οποτε με καλη δουλεια και χαμηλες τιμες θα ειχα διαλυσει ολους τους αλλους
εκει γυρω.  ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κοιτα δε σε λεω μαλακα ... αλλα λες μαλακιες .
Που ειπε οτι ειναι μαζοχιστης ?

Και το να γουσταρει αντρας το κωλοδαχτυλιασμα ή το στραπ ον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑ!
Με την ιδια ηλιθια λογικη ενας αντρας που γουσταρει να γαμαει ανδρικα κωλαρακια ειναι αντρακλας !
Ελεος γαμω γαμω ... ποσταρετε και με αερα  :headbang:

δεν τ λεω μονο για σενα αλλα κ για οσουν λενε παρομοιες μαλακιες  :)

πεστα αλτερ ιγκο μου που διαβαζω και εκτος απο τα βυζομπαλα της αντιγονης (τα ειδαμε σε φωτο ή απλα εικασιες κανουμε? ) διαβαζω και αυτες τις μπαρουφες :headbang2: καλα που εισαι και συ εδω μανιτσα να βαζεις στον ισιο δρομο τους αδαεις :headbang2:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δηλαδή εσυ κατάλαβες οτι του αρέσει η γυναικεία κυριαρχία ? Διάβασες το αρχικό του μήνυμα ? Το ζουμί που βγαίνει είναι οτι του αρέσει να τον τρώει. Δεν του την λέω για αυτο το γεγονός αλλα για το ότι το ονομάζει s/m και fetish για καλύψει τα γούστα του.

Θα μπεί και ο λιλάς και θα μας λέει οτι απλά κάνει κίνκι παιχνιδάκια και s/m.  :headbang:

Ααααα και....  :birdman:

αν του αρεσε να τον τρωει απο μουστακαληδες νταβραντισμενους θα ταν το πιο ευκολο πραγμα να βρει...οι μισοι ειναι γκει και μια βολτα σε καμια πλατεια στο κεντρο να κανεις ή μια βολτα στο zoo.gr θα χε βρει καβα για ολη τη χρονια σε πουτσες....το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ θελει να τον τρωει απο αντρα και οτι το στραπ-ον και ο αντρικος εξεφτελισμος απο μια γυναικα (οπως και το αντιστροφο) ανηκει στον κοσμο των φετιχ....γιατι κοροϊδευετε οτιδηποτε διαφορετικο απο εσας? :think:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σοβαρεψου ρε συ. Γουσταρε η αφεντρα να τον γαμανε αντρες, αυτος ομως δεν γουσταρει, αλλα μπρος στην ικανοποιηση της αφεντρας καθετε και τον τρωει απο αντρα. Κατα τ΄αλλα ειναι στρειτ. Κοριτσι, αν πας με αντρα ή με τραβελι εισαι ομοφυλοφιλος ή εστω εχεις τασεις προς τα κει. Τα αλλα ειναι δικαιολογιες του κωλου. :2funny:

δηλαδη μια γκομενα που ειτε επειδη γουσταρει με τον δικο της για αλλαγη ειτε επειδη ειναι υποτακτικη και της ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ο αφεντης της (γιατι αυτη ειναι η εννοια του υποτακτικου) να παει με γυναικα ειναι λεσβια και μαλιστα με ταμπελα? νομιζω οτι οι ορολογιες λεσβια και γκει ειναι πληρως διευρυμενες τελευταιως...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μη φοβάσαι... νομίζουν ότι ο δικός μας έρωτας είναι πλατωνικός... :sunglasses:
Γιατί ρε κοπελιά; Εμένα μέχρι και το κάτω κεφάλι έχει εγκέφαλο. Αφού να φανταστείς όταν χύνω, δεν παράγω σπέρμα, φαιά ουσία βγάζω... :sunglasses:
Κι όμως διαφωνούμε.
Εφόσον είναι πνευματικός πρωτίστως, ένας γνήσιος άντρας (όχι σαν τους πούστηδους που αναφέρεις εσύ :tooth: ) θα αισθανθεί τόσο απαίσια, που τρεις ώρες να του σαλιώνεις τον κώλο για να του καρφώσεις το strap-on, μόνο στην αίσθηση της μύτης θα πάθει καρδιακή προσβολή...

το bdsm ειναι κατεξοχην πνευματικος τροπος σεξουαλικης συνευρεσης και μετεπειτα σαρκικος οποτε νομιζω εισαι λιγο φαουλ σε αυτο :)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
αν του αρεσε να τον τρωει απο μουστακαληδες νταβραντισμενους θα ταν το πιο ευκολο πραγμα να βρει...οι μισοι ειναι γκει και μια βολτα σε καμια πλατεια στο κεντρο να κανεις ή μια βολτα στο zoo.gr θα χε βρει καβα για ολη τη χρονια σε πουτσες....το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ θελει να τον τρωει απο αντρα και οτι το στραπ-ον και ο αντρικος εξεφτελισμος απο μια γυναικα (οπως και το αντιστροφο) ανηκει στον κοσμο των φετιχ....γιατι κοροϊδευετε οτιδηποτε διαφορετικο απο εσας? :think:
Αμα ομως εψαχνε ζωντανη πουτσα σε καποια πλατεια η κεντρο θα  αποδεχοταν και ο ιδιος πως ισως και να ειναι gay. Τωρα ομως εχει και μια δικαιολογια για το παθος του!
Οχι πως εχω και κανενα προβλημα  :boobies:

swan

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
1
Πήρες φόρα Βιλμάκι και αμόλησες μαλακία μεγατόνων. Αν το στραμπονιάρισμα από μόνο του ήταν πράξη κυριαρχιας τότε αντίστοιχα  όλες οι γκόμενες κάνουμε bdsm γιατί μας μανικώνει κατά συρροήν ο γκόμενος και κατά συνέπεια κυριαρχει πάνω μας  :jerking: :jerking:

Ο τύπος δεν είναι ακόμα γκέης αλλά αργά η γρήγορα θα γίνει κατ'επιλογήν. Και δικαίωμα του να είναι ότι θέλει , αλλά ,όπως μάλιασαν και τα ακροδάχτυλα του Αζορ να γράφουν , μην ονομάζετε  ότι σας βολεύει μια πράξη για να την κάνετε αρεστή.

Α και κάτι τελευταίο. Δεν πόλαβε ο άνθρωπος να γράψει την ιστορία του και πετάχτηκαν πρώτοι πρώτοι οι γνωστοί μόγγολοι συμπονετικοί να παρενέσουν τα υπόλοιπα μέλη να "μην κράξουν" . ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ  :headbang: :headbang:

Μιλάμε για ειδικές ανάγκες όχι μαλακίες :uglystupid:
υπαρχει μεγαλη διαφορα απο το να το κανει η γυνεκα στον αντρα και αλλο να το κανει ο αντρας στην γυνεκα υπαρχει μεγαλη διαφορα σε αυτα τα δυο.

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Αμα ομως εψαχνε ζωντανη πουτσα σε καποια πλατεια η κεντρο θα  αποδεχοταν και ο ιδιος πως ισως και να ειναι gay. Τωρα ομως εχει και μια δικαιολογια για το παθος του!
Οχι πως εχω και κανενα προβλημα  :boobies:

Σε διαβεβαιώνω ότι αν ήμουν gay , δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να ανοίξω ένα μπλόγκ με άντρες και gay θέματα, ούτε στην ζωή μου ψάχνω να βρω δικαιολογίες για τα πάθη μου. Δεν ζούμε το 50 που ένας gay θα έπρεπε να το συγκαλύψει .
Προσωπικά επαναλαμβάνω ότι μου αρέσουν οι εξoυσιαστικές δυναμικές γυναίκες που είναι έτοιμες να υποτάξουν ένα αρσενικό με οποιονδήποτε τρόπο .
Μια επίσκεψη στο μπλόγκ μου [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/[/url]
και θα σε πείσει ότι μιλάω για Γυναίκες Αφέντρες και Γυναικεία Κυριαρχία
Απλώς αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις ότι όταν μιλάω για Γυναικεία Κυριαρχία , σημαίνει ότι το επίκεντρο είναι η Γυναίκα . Ένας υποτακτικός είναι αφιερωμένος σε εκείνη , της προσφέρει λατρεία σε όλο της το κορμί , φιλιά που ξεκινάνε απο τα δακτυλάκια των ποδιών και καταλήγουν σε πολύωρο γλειφομούνι ή γλειφοκώλι κλπ και καταλήγουν σε αποδείξεις πίστης και αφοσίωσης ,πράγμα το οποίο σημαίνει απόλυτη κυριαρχία επάνω στο κορμί και την ψυχή του υποτακτικού .
Μια αφέντρα που εξουσιάζει έναν υποτακτικό και χρησιμοποιεί το στραπον για να τον υποτάξει ή τον εξευτελισμό για να τον ελέγξει πνευματικά , δεν ασκεί μια πράξη ομοφυλοφυλίας .
Είναι σύνθετο φαινόμενο και λίγο δύσκολο στην κατανόηση αλλά ο απλοϊκός συσχετισμός:
Μπαίνει στραπον στο κώλο του άντρα = gay δεν ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση και δεν μπορεί να εξηγήσει άλλα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια και φετίχ . Γιατί ας πούμε οι υποτακτικοί λατρεύουν να φιλούν τα γυναικεία πόδια και όχι τα αντρικά (αφού κατά την γνώμη σου είναι gay);
Γιατί στο διαδίκτυο στο δικό μας χώρο (των οπαδών bdsm)  επικρατεί η εικόνα της αφέντρας με δερμάτινα και ψηλοτάκουνα ; Για κάλυψη ομοφυλοφιλίας ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom