Νέα

strap-on μια εκ βαθέων εξομολόγηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kinkypersonn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 572
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εγώ μετά το περιστατικό με τα γεμιστά όχι,σε μισώ πλέον,σε σιχαίνομαι. :birdman:
Αν μου πεις ότι θα το μαγειρέψεις εσύ silva, θ' αρχίσω να σ' αγαπώ κι εγώ :-*
Μην χαίρεσαι,μόνη της τα φτιάχνεις κ μόνη της τα τρώει... :birdman:

Επισκέπτης
Μπορείς να πάρεις και ΙΟΝ διπλή με 2,3 ευρώ τύπε. Εγώ αυτήν προτιμώ. Η την Παυλίδης με αμύγδαλο!!!
Τώρα σουβλάκι 2,5 ευρώ πάει να πει ότι είναι μεγάλο, αλλιώς σε πιάσανε κορόιδο. 1,8 με 2 κάνουν κανονικά.
Μην πέφτεις πάντως στη λούμπα ότι με τόσα παίρνω αυτό κι αυτό, γιατί κατ' αυτόν τον τρόπο ούτε σε ταβέρνες πρέπει να πηγαίνουμε εφόσον μπορούμε να μαγειρέψουμε σπίτι μας, ούτε σε μπαράκια, ούτε σε καφετέριες. Υπάρχει διαφορά μεταξύ της πώλησης και της κερδοσκοπίας.

Πως τρώω κουβερτούρα, καλή είναι.
Είχα πάρει πριν κάνα μήνα κάτι κουβερτούρες οικολογικές από ένα μαγαζί κοντά στην Ομόνοια και ήτανε και γαμώ, αλλά κομματάκι ακριβές :(

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Εγώ μετά το περιστατικό με τα γεμιστά όχι,σε μισώ πλέον,σε σιχαίνομαι. :birdman:Μην χαίρεσαι,μόνη της τα φτιάχνεις κ μόνη της τα τρώει... :birdman:
ρε μαλακοβιολη τοσα σαιτ εχει στο νετ.
δεν σου ειπα να φτιαξεις μουσακα,ενα φαγητο της προκοπης θα κανεις..
την πρωτη φορα που εκανα παστιτσιο η μπεσαμελ ειχε γινει σαν στοκος αλλα μετα σιγα σιγα εμαθα...

Επισκέπτης
ναι. βρισκω συνταγες στο νετ κι αυτη που μου φαινεται πιο ευκολη την κανω. η παρακολουθω την μανουλιτσα και τα κανω κι εγω ετσι. :rockon:
Έτσι μπράβο... είσαι και κορίτσι της παντρειάς άλλωστε... :sunglasses:

Μην χαίρεσαι,μόνη της τα φτιάχνεις κ μόνη της τα τρώει... :birdman:
Θρεφτάρι θα γίνει άμα συνεχίσει έτσι :S

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μπορείτε να αλλάξετε θέμα γιατί όπως είπα έφαγα μακαρόνια ΣΚΕΤΑ;;; :)

Άντε γιατί θα μου την δώσει κ θα κουτουλήσω κανέναν τοίχο. :)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Μπορείς να πάρεις και ΙΟΝ διπλή με 2,3 ευρώ τύπε. Εγώ αυτήν προτιμώ. Η την Παυλίδης με αμύγδαλο!!!
Τώρα σουβλάκι 2,5 ευρώ πάει να πει ότι είναι μεγάλο, αλλιώς σε πιάσανε κορόιδο. 1,8 με 2 κάνουν κανονικά.
Μην πέφτεις πάντως στη λούμπα ότι με τόσα παίρνω αυτό κι αυτό, γιατί κατ' αυτόν τον τρόπο ούτε σε ταβέρνες πρέπει να πηγαίνουμε εφόσον μπορούμε να μαγειρέψουμε σπίτι μας, ούτε σε μπαράκια, ούτε σε καφετέριες. Υπάρχει διαφορά μεταξύ της πώλησης και της κερδοσκοπίας.

Είχα πάρει πριν κάνα μήνα κάτι κουβερτούρες οικολογικές από ένα μαγαζί κοντά στην Ομόνοια και ήτανε και γαμώ, αλλά κομματάκι ακριβές :(
η κουβερτουρα παυλιδη εκεινη την τερμα πικρη
η ιον αμυγδαλου!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

To 1.8 δεν ειναι ακριβο? Εγω αμα ειχα δικο μου μαγαζι θα το χρεωνα 1 ευρω.
Το πολυ σου λεω.. το πολυ να το ειχα 1.30 το καθαρο κοστος των υλικων σε καθε σουβλακι
δεν ειναι πανω απο 80 λεπτα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ρε μαλακοβιολη τοσα σαιτ εχει στο νετ.
δεν σου ειπα να φτιαξεις μουσακα,ενα φαγητο της προκοπης θα κανεις..
την πρωτη φορα που εκανα παστιτσιο η μπεσαμελ ειχε γινει σαν στοκος αλλα μετα σιγα σιγα εμαθα...
Έχω προσπαθήσει,ο μουσακάς σου με μπεσαμέλ στόκο θα έπαιρνε το πρώτο βραβείο μαγειρικής μπροστά σε αυτό που έφτιαξα εγώ. :birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
10 λεπτα η πιττα , 5 λεπτα η τοματα , 5 λεπτα το τζατζικι , 10 λεπτα οι πατατες και αλλα 20 λεπτα το καλαμακι.

50 λεπτα. Και το δινουν 2 ευρω. Γιατι? γιατι ειναι μουνοπανα για αυτο. Αλλα αφου βρισκουν και τα κανουν

γιατι να μην τα κανουν  :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
10 λεπτα η πιττα , 5 λεπτα η τοματα , 5 λεπτα το τζατζικι , 10 λεπτα οι πατατες και αλλα 20 λεπτα το καλαμακι.

50 λεπτα. Και το δινουν 2 ευρω. Γιατι? γιατι ειναι μουνοπανα για αυτο. Αλλα αφου βρισκουν και τα κανουν

Τσίμπα ένα καλαμάκι κ σκάσε,Αθηναίο γκάγκαρε!!!! :birdman:

284578-470f4cbdea13a7.61129309frogview-gallery.jpg

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
:2funny: :2funny:
ελα δεν παιζει με τιποτα! :2funny: :2funny: :2funny:
Τώρα αυτό δεν παίζει να το επαληθεύσουμε,δεν ξέρω τι το έκανες εσύ το έργο τέχνης τον μουσακά σου,αν τον πήγες σε κανένα μουσείο για απολιθώματα,εγώ πάντως το δικό μου έργο τέχνης το έστειλα στα σκουπίδια. :birdman:

Ούτε τα αδέσποτα της γειτονιάς δεν το άγγιξαν. :birdman:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Τώρα αυτό δεν παίζει να το επαληθεύσουμε,δεν ξέρω τι το έκανες εσύ το έργο τέχνης τον μουσακά σου,αν τον πήγες σε κανένα μουσείο για απολιθώματα,εγώ πάντως το δικό μου έργο τέχνης το έστειλα στα σκουπίδια. :birdman:

Ούτε τα αδέσποτα της γειτονιάς δεν το άγγιξαν. :birdman:
το ταισα στην παρεα γιατι δεν ειχαμε αλλα υλικα για φαγητο και ειχαμε παει σε εξοχικο!!! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
η κουβερτουρα παυλιδη εκεινη την τερμα πικρη
η ιον αμυγδαλου!
Η Παυλίδη αμυγδάλου είναι νοστιμότερη της αντίστοιχης ΙΟΝ, αλλά και η ΙΟΝ με φουντούκι γαμεί :rockon:

Το ''θα'' μου άρεσε,την κόβεις να μην είναι; :2funny:
Αφού λέει ότι έχει μικρά βυζάκια τύπε, άρα δεν θα είναι χοντρή λογικά... :think:

Επισκέπτης

Επειδή στην Ελλάδα το κράτος και οι μεσάζοντες κοστίζουν περισσότερα από την αξία των αγαθών.
Αν ήταν έτσι απλά, όλοι οι σουβλατζήδες θα ήτανε πλούσιοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom