Νέα

Σάσα Μπάστα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diokaz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε τη Σάσα

• Ξανθιά

Ψήφοι: 322 21,3%
  • Μελαχρινή

Ψήφοι: 51 3,4%
  • Κοκκινομάλλα

Ψήφοι: 69 4,6%
  • Ξυρισμένη

Ψήφοι: 28 1,8%
  • Ξυρισμένη στα 4

Ψήφοι: 689 45,5%
  • Τίποτα απ' αυτα. Μ'ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ο εσωτερικός της κόσμος

Ψήφοι: 356 23,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.515

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
www.yupi.gr/gossip/c10093/Sasa_Mpasta.html]Σάσα Μπάστα: "Εγώ δεν κάνω βίζιτες...είμαι πιο παρθένα και από τις παρθένες"[/url]

sasabasta_max_greece_2008-07_003.jpg

- Πώς βγάζεις τόσο καλά λεφτά στα 21 σου μόλις χρό­νια; Όλα αυτά προέρχονται από το τρα­γούδι και από τις επιδείξεις μόδας στην επαρχία;

- Εγώ αυτή την περίοδο τρέχω πάρα πολύ με τη δουλειά μου, τυχαίνει να κάνω να κοιμη­θώ ακόμη και τρεις μέρες επειδή δουλεύω σερί. Συνεχώς μου κάνουν προτάσεις για εμφανίσεις. Πέρσι, τέτοια εποχή, είχα πάει τρεις φορές στο νοσοκομείο λόγω υπερ­κόπωσης. Τρέχω για τη δουλειά μου, προ­σπαθώ, δεν αφήνω τίποτα στην τύχη και τί­ποτα δεν έγινε τυχαία. Δουλεύω σαν σκυλί! Κάνω εξτρά στην επαρχία ως guest star και στην Αθήνα δουλεύω εξαήμερα με γεμάτο το μαγαζί κάθε βράδυ. Δεν είμαι μοντέλο, εμφανίζομαι σε επιδείξεις μόδας μόνο ως guest, η κύρια δουλειά μου είναι να τραγου­δάω στα μπουζούκια. Βγαίνω μόνη μου, χωρίς φωνητικά, χωρίς μπαλέτο και τρα­γουδάω. Το να γεμίζει το μαγαζί κάθε βρά­δυ κάτι σημαίνει.

- Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, ακούγε­ται ότι σε συντηρούν πλούσιοι κύριοι. Εί­ναι όλα ψέματα; Όλα κακεντρέχειες;

- Όταν τα άκουγα όλα αυτά στην αρχή, έκανα εμετούς, έβαζα τα κλάματα και πήγαινα στο νοσοκομείο! Έχουν πει τα τέρατα για μένα! Εγώ, γλυκέ μου, δεν κάνω βίζιτες! Δουλεύω σαν τρελή, από το πρωί μέχρι το βράδυ, για να βγάζω τα λεφτά που βγάζω. Και μαγκιά μου. Αν έκανα βίζιτες, θα καθόμουν στο σπι­τάκι μου και δεν θα γύρναγα στις επαρχίες. Θα ήταν πολύ ωραίο να ήμουν μια ακόμη βίζιτα -όπως με αποκαλούν, λέγοντας μάλι­στα ότι παίρνω υπέρογκα ποσά- και να έχω κάθε μέρα έτοιμα λεφτά. Αλλά δεν είμαι.

- Είσαι χορτασμένη από το σεξ, Σάσα;

- Αρκετά. Αν και πάντα, όπως σου είπα, βρι­σκόμουν μέσα σε σχέσεις. Αυτό που συμ­βαίνει με μένα είναι ασύλληπτο, προκα­λώ λαϊκό προσκύνημα. Κάθομαι για καφέ και μου την πέφτουν και οι τρεις παρέες οι οποίες βρίσκονται στα γύρω τραπέζια. Το καταλαβαίνεις αυτό;

- Απόλυτα! Τα έχεις κάνει όλα στο sex; Το εγχειρίδιο του Κάμα Σούτρα το έχεις μά­θει απέξω;

- Όχι βέβαια! Μην κοιτάς την εικόνα που βγάζω στα media. Εγώ είμαι πιο παρθένα και από τις παρθένες. Έχω πάει με πολύ λιγότερους άντρες από όσους μπορεί να πιστεύεις. Έχω κάνει πολύ λίγα πράγμα­τα στο κρεβάτι.

Έλα ρε Σάσα με τα ωραία σου. :rockon:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ΤΑ λεει για να τα πιστεψει? :huh:

latinos35

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
την σασα να την πιστευετε δεν λεει ψεμματα. :idiot: :idiot: :idiot:
σασα προχωρα και καντα πουτανα ολα  :boobies: :boobies: :boobies:
κατω τα χερια απο την σασα  :2funny: :2funny: :2funny:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.951
Πόντοι
606
- Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, ακούγε­ται ότι σε συντηρούν πλούσιοι κύριοι. Εί­ναι όλα ψέματα; Όλα κακεντρέχειες;

- Όταν τα άκουγα όλα αυτά στην αρχή, έκανα εμετούς, έβαζα τα κλάματα και πήγαινα στο νοσοκομείο! Έχουν πει τα τέρατα για μένα! Εγώ, γλυκέ μου, δεν κάνω βίζιτες! Δουλεύω σαν τρελή, από το πρωί μέχρι το βράδυ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
οχι ρε πουστη μου :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
πως καταντησε ετσι η Σασα? :think:
εκανε μαλακια η κοπελα με καποιες πλαστικες σιγουρα!
ηταν τοσο ομορφη οταν ξεκινησε...τωρα εγινε σαν κακοφτιαγμενη γερμανιδα ταναπου σε στουντιο...
κριμα :(

Επισκέπτης
www.yupi.gr/gossip/c10093/Sasa_Mpasta.html]Σάσα Μπάστα: "Εγώ δεν κάνω βίζιτες...είμαι πιο παρθένα και από τις παρθένες"[/url]

sasabasta_max_greece_2008-07_003.jpg

- Πώς βγάζεις τόσο καλά λεφτά στα 21 σου μόλις χρό­νια; Όλα αυτά προέρχονται από το τρα­γούδι και από τις επιδείξεις μόδας στην επαρχία;

- Εγώ αυτή την περίοδο τρέχω πάρα πολύ με τη δουλειά μου, τυχαίνει να κάνω να κοιμη­θώ ακόμη και τρεις μέρες επειδή δουλεύω σερί. Συνεχώς μου κάνουν προτάσεις για εμφανίσεις. Πέρσι, τέτοια εποχή, είχα πάει τρεις φορές στο νοσοκομείο λόγω υπερ­κόπωσης. Τρέχω για τη δουλειά μου, προ­σπαθώ, δεν αφήνω τίποτα στην τύχη και τί­ποτα δεν έγινε τυχαία. Δουλεύω σαν σκυλί! Κάνω εξτρά στην επαρχία ως guest star και στην Αθήνα δουλεύω εξαήμερα με γεμάτο το μαγαζί κάθε βράδυ. Δεν είμαι μοντέλο, εμφανίζομαι σε επιδείξεις μόδας μόνο ως guest, η κύρια δουλειά μου είναι να τραγου­δάω στα μπουζούκια. Βγαίνω μόνη μου, χωρίς φωνητικά, χωρίς μπαλέτο και τρα­γουδάω. Το να γεμίζει το μαγαζί κάθε βρά­δυ κάτι σημαίνει.

- Όταν τα άκουγα όλα αυτά στην αρχή, έκανα εμετούς, έβαζα τα κλάματα και πήγαινα στο νοσοκομείο! Έχουν πει τα τέρατα για μένα! Εγώ, γλυκέ μου, δεν κάνω βίζιτες! Δουλεύω σαν τρελή, από το πρωί μέχρι το βράδυ, για να βγάζω τα λεφτά που βγάζω. Και μαγκιά μου. Αν έκανα βίζιτες, θα καθόμουν στο σπι­τάκι μου και δεν θα γύρναγα στις επαρχίες. Θα ήταν πολύ ωραίο να ήμουν μια ακόμη βίζιτα -όπως με αποκαλούν, λέγοντας μάλι­στα ότι παίρνω υπέρογκα ποσά- και να έχω κάθε μέρα έτοιμα λεφτά. Αλλά δεν είμαι.

- Είσαι χορτασμένη από το σεξ, Σάσα;

- Αρκετά. Αν και πάντα, όπως σου είπα, βρι­σκόμουν μέσα σε σχέσεις. Αυτό που συμ­βαίνει με μένα είναι ασύλληπτο, προκα­λώ λαϊκό προσκύνημα. Κάθομαι για καφέ και μου την πέφτουν και οι τρεις παρέες οι οποίες βρίσκονται στα γύρω τραπέζια. Το καταλαβαίνεις αυτό;

- Απόλυτα! Τα έχεις κάνει όλα στο sex; Το εγχειρίδιο του Κάμα Σούτρα το έχεις μά­θει απέξω;

- Όχι βέβαια! Μην κοιτάς την εικόνα που βγάζω στα media. Εγώ είμαι πιο παρθένα και από τις παρθένες. Έχω πάει με πολύ λιγότερους άντρες από όσους μπορεί να πιστεύεις. Έχω κάνει πολύ λίγα πράγμα­τα στο κρεβάτι.

Έλα ρε Σάσα με τα ωραία σου. :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Πολύ γέλιο η συνέντευξη της Σασας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να σαι καλά με έκανες και γέλασα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
το 44% μεχρι στιγμης εχει απαντησει 'Ξυρισμένη στα 4' και το 26,4% οτι 'τους ενδειαφερει ο εσωτερικος της κοσμος  :grin:'
:think: οι αποψεις διιστανται  :2funny:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Οχι ρε, αφαιρεσα μια επιλογη και οι ψηφοι πηγανε στον εσωτερικο κοσμο αντι για τα 4..  :think: :grin: :2funny: :2funny:

kopa34

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αναζήτηση εσωτερικού κόσμου...  :grin:

Συνημμένα

• 34834_524_123_154lo.jpg
    34834_524_123_154lo.jpg
    120,7 KB · Εμφανίσεις: 85

isokraths(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Α ρε, Σάσα, φοβερές οι αναπαραστάσεις, δεν πάμε και στην πραγματικότητα τώρα; :fuck1:
Το λατρέψαμε αυτό το τεύχος του Νίτρο γιατί είχε σούπερ φωτογραφίες

Συνημμένα

• 117lxabns3_sasa-mpasta-08k[2].jpg
    117lxabns3_sasa-mpasta-08k[2].jpg
    50,9 KB · Εμφανίσεις: 167
  • o4tgnot33n_sasa-mpasta-01b1[2].jpg
    o4tgnot33n_sasa-mpasta-01b1[2].jpg
    66,4 KB · Εμφανίσεις: 216

isokraths(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
σασα αλα μαντονα

Συνημμένα

• phoca_thumb_l_1219773118_63idno964c_sb_mad_15.jpg
    phoca_thumb_l_1219773118_63idno964c_sb_mad_15.jpg
    33,9 KB · Εμφανίσεις: 77
  • phoca_thumb_l_1219773608_uvpizarppm_sb_mad_18.jpg
    phoca_thumb_l_1219773608_uvpizarppm_sb_mad_18.jpg
    61,4 KB · Εμφανίσεις: 84

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Πω πω σα να χάθηκε αυτό το κοριτσί !!! Μετά από καιρό την είδα μπροστά μου στο ιντερνετ με τον πρώην αγαπητικό της...

Πως σας φαίνεται άλλαξε καθόλου το κορίτσι μας ???  :think: :think: :think:

sasav.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom