και η τζεσικα καντινιερα σε εθνικη οδο.με το πιτογυρο ριχνεις και ενα γαμησι στα χωραφια διπλα.Η Κάτα είναι χαζόφατσα. Ασεξουλιάρα ρε παιδί μου πως το λένε.
Η Τζέσικα έχει πιο σκυλέ και πονηρή μουτσούνα.
Φυσικά χωρίς βυζί, πρόσωπο δεν κοιτάμε καν.
Το μόνο μέλλον της Καταλίνας είναι ψιλικατζού στο Περέιρα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σάσα Μπάστα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα diokaz
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Σάσα Μπάστα: Τα Μυστικά της Παρτούζας
Ο Eleftherios ρώτησε στις 2/4/07: «Καλησπέρα, καύλα, ήθελα να σε ρωτήσω πώς μπορώ να μεταπείσω την κοπέλα μου να κάνουμε ένα ντουετάκι με άλλον έναν εκπρόσωπο του γυναικείου φύλου. Το κακό είναι πως, επειδή αντικειμενικά είναι πολύ όμορφη, φοβάται μήπως χάσει τη γοητεία της και τον ερωτισμό της έναντι της άλλης. Βοήθησέ με, ιέρεια του σεξ»
Η Σάσα απάντησε: "Η αλήθεια είναι πως κι εγώ κάποτε, όταν μου το ζήτησε κάποιος πρώην, μου είχε κακοφανεί. Νόμιζα ότι δεν του αρκούσα. Με τον καιρό όμως, όταν είχαμε κάνει πολλά και πια ήθελε κάτι καινούργιο η σχέση μας στο κρεβάτι, μου άρεσε η ιδέα. Έτσι, τι έκανα; Στα γενέθλιά του του πήγα μία δώρο, με την προϋπόθεση ότι θα πήγαινα εγώ μαζί της και, αν ήταν καλό παιδί, θα τον άφηνα να την ακουμπήσει. Ωστόσο, εγώ του πήγα μια μουνάρα, γιατί, όσο και να του άρεσε αυτή, ήταν ένα call girl και την ήθελε για ένα πήδημα, ενώ μ' εμένα είχε περάσει πολλά και με αγαπούσε. Τώρα, για να την κάνεις να νιώσει καλύτερα, πάρε μια που να πηδιέται καλά, αλλά να μην είναι τόσο όμορφη. Δες πώς πάει αυτό. Περιμένω νέα σου. Φιλιά!»
Ο Eleftherios ρώτησε στις 2/4/07: «Καλησπέρα, καύλα, ήθελα να σε ρωτήσω πώς μπορώ να μεταπείσω την κοπέλα μου να κάνουμε ένα ντουετάκι με άλλον έναν εκπρόσωπο του γυναικείου φύλου. Το κακό είναι πως, επειδή αντικειμενικά είναι πολύ όμορφη, φοβάται μήπως χάσει τη γοητεία της και τον ερωτισμό της έναντι της άλλης. Βοήθησέ με, ιέρεια του σεξ»
Η Σάσα απάντησε: "Η αλήθεια είναι πως κι εγώ κάποτε, όταν μου το ζήτησε κάποιος πρώην, μου είχε κακοφανεί. Νόμιζα ότι δεν του αρκούσα. Με τον καιρό όμως, όταν είχαμε κάνει πολλά και πια ήθελε κάτι καινούργιο η σχέση μας στο κρεβάτι, μου άρεσε η ιδέα. Έτσι, τι έκανα; Στα γενέθλιά του του πήγα μία δώρο, με την προϋπόθεση ότι θα πήγαινα εγώ μαζί της και, αν ήταν καλό παιδί, θα τον άφηνα να την ακουμπήσει. Ωστόσο, εγώ του πήγα μια μουνάρα, γιατί, όσο και να του άρεσε αυτή, ήταν ένα call girl και την ήθελε για ένα πήδημα, ενώ μ' εμένα είχε περάσει πολλά και με αγαπούσε. Τώρα, για να την κάνεις να νιώσει καλύτερα, πάρε μια που να πηδιέται καλά, αλλά να μην είναι τόσο όμορφη. Δες πώς πάει αυτό. Περιμένω νέα σου. Φιλιά!»
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Να μη ξεχνιομαστε..
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/259223909/sasa.avi[/code[/URL]]
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/235850673/Basta_20_010.avi[/code[/URL]]
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
[move] [/move]
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/21760962...20_009_Ola.avi[/code[/URL]]
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/201554301/sasa_mpasta_sexy_1.avi[/URL]
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/163131489/sasabasta48.wmv[/code[/URL]]
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
μονο ενα 27% ψηφισαμε τον "εσωτερικο της κοσμο" ? :'(
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
A ρε τσάμπα πούτσες που χρειάζονται για να στανιάρουν.Με το μοναδικό εφόδιο που έχουν και που τους το έδωσε ο καλός θεούλης δηλ.με την εξωτερικη εμφάνιση εννοώ(για να μην παρεξηγηθώ ;)) το παίζουν και καμπόσες.
Λίγα λες! Και σφαλιάρες θέλει η συγκεκριμένη.
Εμένα παιδιά άμα μου δείνανε τη Σάσα για μια ώρα, λαχείο σε λοτταρία ας πουμε, και μου λέγανε δική σου, κάνε ότι θέλεις μαζί της, αφού τη "μπούκωνα" για κανένα δεκάλεπτο, μετά θα την πλάκωνα στις μπουφλάτζες για να στανιάρει που πραγματικά ποτέ δεν έχω χτυπήσει γυναίκα. Αλλά για να μάθει το αμόρφωτο τσουλάκι, που γυμνάσιο δεν θα έχει τελειώσει, να έχει τουπέ και απόψεις για πολιτική, οικολογία κλπ.
Ο ορισμός της Ελεεινίδας! Αλλά αφού βρίσκει και τα κάνει γιατί όχι;
countVronsky
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
;)
Η Σάσα Μπάστα και το Back Door..
[flash=332,304]]
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Κάνει ότι δεν την βλέπει!Τι σταρ!^^^
Sasa and the City
Εδώ σε μία κοινή φωτό με το αντίπαλο δέος. :o
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
^^^
Sasa and the City
Εδώ σε μία κοινή φωτό με το αντίπαλο δέος. :o
Κάνει ότι δεν την βλέπει!Τι σταρ!
Τι, ειναι στα μαχαιρια..?
Κάνει ότι δεν την βλέπει!Τι σταρ!
Τι, ειναι στα μαχαιρια..?
Δεν ξέρω αν παίζει κάτι μεταξύ τους αλλά έτσι είναι τα el classicos.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K