βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
δηλαδη ντεκερ δεν θα την γαμουσες αμα σου καθοτανε?
Τσίφτη μόνο εμείς οι δυο τη γαμούσαμε μου φαίνεται...
δηλαδη ντεκερ δεν θα την γαμουσες αμα σου καθοτανε?
εμεις βυζο θα την περναμε και κολομβια μαζι μας.θα ειχαμε κανει την πενταδα φωτια.Τσίφτη μόνο εμείς οι δυο τη γαμούσαμε μου φαίνεται...
την καταλινα δεν την γουσταρουμε απο την αρχη.ειναι κλασικη ελεεηνιδα συμφεροντολογα.κ καταλινα?
μην την πληγωνετε... παρτε κ τον πλαστικο της σασας μαζι να την κανει 6 νουμερο βυζακιου γκομενακι... κ να περναει κ μια ανανεωση σε ολες οποτε τις βαριεστε
κ καταλινα?
μην την πληγωνετε... παρτε κ τον πλαστικο της σασας μαζι να την κανει 6 νουμερο βυζακιου γκομενακι... κ να περναει κ μια ανανεωση σε ολες οποτε τις βαριεστε
η τζεσικα ειναι η ρωσσιδα τις υποθεσης.απλα περιμενει την ευκαιρια να τις κατσει.γιατιιι??? η τζεσικα ειναι καλυτερη?? φιλη.. φιδι!!
κ καταλινα?
χιλντα ειναι αυτο που λεμε η γρια η κοτα εχει το ζουμι.και απο οτι φαινετε εχει παρα πολυ ζουμι.η χιλντα ειναι η μανα κουραγιο?
το μονο μελλον που θα ειχε η καταλινα ητανε να κανει βιζιτες στο σαντασκι.και πολυ τις ειναι κιολας.ε εισαι υπερβολας
θες να με πεις αγαπημενο μου παιδι οτι η τζεσικα αν δεν ειχε τη κορμαρα που εχει κ το πλαστικ βυζακι θα την κοιταγες για τη καταπληκτικη της φατσα?? χαχαχα
χα
εχει μελλον η καταλινα.. μη τη βλεπεις ετσι.. αμα θελει να γινει σεξουαλα το μπορει... φτανει να πιστεψετε σ αυτην...
την καταλινα δεν την γουσταρουμε απο την αρχη.ειναι κλασικη ελεεηνιδα συμφεροντολογα.
βυζο εχεις δικιο ρε φιλε.απο φατσα ειναι πολυ χασλι η γκομενα.σαν πατημενη ειναι.ενω τις η τζεσικα εχει μια φατσα σαν να σου λεει,<<θελω πιπες τωρα>>.Όσο βυζί και να της βάλεις αυτηνής δε σώζεται. Φάτσα-μπουγάτσα λέμε.
ε εισαι υπερβολας
θες να με πεις αγαπημενο μου παιδι οτι η τζεσικα αν δεν ειχε τη κορμαρα που εχει κ το πλαστικ βυζακι θα την κοιταγες για τη καταπληκτικη της φατσα?? χαχαχα
χα
εχει μελλον η καταλινα.. μη τη βλεπεις ετσι.. αμα θελει να γινει σεξουαλα το μπορει... φτανει να πιστεψετε σ αυτην...
καλα το ειπες.οπως ολες η ελλεινηδες.δεν ηξεραν και παρασυρθηκαν απο την κουτοπονηρια τους.απλα η καταλινα ειναι αθωα...
κ αυτο βγαινει προς τα εξω..
δε ξερει... παρασυρθηκε..
Έβαλες R arcans? Βάλε X με το επόμενο που είναι μαγικό.χιλντα ειναι αυτο που λεμε η γρια η κοτα εχει το ζουμι.και απο οτι φαινετε εχει παρα πολυ ζουμι.
Η Κάτα είναι χαζόφατσα. Ασεξουλιάρα ρε παιδί μου πως το λένε.
Η Τζέσικα έχει πιο σκυλέ και πονηρή μουτσούνα.
Φυσικά χωρίς βυζί, πρόσωπο δεν κοιτάμε καν.
Το μόνο μέλλον της Καταλίνας είναι ψιλικατζού στο Περέιρα.
Η εν λόγο κυρία πέρνει 1500€ την βίζιτα όπως και η Όλγα Φαρμάκη η πληροφορίες που σου δίνω είναι εξακριβωμένες από άτομα της υψηλής κοινωνικής υπόστασης ελπίζω αυτα που γράφω να τα διαβάζει κανένας του τμήματος ηθών που ξέρω ότι παρακολουθούν το σαΐτ και να πάει να μαζέψει αυτα τα Πουτανακια που είναι κακό παράδειγμα για τα νεαρα κορίτσια