Νέα

Σάσα Μπάστα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diokaz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε τη Σάσα

• Ξανθιά

Ψήφοι: 322 21,3%
  • Μελαχρινή

Ψήφοι: 51 3,4%
  • Κοκκινομάλλα

Ψήφοι: 69 4,6%
  • Ξυρισμένη

Ψήφοι: 28 1,8%
  • Ξυρισμένη στα 4

Ψήφοι: 689 45,5%
  • Τίποτα απ' αυτα. Μ'ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ο εσωτερικός της κόσμος

Ψήφοι: 356 23,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.515

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
ναι αλλα ποιος ειναι ?????? εχω αγωνια να μαθω !!! ελληνας λενε οτι ειναι...γιατι αν ηταν ξενος...εναν ειχα στο μυαλο μου...απο χωρα της νοτιας αμερικης , ο οποιος τωρα τελευταια ζοριζεται στο σκοραρισμα πολυ...

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι αλλα ποιος ειναι ?????? εχω αγωνια να μαθω !!! ελληνας λενε οτι ειναι...γιατι αν ηταν ξενος...εναν ειχα στο μυαλο μου...απο χωρα της νοτιας αμερικης , ο οποιος τωρα τελευταια ζοριζεται στο σκοραρισμα πολυ...
ο παυλης.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
παιδια μαλλον ειναι ο τζορτζεβιτς γιατι τους ειδα στην γλυφαδα μαζι εκτος αν εκανε το κονε αυτος

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Βρε βρε.... αγνώριστη έχει γίνει !!!  :huh: :huh:

poia.jpg

sasaa.jpg

:think:

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι πως της είχα νοικιάσει ένα σπίτι πριν δύο χρόνια και έφυγε νύχτα η μ.... και άφησε και τα πάντα απλήρωτα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και για όσους δεν κατάλαβαν την μεγάλη (αηδία ρε γαμώτο) αλλάγη της Σάσας...

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη που λέμε....!!!!

ΕΔΩ

6dbf53c0934a0644c43d0f3.jpg

με τον Λανταβό τραβιέται ακόμα, τον έχει και μεγάλη καψούρα και αυτός τη φτύνει  :rolleyes:

από τους πιο άσχημους άνδρες των Αθηνών, έχει γαμήσει τα καλύτερα μουνιά και πέφτουν και στον έρωτά του αγιάτρευτα  :headbang:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
με τον Λανταβό τραβιέται ακόμα, τον έχει και μεγάλη καψούρα και αυτός τη φτύνει  :rolleyes:

από τους πιο άσχημους άνδρες των Αθηνών, έχει γαμήσει τα καλύτερα μουνιά και πέφτουν και στον έρωτά του αγιάτρευτα  :headbang:
αυτος γιατι βγαζει τα φρυδια του;

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

τι αυτή η λούγκρα έχει γαμήσει τα καλύτερα μουνιά και ένα από αυτό είναι και η Σάσα???????????????????????????????

Τι να πω αυό είναι το πιο απρόσμενο που άκουσα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ποιος ειναι αυτος ο Λανταβος ρε παιδια?να υποθεσω οτι εχει λεφτα?τι επαγγελεται?

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ποιος ειναι αυτος ο Λανταβος ρε παιδια?να υποθεσω οτι εχει λεφτα?τι επαγγελεται?

φίλε επιχειρηματιας είναι τώρα σε ποιο είδος έχει επιχειρηση δεν το γνψωρίζω................................

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
παντως απο σωμα δεν εχει κακο?συμφωνειται?Αντε να σας πω κ τι επαγγελεται ιδιοκτητης μπουζουκιων της παραλιακης σε ενα που τραγουδαγε η μπαστα.Γιαυτο εχει γαμησει ολα τα καλα μουνια.Αυτοκηνιτο Λαμποργκινι μουρτσελαγκο λευκο κλειστο.Αλλα με ολα αυτα παιδια θα γαμαγαμε κ εμεις πιστεψε με.......

Συνημμένα

• ladavos.jpg
    ladavos.jpg
    83,5 KB · Εμφανίσεις: 31

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
παντως απο σωμα δεν εχει κακο?συμφωνειται?Αντε να σας πω κ τι επαγγελεται ιδιοκτητης μπουζουκιων της παραλιακης σε ενα που τραγουδαγε η μπαστα.Γιαυτο εχει γαμησει ολα τα καλα μουνια.Αυτοκηνιτο Λαμποργκινι μουρτσελαγκο λευκο κλειστο.Αλλα με ολα αυτα παιδια θα γαμαγαμε κ εμεις πιστεψε με.......

τώρα μας τα λες αυτά έτσι γαμάω και εγώ την Σάσα >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ε μπραβο φιλε μου ετσι γαμαω κ εγω κ την τζουλια.γιαυτο ξαναβπαινει ο κανονας οτι κ γαμησετα νασαι αν εχεις τα αλλα θα γαμας ωραια μουνια.Γιατι ο ψωμοπουλος τι ομορφαντρας ειναι αυτος?

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ε μπραβο φιλε μου ετσι γαμαω κ εγω κ την τζουλια.γιαυτο ξαναβπαινει ο κανονας οτι κ γαμησετα νασαι αν εχεις τα αλλα θα γαμας ωραια μουνια.Γιατι ο ψωμοπουλος τι ομορφαντρας ειναι αυτος?

γαμησέ τα και αφησέ τα είναι μόνο άμα έχεις κανένα μπουζούκια και καμιά λαμποργκίνι θα γαμήσεις τα τοπ μουνιά που κυκλοφορούν στις πίστες...............................................

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
σαν πολλες λεπτομεριες δεν ξερεις???
υποπτο...
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
σαν πολλες λεπτομεριες δεν ξερεις???
υποπτο...
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

λες να ξεχασα τιποτα ρε φιλε?για το αυτοκηνιτο παντως τον εχω δει στην παραλιακη με την σασσα μεσα κ στην ζησιμοποθλοθ ποθ το αφησε στο παρκινγκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom