Μην το γελάς καθόλου αυτό. Και ο κόσμος είναι πολύ μικρός. Στη σχολή που ήμουν ήταν ελάχιστες γυναίκες, λόγω αντικειμένου, αλλά και όσες ήταν εκεί ήταν κάτω του μέσου όρου, εκτός απο μια που ήταν μια μετριότητα που απλά βαφόταν και δεν ερχόταν σαν μπαμπουίνος. Όσοι δεν ημασταν καμμένοι με βιντεοπαιχνίδια ή άλλες μαλακίες και της την πέρφταμε, την γαμουσαμε άνετα. Δεκάδες παρτούζες που συμμετείχα και εκανε το ούζο η τύπισσα. Τέλος πάντων κάποια στιγμή τελείωσα και έφυγα απο την πόλη που σπούδαζα και έκοψα πολύ κόσμο απο το αμαρτωλό παρελθόν μου. Πέρασε μια δεκαετία και παντρευόταν συνάδελφος απο το τμήμα μου και μας είχε καλεσμένου. Εν τω μεταξυ ήταν με την κοπέλα 2 χρόνια και μας έλεγε τα καλύτερα. Δεν την είχαμε δεί εμείς, γιατί δεν ασχολείται με social, αλλά είχαμε ακουσει πολλά καλά. Επίσης το έλεγε ότι δεν γουστάρει πολλά πολλά πριν τον γάμο και 2 χρόνια τον είχε με πιπες και καμία φορά του καθόταν στην χάση και την φέξη και έλεγε αυτός ότι η τύπισσα δεν έχει εμπειρίες, γιατί ειναι απο καλή οικογένεια απο τον τόπο καταγωγής του, κάπου έξω απο τα Τρίκαλα κτλ.... Τέλος πάντων, η νυφη ηταν αυτή που την ξεκωλιάζαμε ή αντίστοιχα ξεκώλιαζε με στραπόν άνδρες και γυναίκες πριν λίγα χρόνια και δεν την έκαζες ζάφτι με τίποτε. Λες τίποτε; Όχι.. Άστον να χαίρεται. Βεβαια στο χωριό τους δεν ξέρω τι φήμη έχουν τόσο εκείνη, όσο και η οικογένεια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις ποιά μπορεί να είναι η αλήθεια.