Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
27
Like
2.453
Πόντοι
1.196
Έτσι λες εσύ τύπε. Μια χαρά μπορείς να μάθεις. Σίγουρα όχι όλους αλλά την πλειοψηφία.
Αν η γκόμενα κόβει λίγο με το που έκανες την ερώτηση σε έχει λιστάρει στους ηλίθιους. Και για τους άνδρες ισχύει αυτό.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.017
Πόντοι
456
Δεν είπα φίλε ότι είναι παρθένα. Είπα ότι θα ήθελα να ήταν παρθένα. Επίσης είπα ότι προσπαθούμε για το καλύτερο και ότι βγει. Με ενοχλεί που είχε ξεπαρθενευτεί; Εννοείται. Δεν μπόρεσα να βρω αυτό που ήθελα και βολεύομαι με αυτό που έχω.
Τύπε ο μόνος τρόπος για να είναι η γυναίκα σου παρθένα είναι να είσαι κι εσύ παρθένος.
Τίμια πράγματα, γνωρίζεστε στα 15 τα φτιάχνετε και παντρεύεστε.
Πάντως επειδή έχω γνωρίσει τέτοια ζευγάρια κι εδώ αλλά και στην Αμερική, το κέρατο πάει σύννεφο μετά εκατέρωθεν.
Είναι απόλυτα λογικό, μια ζωή την έχουμε, είναι δυνατόν να μη δοκιμάσεις και άλλες γυναίκες/άντρες να πάρεις εμπειρίες;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.747
Πόντοι
2.356
Αν η γκόμενα κόβει λίγο με το που έκανες την ερώτηση σε έχει λιστάρει στους ηλίθιους. Και για τους άνδρες ισχύει αυτό.
Σου συμπεριφέρεται και σε αντιμετωπίζει και ως ηλίθιο.
Και λογικό είναι.
Είχα κάποτε μια κουβέντα με έναν ανάλογον καμμένο.
Κάθε ανδρας που χύνει μέσα στο μουνί μιας γυναίκας αφήνει το dna του, μου έλεγε. Ενσωματώνεται στα κύτταρα του κόλπου.
Οπότε, με δείγμα κολπικών κυττάρων πας σε ένα εργαστήριο και βρίσκεις με πόσους έχει πάει η γυναίκα σου, κατέληξε με πολύ σοβαρό ύφος.
Είναι η περίπτωση που πρέπει να κάνεις την κλασσική ερώτηση: ρε μεγάλε, την κοπανησες ή σε αμολήσανε;
Αλίμονο σε όσους έχουν κόρες με τους βλαμμένους που κυκλοφορούν εκεί έξω.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.535
Πόντοι
201

Κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί για πολύ καιρό, άλλωστε πάντα θα υπάρχουν ενδείξεις αρκεί εσύ να μην κοιμάσαι.
Ο άντρας στην απελπισία του θα καταπιεί πολλά για να μην είναι μόνος, όταν όμως ξυπνήσει θα συνειδητοποιήσει πως τα είχε μπροστά του και απλώς ήταν τυφλός.

Και επειδή πολύ έξυπνος μας το παίζεις, αν η άλλη έχει ψυχολογικά (οι psycho έχουν πολύ υψηλό drive), φεμινιστική ιδεολογία, κολλήματα με πρώην, πηγαίνει σε clubs, είναι εθισμένη με τα socials ή έχει φιλίες με άντρες, πολλά τατουάζ/σκουλαρίκια, ύποπτα hobbies όπως π.χ. poledancing κτλπ ΜΙΑ ΧΑΡΑ τη ψυλλιάζεσαι τη δουλειά για το προς τα που πηγαίνει.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
27
Like
2.453
Πόντοι
1.196
Σου συμπεριφέρεται και σε αντιμετωπίζει και ως ηλίθιο.
Και λογικό είναι.
Είχα κάποτε μια κουβέντα με έναν ανάλογον καμμένο.
Κάθε ανδρας που χύνει μέσα στο μουνί μιας γυναίκας αφήνει το dna του, μου έλεγε. Ενσωματώνεται στα κύτταρα του κόλπου.
Οπότε, με δείγμα κολπικών κυττάρων πας σε ένα εργαστήριο και βρίσκεις με πόσους έχει πάει η γυναίκα σου, κατέληξε με πολύ σοβαρό ύφος.
Είναι η περίπτωση που πρέπει να κάνεις την κλασσική ερώτηση: ρε μεγάλε, την κοπανησες ή σε αμολήσανε;
Αλίμονο σε όσους έχουν κόρες με τους βλαμμένους που κυκλοφορούν εκεί έξω.
Δε βγάζεις άκρη αδελφέ, κάποιοι θέλουν να ξέρουν μια άχρηστη πληροφορία που δε μπορούν να διασταυρώσουν.
ΟΚ, μέχρι τα 22-23-24 έχει μετεφηβική ψυχολογία και ανασφάλειες ο άνδρας κάπου το καταλαβαίνω, μετά με ξεπερνάει.

• Like
Αντιδράσεις: resp

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.649
Πόντοι
2.536
Κάθεσαι και ανοίγεις συζήτηση με το ναυάγιο που το έκαναν τσακωτό να ανεβάζει ψεύτικες φωτογραφίες της δήθεν γυναίκας του.
Μην παίρνεις στα σοβαρά τις μαλακίες που σου γράφει κάθε ψυχανώμαλος στο διαδίκτυο, στην έξω ζωή προφανώς και οι περισσότεροι θα τρελαίνονταν αν η δικιά τους είχε πάει με πολλούς.
Τι έκανα; Για την Lisa Ann λες που τρολαρα; Η για την φωτογραφία που έχω στο προφίλ μου;

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
27
Like
2.453
Πόντοι
1.196
Κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί για πολύ καιρό, άλλωστε πάντα θα υπάρχουν ενδείξεις αρκεί εσύ να μην κοιμάσαι.
Ο άντρας στην απελπισία του θα καταπιεί πολλά για να μην είναι μόνος, όταν όμως ξυπνήσει θα συνειδητοποιήσει πως τα είχε μπροστά του και απλώς ήταν τυφλός.

Και επειδή πολύ έξυπνος μας το παίζεις, αν η άλλη έχει ψυχολογικά (οι psycho έχουν πολύ υψηλό drive), φεμινιστική ιδεολογία, κολλήματα με πρώην, πηγαίνει σε clubs, είναι εθισμένη με τα socials ή έχει φιλίες με άντρες, πολλά τατουάζ/σκουλαρίκια, ύποπτα hobbies όπως π.χ. poledancing κτλπ ΜΙΑ ΧΑΡΑ τη ψυλλιάζεσαι τη δουλειά για το προς τα που πηγαίνει.
Μου ανοίγεις τα μάτια αδελφέ με αυτές τις valuable info, να είσαι καλά. :glasses:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.017
Πόντοι
456
Κάτι που συνέβει πριν χρόνια με κοπέλα που την έβλεπα όντως σοβαρά. Ανακάλυψα ότι την είχαν γαμήσει άτομο, μπορεί και άτομα, από τύπους που λυμαίνονται πλατείες. Ο τύπος δεν είχε ποτέ γκόμενα ή δεν τον είχε δει ποτέ κανένας με γυναίκα στα χρονικά. Και είχε πάει με αυτόν. Περνούσε μια φάση και γυρνούσε στο δρόμο σαν νεαρά και την γαμούσε όποιος να ναι πραγματικά. Μπορεί να κράτησε λίγο καιρό εγώ ξενέρωσα, τουλάχιστον τότε, απίστευτα το κώλο μου και έπεσε σουτ όπως ήταν. Πόσο πλάκα έχει να παντρευτείς μια τύπισσα από επαρχία που την έχουν γαμήσει όλοι μα όλοι από μόλις τα 20 της, μέχρι μπαρμπάδες, και να πας εσύ σαν έξυπνος να την μαζέψεις και να την σπιτώσεις. Πρέπει να σαι μεγάλο γίδι ή αρρωστημένα απελπισμένος, όπως αρκετά μέλη στο μπου. Μερικούς ούτε στο περίπτερο δεν τους γουστάρουν που πάνε και αφήνουν λεφτά με τη φάτσα και το vibe που αποπνέουν, εννοείται ότι κάτσει θα το στεφανωθούν.
Και πόσο αρρωστημένη γυναίκα πρέπει να είσαι για να παντρευτείς ένα βρωμιάρη που γαμάει πουτάνες;

Tzonis13

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Κριτικές
2
Like
353
Πόντοι
20
Kati kseroun i allahu akbar pou vazoun feretze stis gynaikes kai den vasanizoun ti psyxoula tous opos emeis edo sto bou..

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.017
Πόντοι
456
Γτ είναι βρωμιάρης αυτός που γαμάει πουτάνες;
Γιατί όπως εσύ δε γουστάρεις μία που την έχει γαμήσει όποιος νάναι, γιατί να γουστάρει μία γυναίκα έναν που έχει γαμήσει όποια ναναι;

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.017
Πόντοι
456
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Δεν κατάλαβες τι είπα φίλε. Υπάρχει περίπτωση να την ρωτήσεις και να σου πει αλήθεια;
Τύπε ο μόνος τρόπος για να είναι η γυναίκα σου παρθένα είναι να είσαι κι εσύ παρθένος.
Τίμια πράγματα, γνωρίζεστε στα 15 τα φτιάχνετε και παντρεύεστε.
Πάντως επειδή έχω γνωρίσει τέτοια ζευγάρια κι εδώ αλλά και στην Αμερική, το κέρατο πάει σύννεφο μετά εκατέρωθεν.
Είναι απόλυτα λογικό, μια ζωή την έχουμε, είναι δυνατόν να μη δοκιμάσεις και άλλες γυναίκες/άντρες να πάρεις εμπειρίες;
Τύπε το μετά το ελέγχεις το πριν είναι το θέμα. Επίσης έτσι όπως πάμε έχω ακούσει μικρές γύρω στα 20 να λένε στην ψύχρα ότι έχουν πάει με 3ψηφιο αριθμό.
Το συζητούσαν μεταξύ τους τα καργιολάκια. Ήμουν παραλία και τις άκουγα. Αν έλεγε αλήθεια αυτή η πουτάνα, το είπε στο δικό της και ήταν πολύ χαρούμενη που το δέχτηκε και λέει: " Ρεεεε δεν είναι γαματοοοος;" Αυτά τα αποβράσματα είναι οι τωρινοί έφηβοι, μεταεφηβικοί κτλ.

Θέλεις να σε κάψω τελείως; Επειδή σε τέτοιες λέω στην ψύχρα πόσα θέλουν όταν τις βλέπω σε μπαρ κτλ. με έχουν απειλήσει μέχρι και με μήνυση. Συγγνώμη δηλαδή μας δείχνει τα πόδια ανοιχτά και τα μουνόχειλα να αχνοφαίνονται αλλά ενοχλείται όταν ζητάμε τιμουλα;
Γιατί όπως εσύ δε γουστάρεις μία που την έχει γαμήσει όποιος νάναι, γιατί να γουστάρει μία γυναίκα έναν που έχει γαμήσει όποια ναναι;
Εδώ φίλε μας τα χαλάς. Δεν ξέρω τι σε κάνει να το νιώθεις αυτό. Αρσενικό και θηλυκό δεν είναι το ίδιο. Δεν έχουν καν τον ίδιο τρόπο σκέψης. Ακόμη και γονιδιακά διαφέρουμε από τις γυναίκες. Τέτοια ακούνε και τα τραβελια και χαίρονται.
Στο μυαλό το δικό σου μπορεί να είναι έτσι, αλλά στο μυαλό της γυναίκας και του περισσότερου κόσμου δεν είναι.
Μπορείς να μου αποδείξεις ότι είμαστε το ίδιο με τις γυναίκες; Οκ όλοι είμαστε άνθρωποι αλλά η ιατρική άλλα λέει. Ακόμη και οι αρρώστιες που παθαίνουμε διαφέρουν. Αυτές συνήθως ζούνε περισσότερο, έχουν άλλα προβλήματα και έστω και ανατομικά να το δεις πάλι είμαστε διαφορετικοί.
Αν μπορείς να μου αποδείξεις έστω ότι ο γυναικείος εγκέφαλος είναι ίδιος με τον αντρικό εγώ το βουλώνω και δεν ξαναενοχλώ κανέναν με τις απόψεις μου αλλά μέχρι τότε άσε μας να λέμε ότι άντρας και γυναίκα ΔΕΝ είναι το ίδιο.

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
839
Πόντοι
86
Ενδιαφερον topic.βλεπω πολλα σημεια που λετε μερικοι αλλα νομιζω δεν τα σκεφτεστε πολυ βαθεια.για παραδειγμα πολλοι θιξατε το πως ξερεις ποσοι τη γαμησαν τη κοπελα,αν την ρωτησεις θα φανεις ηλιθιος και θα σου πει ψεματα.μπορει ναι μπορει οχι.πολλοι βρισκουν κοπελες για σχεση απο κοινους γνωστους,και ετσι επειδη οι αρσενικοι μιλανε και περηφανευονται,μπορεις να μαθεις με ποσους εχει παει στο περιπου.επισης μερικες κοπελες αν πιουν και μεθυσουν ανοιγει η γλωσσα και τα λενε.εδω ειχα μια που μου κοροιδευε πρωην της που δεν του σηκωνονταν. Επισης αλλοι θιγετε το θεμα αντρας vs γυναικα,δηλαδη αν ο αντρας εχει 100 body count γιατι να μην το εχει η γυναικα.μα τα φυλα δεν ειναι ισα,ο αντρας κ η γυναικα δεν ειμαστε ισοι.πανε σε ενα διαζυγιο να ζητησεις κηδεμονια παιδιων και θα δεις την ισοτητα... Αν ο αντρας απατησει ειναι ρεμαλι αχρηστος,αν η γυναικα απατησει φταιει ο αντρας που δεν τη καλυπτε συναισθηματικα και δεν τη φροντιζε.αν ο αντρας απατησει οι κοινοι φιλοι θα τον διωξουν,αν η γυναικα οχι φυσικα.σε μια παρεα αντρων παντρεμενων αν ενας αντρας πει οτι εχει γκομενα οι αλλοι θα γελασουν και θα ζητησουν πληροφοριες και αν εχει καμια κολητη.σε μια παρεα γυναικων αν μια γυναικα πει οτι κερατωνει θα την διωξουν οι φιλες της γιατι θα φοβηθουν οτι θα τους πηδηξει τους συζυγους τους.κτλ κτλ κτλ.κανε κορη και μαθε την να γαμιεται,να δεις ποσες εκτρωσεις θα πληρωσεις μεχρι να χαλασει τελειως .αν μια γυναικα πηδηξε 100 τοτε τι βρηκε σε σενα?τον πρινγκηπα γαμια?μαλλον οχι. Επισης αν πηδηχτηκε με 100 σημαινει το εδινε ευκολα.αρα εσυ τι διαλεξες,την πρινγκιπισα της ζωης σου?την δυσευρετη αγαπη?

Παιδια μαθετε να διαβαζετε τις ενεργειες τον γυναικων και οχι τα λογια τους.πχ αν γνωρισες μια κοπελα και την πηδηξες στο 1ο η 2ο ραντεβου ειναι red flag.σημαινει οτι γαμιεται αβερτα.μην την βλεπεις σοβαρα.επισης αν την.γνωρισες μεσω πχ tinder τοτε σημαινει οτι εχει παρε αλλους 50.

Βρειτε εναν ανθρωπο που θα περηφανευεστε οτι εχετε διπλα σας.σημασια εχει να γινεις 50 χρονων και να λες ειμαι τυχερος βρηκα και παντρευτηκα τη καλυτερη κοπελα. Αλλιως σε βλεπω να γεμιζεις με regrets και να μετανιωνεις να κλαις τη μοιρανσου και στο τελος να πηγαινεις στις πουτανες για νανξεχαστεις

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
27
Like
2.453
Πόντοι
1.196
Δεν κατάλαβες τι είπα φίλε. Υπάρχει περίπτωση να την ρωτήσεις και να σου πει αλήθεια;
Δεν έχει νόημα η ερώτηση σου, και να τύχει κάποια που θα πει αλήθεια πώς θα τσεκάρεις; Γι' αυτό, όποιος το ψάχνει είναι ηλίθιος, και με το που ρωτάει, η άλλη καταλαβαίνει ότι έμπλεξε με ηλίθιο που είναι ό,τι χειρότερο.

Τελευταία τροποποίηση:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.017
Πόντοι
456
Εδώ φίλε μας τα χαλάς. Δεν ξέρω τι σε κάνει να το νιώθεις αυτό. Αρσενικό και θηλυκό δεν είναι το ίδιο. Δεν έχουν καν τον ίδιο τρόπο σκέψης. Ακόμη και γονιδιακά διαφέρουμε από τις γυναίκες. Τέτοια ακούνε και τα τραβελια και χαίρονται.
Εσύ κάνεις λάθος.
Ακόμα και γονιδιακά όπως λες η γυναίκα είναι πιο κτητική.
Ο άντρας σταρχίδια του θελει ενα μουνί ό,τι ναναι να ρίξει σπέρμα και να φύγει.
Η γυναίκα θέλει τον άντρα τον καλύτερο να του μεγαλώσει παιδιά και να τον έχει δίπλα της.
Πιο πολύ τις νοιάζει τις γυναίκες.
Μόνο που επιλέγεις να παντρευτείς ή να κάνεις σχέση έχεις ήδη υποταχθεί στη γυναικεία φύση.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.017
Πόντοι
456
Η γυναίκα δεν έχει καν μυαλό και ο περισσότερος κόσμος θες να πεις απελπισμένος κόσμος.
Απλά λειτουργεί αλλιώς το μυαλό τους.
Και για μία γυναίκα χάνεις αξία αν γαμάς πουτάνες γιατί σημαίνει ότι δε σε θέλουν οι νορμάλ γυναίκες αλλά πρέπει να πληρώσεις.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
27
Like
2.453
Πόντοι
1.196
Παιδια μαθετε να διαβαζετε τις ενεργειες τον γυναικων και οχι τα λογια τους.πχ αν γνωρισες μια κοπελα και την πηδηξες στο 1ο η 2ο ραντεβου ειναι red flag.σημαινει οτι γαμιεται αβερτα.μην την βλεπεις σοβαρα.επισης αν την.γνωρισες μεσω πχ tinder τοτε σημαινει οτι εχει παρε αλλους 50.
Από τα 18-20 και μετά ρε αδελφέ όλες πηδιούνται στο 1ο, 2ο ραντεβού άντε στο 3ο, 10 ραντεβού για να γαμήσεις βγαίνεις στο λύκειο.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.017
Πόντοι
456
Από τα 18-20 και μετά ρε αδελφέ όλες πηδιούνται στο 1ο, 2ο ραντεβού άντε στο 3ο, 10 ραντεβού για να γαμήσεις βγαίνεις στο λύκειο.
Εξαρτάται που τις βρίσκεις.
Αν είσαι τύπος πέφτουλας που τις γνωρίζει στα κλαμπάκια και στο δρόμο, τότε ναι όλες πουτανάκια είναι.
Αν είσαι τύπος του συνοικεσίου από παρέα κλπ μπορεί να αργήσει.
Φυσικά το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
Η ίδια που στα κλαμπάκια κάνει τραίνα, όταν βρει το θύμα γαμπρό, θα του ψήσει το ψάρι στα χέιλη κιαυτός θα νομίζει ότι έπιασε κελεπούρι.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
27
Like
2.453
Πόντοι
1.196
Εξαρτάται που τις βρίσκεις.
Αν είσαι τύπος πέφτουλας που τις γνωρίζει στα κλαμπάκια και στο δρόμο, τότε ναι όλες πουτανάκια είναι.
Αν είσαι τύπος του συνοικεσίου από παρέα κλπ μπορεί να αργήσει.
Φυσικά το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
Η ίδια που στα κλαμπάκια κάνει τραίνα, όταν βρει το θύμα γαμπρό, θα του ψήσει το ψάρι στα χέιλη κιαυτός θα νομίζει ότι έπιασε κελεπούρι.
Γυναίκα που δεν ταλαιπωρεί το σεξ είναι direct χαρακτήρας και καλύτερη και για long-term σχέση αρκεί να μην είσαι ανασφαλής. Συνοικέσια από φίλους, ξαδέλφια κλπ. ό,τι χειρότερο, αν δεν προχωρήσει το πράγμα ανακατεύονται κι άλλοι και γίνονται όλα κώλος.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.169
Πόντοι
456
Μην το γελάς καθόλου αυτό. Και ο κόσμος είναι πολύ μικρός. Στη σχολή που ήμουν ήταν ελάχιστες γυναίκες, λόγω αντικειμένου, αλλά και όσες ήταν εκεί ήταν κάτω του μέσου όρου, εκτός απο μια που ήταν μια μετριότητα που απλά βαφόταν και δεν ερχόταν σαν μπαμπουίνος. Όσοι δεν ημασταν καμμένοι με βιντεοπαιχνίδια ή άλλες μαλακίες και της την πέρφταμε, την γαμουσαμε άνετα. Δεκάδες παρτούζες που συμμετείχα και εκανε το ούζο η τύπισσα. Τέλος πάντων κάποια στιγμή τελείωσα και έφυγα απο την πόλη που σπούδαζα και έκοψα πολύ κόσμο απο το αμαρτωλό παρελθόν μου. Πέρασε μια δεκαετία και παντρευόταν συνάδελφος απο το τμήμα μου και μας είχε καλεσμένου. Εν τω μεταξυ ήταν με την κοπέλα 2 χρόνια και μας έλεγε τα καλύτερα. Δεν την είχαμε δεί εμείς, γιατί δεν ασχολείται με social, αλλά είχαμε ακουσει πολλά καλά. Επίσης το έλεγε ότι δεν γουστάρει πολλά πολλά πριν τον γάμο και 2 χρόνια τον είχε με πιπες και καμία φορά του καθόταν στην χάση και την φέξη και έλεγε αυτός ότι η τύπισσα δεν έχει εμπειρίες, γιατί ειναι απο καλή οικογένεια απο τον τόπο καταγωγής του, κάπου έξω απο τα Τρίκαλα κτλ.... Τέλος πάντων, η νυφη ηταν αυτή που την ξεκωλιάζαμε ή αντίστοιχα ξεκώλιαζε με στραπόν άνδρες και γυναίκες πριν λίγα χρόνια και δεν την έκαζες ζάφτι με τίποτε. Λες τίποτε; Όχι.. Άστον να χαίρεται. Βεβαια στο χωριό τους δεν ξέρω τι φήμη έχουν τόσο εκείνη, όσο και η οικογένεια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις ποιά μπορεί να είναι η αλήθεια.
Lol
Και εγώ ξέρω τέτοιες κάνουν παρτούζες και γαμιούνται σαν τα σκυλιά και μετά ωχ έγινε ένα θαύμα και " εγώ τώρα είμαι το τοπ σούπερ καλό κορίτσι ".

Σε γενικές γραμμές πάντως πιστεύω πως άμα μπλέξεις με την οποιαδήποτε πρέπει να ξέρεις πως πάντα προσπαθεί να σου πουλήσει παραμύθι. Είναι η φύση της γυναίκας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom