πρώτα απολα εγω μίλησα για πιθανότητες και οχι με απόλυτα νούμερα...με ποια γυναίκα ειναι πιθανό να γινει μαλακία αν την παντρευτεις με αυτη που εχει παρει καμια 200ρια η με αυτη που εχει πάει οντως με 5-6 στη ζωή της?
Αυτή που έχει πάει με 200 (λέμε τώρα) είναι πολύ πιο ασφαλής επιλογή γιατί ξέρει τι κάνει, σκυλογαμήθηκε το ευχαριστήθηκε και αποφάσισε ότι της κάνεις για μόνιμα.
Αυτή που έχει πάει με λίγους είναι η επικίνδυνη γιατί είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να σκεφτεί το κλασικό "και τι θα γίνει τώρα εγώ δεν τα ζήσω αυτά, θα είμαι για πάντα με αυτόν"
άσε που βλέπει τις άλλες να καβλαντίζουν και να γαμιούνται από δω και από εκεί και ζηλεύει (στάνταρ όμως, και ας μην φαίνεται)
τα παραδείγματα για το παραπάνω άπειρα και ειδικά από αυτές που παντρεύτικαν τον παιδικό τους έρωτα και δεν έχουν πάει με άλλον.
αλλά για να μην τρέφουμε αυταπάτες, πάντα υπάρχει κίνδυνος να σε παρατήσει με παιδιά, ότι και να κάνεις οπότε είτε δεν κάνεις οικογένεια είτε το ρισκάρεις.
για αυτό και τις έτσουξε η συνεπιμέλεια του Κυριάκου γιατί πριν σε κεράτωνε, σε παράταγε, σου έπαιρνε τα παιδιά και την πλήρωνες και από πάνω!!!