Αδερφε χαλαρωσε ειναι ασχετο με το θεμα βεβαια του νηματος αλλα καποιοι εδω μεσα εχουμε παρει και διδακτορικο.... ε οπως καταλαβαινεις ξερω τι μπορει να ξερεις και τι απλα δεν μπορεις.
ΥΓ Στη Φυσικη ετσι, οχι στη ...χημεια. Ε μην ανοιξουμε κουβεντα για το τι ειναι πραγματικα φυσικη και οχι χημεια. Συγγνωμη για την αχρηστη παρεμβαση μου.
ΥΓ2 Απο οτι εχω καταλαβει Ευα τελειωσες το ιδιο μπουρδελο που τελειωσα και γω ειναι φυσικο να κληρονομησες την κλασσικη αιμετικη ατακα ειμαι καπαρωμενη, κλεισμενη κτλ. Ε δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιες γυναικες αυτο υποβαθμιζονται σε περουσιακα αντικειμενα καποιου. Τι θα πει δηλαδη αυτο? Καταλαβαινω καποια να πει μου αρεσεις, δεν μου αρεσεις, μου αρεσει αλλος. ΟΚ. Αλλα ειμαι δοσμενη αλλου? Ανυπερβλητη μαλακια. Εγω δεν θα το ελεγα ποτε αυτο σε γυναικα. Αν ειμαι με καποια ειναι επειδη ετσι νοιωθω οχι γιατι πρεπει. Ποτε δεν κανω κατι απλα επειδη πρεπει. Αν ποθω καποια αλλη περισσοτερο δεν καταπιεζομαι ποτε. Αν φτασεις σε αυτο το σημειο το παιχνιδι εχει χαθει ουτως η αλλως. Απλα χωριζω.
ΥΓΥΓ2 Δεν μοιλαω για τους παντρεμενους εκει ειναι ποιο ...χαοτικο το συστημα.