Νέα

Σας καυλώνουν οι μεγάλες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 356
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.189
Πόντοι
506
Σιγουρα οι μεγαλες εχουν αλλη χαρη κι αλλη ενεργεια.... Στα 29 εχω τα στανταρακια (οταν γυριζω Ελλαδα) που βλεπομαστε τουλαχιστον μια φορα... Μια πιτσιρικα θα το επαιζε ντιβα και θα ηθελε εξοδους και χαιλικια... Ενω η 40+ ξερει τι θελει.....
:thumbsup:

βεβαια θελει και μεγαλυτερη υπομονη για να την ριξεις

mitsosmi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Κριτικές
2
Like
17
Πόντοι
0
:thumbsup:

βεβαια θελει και μεγαλυτερη υπομονη για να την ριξεις
Τσεκάρετε tinder σαν app. Μια 45-50 σπρώχνω και ψήνω μια 40+, και οι δύο με κορμί 20-30! Είπαμε, οι 40+ ξέρουν να γαμιούνται! :knockinb:

Zo83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2014
Κριτικές
4
Like
125
Πόντοι
280
Πριν λιγα χρονια εκανα γνωριμια με 8 χρονια μεγαλυτερη. Προσεγμενο σωμα, με γυμναστικες κλπ... Απο τοτε ειμαι δηλωμενος ΜΙΛΦακιας....Φυσικα ολες οι ηλικιες εχουν τη χαρη τους κ οι 20αρες ειναι δυναμιτες...Αλλα οπως σοφα ειπαν κι αλλοι οι 40αρες ξερουν τι κ πως να το κανουν...

Επισκέπτης
Πριν λιγα χρονια εκανα γνωριμια με 8 χρονια μεγαλυτερη. Προσεγμενο σωμα, με γυμναστικες κλπ... Απο τοτε ειμαι δηλωμενος ΜΙΛΦακιας....Φυσικα ολες οι ηλικιες εχουν τη χαρη τους κ οι 20αρες ειναι δυναμιτες...Αλλα οπως σοφα ειπαν κι αλλοι οι 40αρες ξερουν τι κ πως να το κανουν...

οι 40αρες ισον με 2 20αρες τυπε. :grin:

ANTONISBASILEIOU

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Κριτικές
6
Like
20
Πόντοι
1
Κλασσικά μεγάλες. Και ξέρουν και θέλουν.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Βοηθαει παντα να υπαρχει μια χοντρη στην παρεα που δεν πινει οδηγει και απανταει στα κινητα στις κλησεις των αντρουλιδων  :rockon:

Στο 99% των περιπτώσεων που υπάρχει χοντρή στην παρέα γίνεται ακριβώς το αντίθετο δηλαδή μόνο η χοντρή πηδιέται...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
...πέρναγα πριν απο λίγο σε μια διάβαση πεζών και δίπλα μου ήταν μια 50άρα λεπτή με κοντό μαύρο μαλλάκι και ένα μαύρο κορμάκι
δεν φόραγε σουτέν , είχε 2άρι στήθος και διαγράφονταν ανάγλυφα οι θηλές της ...δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου απο πάνω της ...

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
141
Πόντοι
1
Παιδια ενταξει τι να λεμε τωρα παντα μου αρεσαν οι μεγαλύτερες γυναικες και ας είχαν τις ατέλειες τους.Λιγο πεσμενο βυζι λιγο κυτταρίτιδα και δεν μιλαω για μπαζα,απλα οι γυναικες στις ηλικιες 45+ εχουν και τα σημαδια από τις γενες κτλ.Βασικα προτειμω ένα λιγο πεσμενο αλλα μεγαλο στηθος 85D παρα ένα στητο μικρο βυζι.Ασε που αυτές οι γυναικες αν είναι λιγο παραμελλειμενες  στο γαμο τους και στην ρουτινα,στο κρεβατι τα δινουν όλα.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Παιδια ενταξει τι να λεμε τωρα παντα μου αρεσαν οι μεγαλύτερες γυναικες και ας είχαν τις ατέλειες τους.Λιγο πεσμενο βυζι λιγο κυτταρίτιδα και δεν μιλαω για μπαζα,απλα οι γυναικες στις ηλικιες 45+ εχουν και τα σημαδια από τις γενες κτλ.Βασικα προτειμω ένα λιγο πεσμενο αλλα μεγαλο στηθος 85D παρα ένα στητο μικρο βυζι.Ασε που αυτές οι γυναικες αν είναι λιγο παραμελλειμενες  στο γαμο τους και στην ρουτινα,στο κρεβατι τα δινουν όλα.

σοφα λογια

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
...πέρναγα πριν απο λίγο σε μια διάβαση πεζών και δίπλα μου ήταν μια 50άρα λεπτή με κοντό μαύρο μαλλάκι και ένα μαύρο κορμάκι
δεν φόραγε σουτέν , είχε 2άρι στήθος και διαγράφονταν ανάγλυφα οι θηλές της ...δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου απο πάνω της ...

το κόλπο είναι να μην μπορείς να βγάλεις και το στόμα σου από αυτές... ;)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Εγω προσωπικα οταν δω στο δρομο (και αλλου βεβαια, αλλα να μπορω να παιξω) μιλφονι γινομαι πολυ καριολης. Ολα θυσιαζονται για τις χοανες. Σταματαω πουτανοφορα και τις αρχιζω στο μπλα μπλα και ο,τι βγει. Τις περισσοτερες φορες τις φορτωνω χωρις 2η σκεψη.

Πριν απο περιπου 1 μηνα, μιλφονι εξω απο Γενικο Νικαιας, φορτωθηκε εκει που επρεπε, πηγε για καφεδακι στο Αιγαλεω και κατευθειαν οδηγηθηκε για την τιμωρια που ζηταγε...Χοτελι κεντρου!
image.jpg

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εγω προσωπικα οταν δω στο δρομο (και αλλου βεβαια, αλλα να μπορω να παιξω) μιλφονι γινομαι πολυ καριολης. Ολα θυσιαζονται για τις χοανες. Σταματαω πουτανοφορα και τις αρχιζω στο μπλα μπλα και ο,τι βγει. Τις περισσοτερες φορες τις φορτωνω χωρις 2η σκεψη.

Πριν απο περιπου 1 μηνα, μιλφονι εξω απο Γενικο Νικαιας, φορτωθηκε εκει που επρεπε, πηγε για καφεδακι στο Αιγαλεω και κατευθειαν οδηγηθηκε για την τιμωρια που ζηταγε...Χοτελι κεντρου!
image.jpg

σωστος
θα την στησω κ γω εξω απο νοσοκομεια να αρπαξω καμια αποκλειστηκη :2funny:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

image.jpg

στον βασιλακη την πηγες απο οτι βλεπω

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
μονο μεγαλες με καυλωνουν!!!απο 35 μεχρι 65 οτι κυκλοφορει πυροβολειται!!επισης με καυλωνουν πολυ και οι χοντρες!!!!! και ο συνδυασμος φυσικα πενηνταρα και χοντρη η απολυτη ηδονη!!!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
μονο μεγαλες με καυλωνουν!!!απο 35 μεχρι 65 οτι κυκλοφορει πυροβολειται!!επισης με καυλωνουν πολυ και οι χοντρες!!!!! και ο συνδυασμος φυσικα [size=10pt][size=10pt]πενηνταρα και χοντρη η απολυτη ηδονη!!![/size][/size]
κανει και ομοιοκαταληξια αυτο που εγραψες...ωραιος! :2funny:

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646

image.jpg

Εύγε μεγάλε!!!!! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom