ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.360
- Πόντοι
- 506
ισχυει ρε πουστη μουοντως,το εχω παρατηρησει φιλε,κολλανε πολυ στην ηληκια...σου λενε εισαι μικρος και τετοιες παπαριες
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
ισχυει ρε πουστη μουοντως,το εχω παρατηρησει φιλε,κολλανε πολυ στην ηληκια...σου λενε εισαι μικρος και τετοιες παπαριες
Όσο είμαι ακόμα νεανίας προτιμώ με διαφορά τις 40+.
Φαντάζομαι όμως πως όταν φτάσω εγώ τα 40+ θα προτιμώ τις 20αρες.
αυτα λες και μας πληγώνεις
Βέβαια υπάρχουν και οι τρελές. Για παράδειγμα, ενώ είσαι παντρεμένος να μαμήσεις μία μεγαλύτερη και μετά να σου κολλήσει και να γίνει τσιμπούρι. τότε πώς ξεφεύγεις? Ας ρωτήσουμε και τον Michael Douglas στην "ολέθρια σχέση" Η καλύτερη περίπτωση είναι να είναι παντρεμένη, με παιδί και πιό πλούσια από σένα (ο απόλυτος συνδυασμός).
θεοςΒέβαια υπάρχουν και οι τρελές. Για παράδειγμα, ενώ είσαι παντρεμένος να μαμήσεις μία μεγαλύτερη και μετά να σου κολλήσει και να γίνει τσιμπούρι. τότε πώς ξεφεύγεις? Ας ρωτήσουμε και τον Michael Douglas στην "ολέθρια σχέση" Η καλύτερη περίπτωση είναι να είναι παντρεμένη, με παιδί και πιό πλούσια από σένα (ο απόλυτος συνδυασμός).
ζιγκολο δλδ οχι αστειαΒέβαια υπάρχουν και οι τρελές. Για παράδειγμα, ενώ είσαι παντρεμένος να μαμήσεις μία μεγαλύτερη και μετά να σου κολλήσει και να γίνει τσιμπούρι. τότε πώς ξεφεύγεις? Ας ρωτήσουμε και τον Michael Douglas στην "ολέθρια σχέση" Η καλύτερη περίπτωση είναι να είναι παντρεμένη, με παιδί και πιό πλούσια από σένα (ο απόλυτος συνδυασμός).
Μεγαλύτερες και από εμένα, συγκεκριμμένα πάνω από 35 γιατί ξέρουν τι θέλουν. Ακόμα πιο συγκεκριμμένα γύρω στα 40 θα έλεγα... Θεωρώ ότι είναι καλύτερες από μικρότερες ελλεηνίδες, ακομπλεξάριστες και απελευθερωμένες που ξερουν τι θελουν και πως θα το παρουν.
Οι κάτω των 25 δεν ξέρουν καν τι θέλουν ακόμα και οι μέτριες/μπαζόλες ανάμεσα τους έχουν καβαλήσει καλάμι και το παίζουν ντίβες.
Οι 25-35 είναι μια ντεμί κατάσταση αλλά και σε αυτές υπάρχει σε μεγάλο ποσοστό το σύνδρομο της ελλεηνίδας.
Επίσης δεν ξέρω αν είναι θέμα τύχης αλλά οι μεγαλύτερες εκτός ότι κάποιες είναι περιποιημένες, καλοδιατηρημένες, μες στην καβλα, είναι σχεδόν πάντα πιο ευδιάθετες, φιλικές, δεχονται σχόλια, σου ριχνουν και κανα χαμογελακι, μου έχει τύχει ακομα να μου κανει καλά σχόλια μιλφ σε αντιθεση με συνομιλικες γνωστες μου (ειμαι 28) οι οποιες αλλου πατανε και αλλου βρισκονται και περιμενουν στη γωνια καποιον αγαπουλη να τις κυνηγησει για να τον περιφερουν σαν τροπαιο και να τον κραζουνε... Ας ψαξουν να βρουν το μαλάκα τους...
![]()
![]()