Νέα

Σας καυλώνουν οι μεγάλες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 356
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
κανει και ομοιοκαταληξια αυτο που εγραψες...ωραιος! :2funny:
    χαχαχαχχααχ!!ευχαριστω φιλε ποιητης εκ του προχειρουυυυ!!το μιλφονι πολυ δυνατο στις φωτο!!!ελεησον και τους φτωχους εαν πεσει τιποτα καλο στην αντιληψη σου !!χαχαχαχαχ

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
     χαχαχαχχααχ!!ευχαριστω φιλε ποιητης εκ του προχειρουυυυ!!το μιλφονι πολυ δυνατο στις φωτο!!!ελεησον και τους φτωχους εαν πεσει τιποτα καλο στην αντιληψη σου !!χαχαχαχαχ
δεν δινω τπτ! ειμαι μονοπαρτακιας εγω... :2funny:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
μονο μεγαλες με καυλωνουν!!!απο 35 μεχρι 65 οτι κυκλοφορει πυροβολειται!!επισης με καυλωνουν πολυ και οι χοντρες!!!!! και ο συνδυασμος φυσικα πενηνταρα και χοντρη η απολυτη ηδονη!!!

δικος μου εισαι

swadow

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2015
Κριτικές
6
Like
621
Πόντοι
316

mandrake999

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
264
Πόντοι
26
επεσα πανω σε ενα πολυ δυνατο milf 45-48 της μιλησα ανοιχτα
ζητησα τηλ το σκεφτεται να μου το δωσει αλλα οσο τα λεγαμε
χαιδευε συνεχεια τον ωμο της μεσα απο μια ριχτη μπλουζα που φορουσε.....για να δουμε

SaintOVA

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
χαιδευε συνεχεια τον ωμο της μεσα απο μια ριχτη μπλουζα που φορουσε.....για να δουμε

αφού μπήκε σε διαδικασία και το συζητούσε μαζί σου το φάγες, απλά προσοχή με τις μεγάλες μην το κάνεις βούκινο σε όλη την παρέα ποια πηδάς και κτλ κτλ γιατί θα σε στείλει!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
αφού μπήκε σε διαδικασία και το συζητούσε μαζί σου το φάγες, απλά προσοχή με τις μεγάλες μην το κάνεις βούκινο σε όλη την παρέα ποια πηδάς και κτλ κτλ γιατί θα σε στείλει!
υπαρχει και η περιπτωση να της αρεσει η μεγαλη παρεα, φιλε...

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
σε τι μερος? εχει σημασια φιλε...

mandrake999

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
264
Πόντοι
26
σε τι μερος? εχει σημασια φιλε...
την πετυχα τυχαια 3 φορες σε 2 μερες οι 2 σε δημοσια υπηρεσια και η 3η εκει που δουλευει.στην δουλεια της εγινε η ολη
συζητηση δεν υπαρχει χρονος να πουμε παρα πολλα λογο κοσμου θελει χρονο και υπομονη

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
την πετυχα τυχαια 3 φορες σε 2 μερες οι 2 σε δημοσια υπηρεσια και η 3η εκει που δουλευει.στην δουλεια της εγινε η ολη
συζητηση
δεν υπαρχει χρονος να πουμε παρα πολλα λογο κοσμου θελει χρονο και υπομονη
σορρυ, αλλα δεν το εφαγες ακομα...

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
αυτο λεω στον δρομο ειμαι για να δουμε σημερα που θα τα ξαναπουμε.....
ποτε με μιλφακι δεν θα μπαινεις στην διαδικασια πολλων συζητησεων. Το σιχαινονται, φιλε... Οι συζητησεις με τα μιλφακια ερχονται αργοτερα. Τοτε το θελουν και το χρειαζονται, και γι'αυτο θα πρεπει να εισαι καλα προετοιμασμενος...

mandrake999

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
264
Πόντοι
26
ποτε με μιλφακι δεν θα μπαινεις στην διαδικασια πολλων συζητησεων. Το σιχαινονται, φιλε... Οι συζητησεις με τα μιλφακια ερχονται αργοτερα. Τοτε το θελουν και το χρειαζονται, και γι'αυτο θα πρεπει να εισαι καλα προετοιμασμενος...
to small κοινωνια φιλε μου....

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Εγω προσωπικα οταν δω στο δρομο (και αλλου βεβαια, αλλα να μπορω να παιξω) μιλφονι γινομαι πολυ καριολης. Ολα θυσιαζονται για τις χοανες. Σταματαω πουτανοφορα και τις αρχιζω στο μπλα μπλα και ο,τι βγει. Τις περισσοτερες φορες τις φορτωνω χωρις 2η σκεψη.

Πριν απο περιπου 1 μηνα, μιλφονι εξω απο Γενικο Νικαιας, φορτωθηκε εκει που επρεπε, πηγε για καφεδακι στο Αιγαλεω και κατευθειαν οδηγηθηκε για την τιμωρια που ζηταγε...Χοτελι κεντρου!
image.jpg
:kneel:
:hi:

Επισκέπτης
ειναι αλλη η αξια του μιλφ,απο αυτην μιας μικροτερης.
γιατι και τα μιλφ,τρελαινονται για μικροτερους.να τους μαθουν τα κολπα κλπ. :rockon:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
ειναι αλλη η αξια του μιλφ,απο αυτην μιας μικροτερης.
[size=10pt]γιατι και τα μιλφ,τρελαινονται για μικροτερους.[/size]να τους μαθουν τα κολπα κλπ. :rockon:
μπααα, η εμπειρια δειχνει αλλα. Αυτο πιο πολυ ισχυει στις φαντασιωσεις των νεων παιδιων + σινεμα... ;)

Επισκέπτης
μπααα, η εμπειρια δειχνει αλλα. Αυτο πιο πολυ ισχυει στις φαντασιωσεις των νεων παιδιων + σινεμα... ;)

συμφωνω εν μερει.
συνηθως ειναι οι φαντασιωσεις που λες,αλλα ειναι και καποιες φορες που μια 40αρα μπορει να σκυλοκαυλωνει για μικροτερους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom