χαχαχαχχααχ!!ευχαριστω φιλε ποιητης εκ του προχειρουυυυ!!το μιλφονι πολυ δυνατο στις φωτο!!!ελεησον και τους φτωχους εαν πεσει τιποτα καλο στην αντιληψη σου !!χαχαχαχαχκανει και ομοιοκαταληξια αυτο που εγραψες...ωραιος!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σας καυλώνουν οι μεγάλες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 356
- Εμφανίσεις 45K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
δεν δινω τπτ! ειμαι μονοπαρτακιας εγω...χαχαχαχχααχ!!ευχαριστω φιλε ποιητης εκ του προχειρουυυυ!!το μιλφονι πολυ δυνατο στις φωτο!!!ελεησον και τους φτωχους εαν πεσει τιποτα καλο στην αντιληψη σου !!χαχαχαχαχ
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
μονο μεγαλες με καυλωνουν!!!απο 35 μεχρι 65 οτι κυκλοφορει πυροβολειται!!επισης με καυλωνουν πολυ και οι χοντρες!!!!! και ο συνδυασμος φυσικα πενηνταρα και χοντρη η απολυτη ηδονη!!!
δικος μου εισαι
ετσι φιλεεεε μου!!!παντα!!!δικος μου εισαι
mandrake999
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 264
- Πόντοι
- 26
επεσα πανω σε ενα πολυ δυνατο milf 45-48 της μιλησα ανοιχτα
ζητησα τηλ το σκεφτεται να μου το δωσει αλλα οσο τα λεγαμε
χαιδευε συνεχεια τον ωμο της μεσα απο μια ριχτη μπλουζα που φορουσε.....για να δουμε
χαιδευε συνεχεια τον ωμο της μεσα απο μια ριχτη μπλουζα που φορουσε.....για να δουμε
SaintOVA
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 14
- Like
- 141
- Πόντοι
- 291
επεσα πανω σε ενα πολυ δυνατο milf 45-48 της μιλησα ανοιχτα
αφού μπήκε σε διαδικασία και το συζητούσε μαζί σου το φάγες, απλά προσοχή με τις μεγάλες μην το κάνεις βούκινο σε όλη την παρέα ποια πηδάς και κτλ κτλ γιατί θα σε στείλει!
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
υπαρχει και η περιπτωση να της αρεσει η μεγαλη παρεα, φιλε...αφού μπήκε σε διαδικασία και το συζητούσε μαζί σου το φάγες, απλά προσοχή με τις μεγάλες μην το κάνεις βούκινο σε όλη την παρέα ποια πηδάς και κτλ κτλ γιατί θα σε στείλει!
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
σε τι μερος? εχει σημασια φιλε...επεσα πανω σε ενα πολυ δυνατο milf 45-48 της μιλησα ανοιχτα
mandrake999
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 264
- Πόντοι
- 26
την πετυχα τυχαια 3 φορες σε 2 μερες οι 2 σε δημοσια υπηρεσια και η 3η εκει που δουλευει.στην δουλεια της εγινε η ολησε τι μερος? εχει σημασια φιλε...
συζητηση δεν υπαρχει χρονος να πουμε παρα πολλα λογο κοσμου θελει χρονο και υπομονη
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
σορρυ, αλλα δεν το εφαγες ακομα...την πετυχα τυχαια 3 φορες σε 2 μερες οι 2 σε δημοσια υπηρεσια και η 3η εκει που δουλευει.στην δουλεια της εγινε η ολη
συζητηση δεν υπαρχει χρονος να πουμε παρα πολλα λογο κοσμου θελει χρονο και υπομονη
mandrake999
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 264
- Πόντοι
- 26
αυτο λεω στον δρομο ειμαι για να δουμε σημερα που θα τα ξαναπουμε.....σορρυ, αλλα δεν το εφαγες ακομα...
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
ποτε με μιλφακι δεν θα μπαινεις στην διαδικασια πολλων συζητησεων. Το σιχαινονται, φιλε... Οι συζητησεις με τα μιλφακια ερχονται αργοτερα. Τοτε το θελουν και το χρειαζονται, και γι'αυτο θα πρεπει να εισαι καλα προετοιμασμενος...αυτο λεω στον δρομο ειμαι για να δουμε σημερα που θα τα ξαναπουμε.....
mandrake999
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 264
- Πόντοι
- 26
to small κοινωνια φιλε μου....ποτε με μιλφακι δεν θα μπαινεις στην διαδικασια πολλων συζητησεων. Το σιχαινονται, φιλε... Οι συζητησεις με τα μιλφακια ερχονται αργοτερα. Τοτε το θελουν και το χρειαζονται, και γι'αυτο θα πρεπει να εισαι καλα προετοιμασμενος...
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
repeat? Αλλη μια...to small κοινωνια φιλε μου....
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Εγω προσωπικα οταν δω στο δρομο (και αλλου βεβαια, αλλα να μπορω να παιξω) μιλφονι γινομαι πολυ καριολης. Ολα θυσιαζονται για τις χοανες. Σταματαω πουτανοφορα και τις αρχιζω στο μπλα μπλα και ο,τι βγει. Τις περισσοτερες φορες τις φορτωνω χωρις 2η σκεψη.
Πριν απο περιπου 1 μηνα, μιλφονι εξω απο Γενικο Νικαιας, φορτωθηκε εκει που επρεπε, πηγε για καφεδακι στο Αιγαλεω και κατευθειαν οδηγηθηκε για την τιμωρια που ζηταγε...Χοτελι κεντρου!
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Επισκέπτης
ειναι αλλη η αξια του μιλφ,απο αυτην μιας μικροτερης.
γιατι και τα μιλφ,τρελαινονται για μικροτερους.να τους μαθουν τα κολπα κλπ.
γιατι και τα μιλφ,τρελαινονται για μικροτερους.να τους μαθουν τα κολπα κλπ.
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
μπααα, η εμπειρια δειχνει αλλα. Αυτο πιο πολυ ισχυει στις φαντασιωσεις των νεων παιδιων + σινεμα... ;)ειναι αλλη η αξια του μιλφ,απο αυτην μιας μικροτερης.
[size=10pt]γιατι και τα μιλφ,τρελαινονται για μικροτερους.[/size]να τους μαθουν τα κολπα κλπ.
Επισκέπτης
μπααα, η εμπειρια δειχνει αλλα. Αυτο πιο πολυ ισχυει στις φαντασιωσεις των νεων παιδιων + σινεμα... ;)
συμφωνω εν μερει.
συνηθως ειναι οι φαντασιωσεις που λες,αλλα ειναι και καποιες φορες που μια 40αρα μπορει να σκυλοκαυλωνει για μικροτερους.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 283
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K