You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σας καυλώνουν οι μεγάλες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 356
- Εμφανίσεις 45K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 159862
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2015
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
πολυ περισσοτερο με καυλωνουν οι μεγαλες απο τις πιτσιρικες,μου φαινονται πιο γυναικες σε ολα οι μεγαλες
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
χαχα σιγουρα αν η αλλη ειναι 120 κιλα και 20 χρονων μπαζο θα ειναι. Αλλα φυσιολογικη καταλαξη λογο φαγητου. Η πενηνταρα ομως για ερθει σε ενα επιθυμητο αποτελεσμα, ξερεις ποσες θυσιες πρεπει να κανει ποσες πλαστικες και ολα τα αλλα που κανουν + καθημερινη γυμναστικη. Και παλι το αποτελεσμα μπορει να μην ειναι αυτο που περιμενει αλλα σε πολλες περιπτωσης το ακριβως αντιθετο, πιο ασχημη και απο πριν δλδ.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Την χειροτερη κυτταριτιδα και τις χειροτερες πατσοκοιλιες τις εχω δει σε 25χρονες.Εννοειται οχι, τι να μας καυλωσει η κυτταριτιδα και η πατσοκοιλιες :S ΜΟΝΟ πιπινακια
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Η γυναικα οσο μεγαλωνει ασχημαινει τυπε. Περισσοτερο σαν βιτσιο ακουγεται να μας αρεσει μια 50αρα παρα μια 20 αρα.πολυ περισσοτερο με καυλωνουν οι μεγαλες απο τις πιτσιρικες,μου φαινονται πιο γυναικες σε ολα οι μεγαλες
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Και εγω σε αγγλιδες πανεμορφες πιτσιρικες (δεν θα ηταν πανω απο 20-22) απλα τυχαινη λογο ζωης που κανουν μερικες. ;) Εχω δει και 40+ εξωτερικα ομορφη για την ηληκια της και εκανα να φαω δυο μερες :SΤην χειροτερη κυτταριτιδα και τις χειροτερες πατσοκοιλιες τις εχω δει σε 25χρονες.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Υπάρχουν 50φευγάτες μουνάρες που προσέχουν πολύ τον εαυτό τους, και 20αρες που δεν βλέπονται...
Όλα έχουν να κάνουν με την χημεία, και πως εννοεί την ομορφιά ο καθένας...
σοφα λογια
επιτρέψτε μου να πω ότι θα πρέπει να αναφέρετε και την ηλικία σας όσοι λέτε ότι σας αρέσουν οι μεγάλες.
υποψιάζομαι ότι οι περισσότεροι που σας αρέσουν οι μεγαλοκυρίες είστε κάτω από 30
εγώ που τρέχω για τα 50, σας βεβαιώνω ότι μέχρι και τα 35 μου άρεσαν οι κυρίες αυτές. μάλιστα πηδούσα μία για καιρό που τότε ήταν 48. δε λέω , πολύ καλή, καθαρή, δεκτική σε όλα, καυλιάρα....
οκ...αλλά το νεανικό κορμί ρε παιδιά έχει άλλη χάρη, άλλη μυρωδιά, άλλη αίσθηση.... και δε συμφωνώ μαζί σας που λέτε ότι μόνο οι μεγάλες ξέρουν να γαμηθούν. εγώ τα καλύτερα γαμήσια τα έχω κάνει με γυναίκα κάτω των 25!!!!
καλή η βραστή γίδα ή η προβατίνα αλλά το αρνάκι του γάλακτος έχει άλλη γεύση...
υποψιάζομαι ότι οι περισσότεροι που σας αρέσουν οι μεγαλοκυρίες είστε κάτω από 30
εγώ που τρέχω για τα 50, σας βεβαιώνω ότι μέχρι και τα 35 μου άρεσαν οι κυρίες αυτές. μάλιστα πηδούσα μία για καιρό που τότε ήταν 48. δε λέω , πολύ καλή, καθαρή, δεκτική σε όλα, καυλιάρα....
οκ...αλλά το νεανικό κορμί ρε παιδιά έχει άλλη χάρη, άλλη μυρωδιά, άλλη αίσθηση.... και δε συμφωνώ μαζί σας που λέτε ότι μόνο οι μεγάλες ξέρουν να γαμηθούν. εγώ τα καλύτερα γαμήσια τα έχω κάνει με γυναίκα κάτω των 25!!!!
καλή η βραστή γίδα ή η προβατίνα αλλά το αρνάκι του γάλακτος έχει άλλη γεύση...
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ετσι τυπε δλδ ρε παιδια δεν γινεται να αφηνουμε το φρεσκο και να προτιμαμε το ληγμενο! :S εγω 30αρις ειμαι αλλα απο μικρος που με θυμαμαι παντα τα πιπινακια μ'αρεζαν και δεν νομιζω να αλλαξω και ποτε.καλή η βραστή γίδα ή η προβατίνα αλλά το αρνάκι του γάλακτος έχει άλλη γεύση...
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Αυτο ειναι το μονο ευκολο αλλα μαλλον δεν δινεις πολυ σημασια εσυ. Μπορει να ψαχνεται η γειτονισα σου η καποια στην δουλεια σου αλλα κυριος επειδης δεν σ'αρεσει τοσο πολυ εμφανισιακα να μην το βλεπεις.εγώ είμαι 22 και έχω φάει μέχρι 28 χρονών.αλλά μαρέσουν οι μεγαλύτερες δηλαδή 40 + .δε μπορώ να βρω όμως καμιά ρε παίδες.δε ξε΄ρω και πως πάνε αυτά.εννοώ αν έχει κανά μαγαζί στη σαλόνικα που ψάχνονται δε τα ξέρω καθόλου.
sos1908
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 268
- Πόντοι
- 1
Αυτο ειναι το μονο ευκολο αλλα μαλλον δεν δινεις πολυ σημασια εσυ. Μπορει να ψαχνεται η γειτονισα σου η καποια στην δουλεια σου αλλα κυριος επειδης δεν σ'αρεσει τοσο πολυ εμφανισιακα να μην το βλεπεις.
μπα ρε συ δε νομίζω.όλες οι μεγάλες που συναναστρέφομαι στη δουλειά κρατιούνται και πολύ καλά και βλέπονται.αλλά όλες είναι πολύ έντιμες έτσι μου δείχνουν τουλάχιστον.παίζει πουθενά κανά μαγαζάκι στη θεσσαλονίκη που ψάχνονται?
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Τί εννοείς;μπα ρε συ δε νομίζω.όλες οι μεγάλες που συναναστρέφομαι στη δουλειά κρατιούνται και πολύ καλά και βλέπονται.αλλά όλες είναι πολύ [size=20pt]έντιμες[/size] έτσι μου δείχνουν τουλάχιστον.παίζει πουθενά κανά μαγαζάκι στη θεσσαλονίκη που ψάχνονται?
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Οι μεγαλες συνηθως κανουν καλοδουλεμενα τσιμπουκια
ZoReN