lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ακομα και με καποτα...σαν το μουνακι δεν ειναι τιποτα!νωντα δεν διευκρινισες με Η χωρις καποτα ...εχει διαφορα
ακομα και με καποτα...σαν το μουνακι δεν ειναι τιποτα!νωντα δεν διευκρινισες με Η χωρις καποτα ...εχει διαφορα
Γίνε λίγο ποιο συγκεκριμένη και πες μας γιατί θέλεις να κάνεις αυτή τη στατιστκή;
παιδια συγνωμη αλλα δεν μπορω να ανεχτω την ειρωνια του neos123.Μα καλα τοσα κομπλεξ πια?Δεν μπορουν να γραφτουν γυναικες εδω μεσα??
Δεν υπαρχει ειδικος λογος για αυτην την στατιστκή..Απλως το πρωην αγορι μου με ειχε τρελανει να τελειωνει συνεχεια στο στομα μου και ειπα να το θεσω ως ερωτημα εδω μεσα για να δω ποσο περαση εχει...!!!!!!
παιδια συγνωμη αλλα δεν μπορω να ανεχτω την ειρωνια του neos123.Μα καλα τοσα κομπλεξ πια?Δεν μπορουν να γραφτουν γυναικες εδω μεσα??
βαλε καμια φωτο να πιρφορισουμε κουκλαπαιδια συγνωμη αλλα δεν μπορω να ανεχτω την ειρωνια του neos123.Μα καλα τοσα κομπλεξ πια?Δεν μπορουν να γραφτουν γυναικες εδω μεσα??
καλοδεχούμενη είσαι κοπελλιά, όπως και ο καθένας που δεν είναι εριστικ΄ςο και υβριστικός ... όσο για τον neos123 συχώρεσε τον νέος είναι ακόμη.. θα πήξει το μυαλό του ...
και τώρα αντιστρέφω την ερώτηση και την απευθυνω σε σένα
Σου αρέσει να σε χύνουν στο στόμα ???
ΥΓ εγώ απάντησα στο ερώτημα σου δια της ψήφου μου ;)
Δεν εχω προβλημα να τελειωνουν στο στομα μου,με την μονη προυποθεση ο παρτενερ να μην λαμβανει φαρμακευτικη αγωγη διοτι το σπερμα εχει μια πολυ πικρη και αηδιαστικη γευση απο τα φαρμακα...!!!!!!
εδω μεσα ολοι πικροζουμηδες ειμαστε απ τα φαρμακα γτ ειμαστε αρρωστακια ετκος απο πυρφοροιΔεν εχω προβλημα να τελειωνουν στο στομα μου,με την μονη προυποθεση ο παρτενερ να μην λαμβανει φαρμακευτικη αγωγη διοτι το σπερμα εχει μια πολυ πικρη και αηδιαστικη γευση απο τα φαρμακα...!!!!!!
Δεν εχω προβλημα να τελειωνουν στο στομα μου,με την μονη προυποθεση ο παρτενερ να μην λαμβανει φαρμακευτικη αγωγη διοτι το σπερμα εχει μια πολυ πικρη και αηδιαστικη γευση απο τα φαρμακα...!!!!!!
Αυτό με το αγόρι σου προφανώς δεν αφορά τρίτους, μας αφορά όμως ότι κάποια βάζει ένα πολύ επίκαιρο θέμα εδώ μέσα. Εξ άλλου θέτεις ένα θέμα που όλοι ξέρουμε εδώ μέσα πόσο πέραση έχει. Αν διαβάσεις στο post "Ημερήσια ενημέρωση, οίκοι ανοχής" θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται εδώ.Δεν υπαρχει ειδικος λογος για αυτην την στατιστκή..Απλως το πρωην αγορι μου με ειχε τρελανει να τελειωνει συνεχεια στο στομα μου και ειπα να το θεσω ως ερωτημα εδω μεσα για να δω ποσο περαση εχει...!!!!!!
γυαλιά θα φορέσεις???Δεν εχω προβλημα να τελειωνουν στο στομα μου,με την μονη προυποθεση ο παρτενερ να μην λαμβανει φαρμακευτικη αγωγη διοτι το σπερμα εχει μια πολυ πικρη και αηδιαστικη γευση απο τα φαρμακα...!!!!!!