Υπαρχουν πολλες διαφορετικες μορφες ευφυιας....Εγω π.χ λυνω πολλα προβληματα στην δουλεια,που δεν μπορουν να λυσουν αλλοι....Οταν ζοριστουν φωναζουν εμενα να λυσω το προβλημα...επισκευαζω μοναδες αεριου....και ειμαι καπως σαν τον γιατρο τον House απο την ιατρικη σειρα...Αλλα το θεμα ειναι οτι τα βλεπω ολα "ασπρο-μαυρο" και αυτο με μπερδευε πολυ με τις γυναικες...μου ηταν αδυνατον να καταλαβω ποτε μια γυναικα με γουσταρε ή εκανε κατι φιλικο...τεσπα,την επεφτα σε ολες ανεξαιρετως για να ειμαι σιγουρος....
Εχω ομως ενα φιλαρακι ντιπ ντουγανι.....Απο τεχνικα θεματα,δεν εχει ιδεα....δεν μπορει να καρφωσει ουτε ενα καρφι...ουτε μια βιδα να βγαλει.....και τελειως ντουγανι στην οδηγηση...να τραβας τα μαλλια σου....μια φορα ξεχασε και τον κωδικο του στο ΦΒ και ηρθε σπιτι μου να του βγαλω νεο, μεσω του εμαιλ του,που δεν μπορουσε να χειριστει...ντιπ στουρνος σε λεω!!!
Ε λοιπον αυτος ο τυπος διαβαζε τις γυναικες σαν ανοιχτο βιβλιο!!!....Τρομερη αντιληψη!!!!...καλα που τον ειχα κολητο και μου εδινε κατευθυνσεις..."αυτη σε γουσταρει,αυτη σε θελει"....και απο "μπλα-μπλα" πρωτος!!! Ειχε γνωρισει και την Δοβλιατιδου και μετα αυτη ειχε τρελαθει μαζι του και τον επαιρνε τηλεφωνα να βρεθουνε,αλλα αυτος δεν το προχωρησε....ε πως γινεται αυτο ρε μαγκες???