dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 29.313
- Πόντοι
- 22.886
Τι έριξες ?Εγω γιατι ψηφισα ?
Τι έριξες ?Εγω γιατι ψηφισα ?
ΤελευταιοΤι έριξες ?
Να πλύνουμε, να σφουγγαρίσουμε, να σιδερώσουμε, να μαγειρέψουμε κάτιτις και να τους βρούμε ένα καλό νυχάδικο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το σπουργίτι;
οποιος θελει Ας κανει μενσιον - ταγκ οποια θελει ?...........Κανε τατ
και νυχια ρεΤα κορίτσια ιδανικά και μονο συζητήσούλα να έκαναν,το καλύτερο τους!!
Ε μην το ξεφτιλίζουμεκαι νυχια ρε
ασε ρε...αφου σε εχω δει να λιμαρειςΕ μην το ξεφτιλίζουμε
λιγο απ ολα χρειαζονται ολα..δεν αφηνουμε τπτ να πεσει κατω.Μονο Στοματικο ευκολα και εξω απ την πορτα... Μην ποναμε και γινει και κανα Ατυχημα με το προφυλακτικο Η Μονο Sex βαλτον μεσα τελειωνε και Αντε Γεια. Η SEX τα παντα Ολα Γιατι ετσι μας Αρεσει !!
Το Στοματικο με η Χωρις προφυλαξη . Υ.Γ Η υγιεινη θεωρειται Δεδομενη
Τι Προτιματε Κοριτσια Μας ! ( Και για τους Αντρες της παρεας) Τι πιστευετε θα της Βολευε Περισσοτερο απ'οτι εχετε καταλαβει ?.
Ok Αφεντικο ! Μηνυμα Εληφθει ! see you Soon My Loveλιγο απ ολα χρειαζονται ολα..δεν αφηνουμε τπτ να πεσει κατω.
Εισαι Αδυναμος Φιλε ! 'Η Ατεχνος ??? Ακου εκει Μουδιαζει το Σαγονι ?..... ALL DAY BABY !!!!Εγώ δεν το γουστάρω γιατί μουδιάζει το σαγόνι μου και παθαίνει κράμπες, μετά από λιγο.
Πριν πολλά χρόνια - παρόλο που ήμουν ημιπιτσιρικάς - είχα πάρει ένα στανταράκι σπίτι, αλλά ήμουν ψιλοχώμα και της λέω => μωρ Ελένη δεν ξέρω τι θα κάνουμε σήμερα, είμαι και άγρυπνοςδεν αφηνουμε τπτ να πεσει κατω.
Εγώ τα θέλω όλα… στοματικο κυριως επειδη μαρεσει να με βλεπει δακρυσμένη κλπ όπως και μήσιΓαΜονο Στοματικο ευκολα και εξω απ την πορτα... Μην ποναμε και γινει και κανα Ατυχημα με το προφυλακτικο Η Μονο Sex βαλτον μεσα τελειωνε και Αντε Γεια. Η SEX τα παντα Ολα Γιατι ετσι μας Αρεσει !!
Το Στοματικο με η Χωρις προφυλαξη . Υ.Γ Η υγιεινη θεωρειται Δεδομενη
Τι Προτιματε Κοριτσια Μας ! ( Και για τους Αντρες της παρεας) Τι πιστευετε θα της Βολευε Περισσοτερο απ'οτι εχετε καταλαβει ?.
Κορίτσι με άποψη και γούστα η Ευτυχία μας...Εγώ τα θέλω όλα… στοματικο κυριως επειδη μαρεσει να με βλεπει δακρυσμένη κλπ όπως και μήσιΓα
Σωστη η Ευτηχια μας !!! Ετσι Να βγαινουν Συμπερασματα Σε Αυτο Το Forum Επιτελους !!! See you AroundΕγώ τα θέλω όλα… στοματικο κυριως επειδη μαρεσει να με βλεπει δακρυσμένη κλπ όπως και μήσιΓα