Νέα

Στοματικό: Τα συν και τα πλην - θέμα κυρίως για τις φίλες του φόρουμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sorococo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Στοματικο

• Μονο Στοματικο

Ψήφοι: 12 25,0%
  • Μονο σεχ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ολα μαζι Χαμος

Ψήφοι: 36 75,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    48
OP
OP
Sorococo

Sorococo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
699
Πόντοι
81
Να πλύνουμε, να σφουγγαρίσουμε, να σιδερώσουμε, να μαγειρέψουμε κάτιτις και να τους βρούμε ένα καλό νυχάδικο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το σπουργίτι;

οποιος θελει Ας κανει μενσιον - ταγκ οποια θελει ?...........

OP
OP
Sorococo

Sorococo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
699
Πόντοι
81
blow GIF

• Χαχα
Αντιδράσεις: MiniG
OP
OP
Sorococo

Sorococo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
699
Πόντοι
81
Στο poll Μονο ΕΝΑΣ εχει απαντησει Μονο στοματικο ! Κι Ολοι οι αλλοι Τα παντα Ολα !! ΧΑΧΑΧΑ !! Μακαρι Ολες Πραγματικα Να γουσταραν Αυτο :wink:
:cheesy::rockon::rockon::rockon:

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.393
Πόντοι
2.546
Στοματικο η ανακουφιση που μας γλυτωνει απ ολα τα αλλα και απο τα εξοδα μας και πολυ λιγοτερος χρονος και πολυ λιγοτερα αγχη συν οτι δεν χρειαζεσαι γαμιστρωνες χαχα

Lady Alexia

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2024
Like
9.669
Πόντοι
1.046
Μονο Στοματικο ευκολα και εξω απ την πορτα... Μην ποναμε και γινει και κανα Ατυχημα με το προφυλακτικο Η Μονο Sex βαλτον μεσα τελειωνε και Αντε Γεια. Η SEX τα παντα Ολα Γιατι ετσι μας Αρεσει !!
Το Στοματικο με η Χωρις προφυλαξη . Υ.Γ Η υγιεινη θεωρειται Δεδομενη

Τι Προτιματε Κοριτσια Μας ! ( Και για τους Αντρες της παρεας) Τι πιστευετε θα της Βολευε Περισσοτερο απ'οτι εχετε καταλαβει ?.
λιγο απ ολα χρειαζονται ολα..δεν αφηνουμε τπτ να πεσει κατω.

OP
OP
Sorococo

Sorococo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
699
Πόντοι
81
Εγώ δεν το γουστάρω γιατί μουδιάζει το σαγόνι μου και παθαίνει κράμπες, μετά από λιγο.
Εισαι Αδυναμος Φιλε ! 'Η Ατεχνος ??? Ακου εκει Μουδιαζει το Σαγονι ?..... ALL DAY BABY !!!! :buck2:
:kissass:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.902
Πόντοι
1.346
δεν αφηνουμε τπτ να πεσει κατω.
Πριν πολλά χρόνια - παρόλο που ήμουν ημιπιτσιρικάς - είχα πάρει ένα στανταράκι σπίτι, αλλά ήμουν ψιλοχώμα και της λέω => μωρ Ελένη δεν ξέρω τι θα κάνουμε σήμερα, είμαι και άγρυπνος :confused:
Μεμιάς η κοπελιά αρπάζει τη ντούντα και μου λέει => κι εγώ γιατί είμαι εδώ; :smiling-face-with-heart-eyes:
Μετά από λιγάκι άρχισα να ψιλοχλιμητράω πρέπει να την είχα στα 4 κανένα 15λεπτο με συνεχές κάρφωμα, αφού έχυσε σαν το Νιαγάρα :angel:

Τι τα θες όμως, περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να αναπολείς (παραφράζοντας κάποιους στίχους του εθνικού ύμνου) :confused:

Επί του θέματος, δεν ψηφίζω λόγω του τυπικού περιορισμού που έβαλε ο δημιουργός, γενικά αν δεν πιπώνει καλά η γυναίκα χαλιέμαι, αλλά λίγο από όλα κάτι κάνουμε!

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
334
Πόντοι
21
Μόνο στοματικό για να μην μιλάει..
Και να μπορώ να βλέπω μπάλα στην τηλεόραση

Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
327
Πόντοι
21
Μονο Στοματικο ευκολα και εξω απ την πορτα... Μην ποναμε και γινει και κανα Ατυχημα με το προφυλακτικο Η Μονο Sex βαλτον μεσα τελειωνε και Αντε Γεια. Η SEX τα παντα Ολα Γιατι ετσι μας Αρεσει !!
Το Στοματικο με η Χωρις προφυλαξη . Υ.Γ Η υγιεινη θεωρειται Δεδομενη

Τι Προτιματε Κοριτσια Μας ! ( Και για τους Αντρες της παρεας) Τι πιστευετε θα της Βολευε Περισσοτερο απ'οτι εχετε καταλαβει ?.
Εγώ τα θέλω όλα… στοματικο κυριως επειδη μαρεσει να με βλεπει δακρυσμένη κλπ όπως και μήσιΓα

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Εγώ τα θέλω όλα… στοματικο κυριως επειδη μαρεσει να με βλεπει δακρυσμένη κλπ όπως και μήσιΓα
Κορίτσι με άποψη και γούστα η Ευτυχία μας...
Εύγε κορίτσαρε...
Σέρνεις αυτή την μαύρη και δυσοίωνη για το Έθνος και την Ράτσα περίοδο
καμιά πουτσα?
Αν την βγάζεις σολο αρκουδα θα γούσταρα μαζί σου μια καλοκαιρινή τρελά...
Αν δεν θες και παλι φιλοι έτσι?
Μην παρεξηγηθούμε δεν κανει..:sunglasses:

OP
OP
Sorococo

Sorococo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
699
Πόντοι
81
Σωστη η Ευτηχια μας !!! Ετσι Να βγαινουν Συμπερασματα Σε Αυτο Το Forum Επιτελους !!! See you Around :wink:
:smiling-face-with-heart-eyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom