patousolatris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 3.141
- Πόντοι
- 446
40Πατουσολάτρη πόσο ετών είσαι αν επιτρέπεται;;
40Πατουσολάτρη πόσο ετών είσαι αν επιτρέπεται;;
ειναι λογικο να μην εχει στην προηγουμενη γιατι το χτυπησε τωρα τελευταια!ρε τυπε πατουσομανη? με εχεις μπερδεψει...στη φωτο του αυτοκινητου η 55ρα εχει ενα τεραστιο τατουαζ.....στην αλλη δεν εχει τατουαζ...τι τατουαζ ειναι αυτο? σαν αυτο που ειχαν παλια κατι τσιχλες και το βαζαμε με σαλιο?
να το γραφεις με ειδικη σημανση στο πλαι τυπε να γνωριζουν τα μελη οτι τον παιζουν με πλανα αρχειου!ειναι λογικο να μην εχει στην προηγουμενη γιατι το χτυπησε τωρα τελευταια!
παντως με εντυπωσιασε η παρατηρητικοτητα σου!αν καταλαβες και τι τατου χτυπησε ε τοτε εισαι φοβερος!να το γραφεις με ειδικη σημανση στο πλαι τυπε να γνωριζουν τα μελη οτι τον παιζουν με πλανα αρχειου!
τυπε μη με καλοπιανεις γιατι στο λεω ξεκαθαρα πατουσες δεν στελνω...παντως με εντυπωσιασε η παρατηρητικοτητα σου!αν καταλαβες και τι τατου χτυπησε ε τοτε εισαι φοβερος!
???????τυπε μη με καλοπιανεις γιατι στο λεω ξεκαθαρα πατουσες δεν στελνω...
Χτυπάει τατού σαυτή την ηλικία?ειναι λογικο να μην εχει στην προηγουμενη γιατι το χτυπησε τωρα τελευταια!
γιατι οχι?Χτυπάει τατού σαυτή την ηλικία?
Ωραία. Εγώ γιατί δε το βλέπω? Σε ποια φωτο είναι?γιατι οχι?
στην τελευταια!Ωραία. Εγώ γιατί δε το βλέπω? Σε ποια φωτο είναι?
Τπτ δε φαίνεται φίλε! Εγώ τουλάχιστον δε βλέπω κάτι!στην τελευταια!
και ομως αν προσεξεις κατι απο την αλυσιδιτσα φαινεταιΤπτ δε φαίνεται φίλε! Εγώ τουλάχιστον δε βλέπω κάτι!
Έγλειψες τατού?και ομως αν προσεξεις κατι απο την αλυσιδιτσα φαινεται
οχι!μονο πατουσα εγλυψα και αυτο στα πεταχτα και μουλωχτα ετσι οπως ειχε απλωμενες τις καυλωπατουσαρες της πανω στην πλακα !γιαυτο θεωρω οτι δεν καταλαβε καν οτι το εκανα επειδη ημουν καυλωμενος οσο ποτε αλλοτε!Έγλειψες τατού?
Ναι, όμως μπήκε στη διαδικασία να βγάλει τα παπούτσια της, χειμωνιάτικα. Πώς έγινε αυτό? Της είπες βγάλτα να στα γλείψω κ το κανε?οχι!μονο πατουσα εγλυψα και αυτο στα πεταχτα και μουλωχτα ετσι οπως ειχε απλωμενες τις καυλωπατουσαρες της πανω στην πλακα !γιαυτο θεωρω οτι δεν καταλαβε καν οτι το εκανα επειδη ημουν καυλωμενος οσο ποτε αλλοτε!