Νέα

Τα ποδαράκια της συναδέλφου μου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patousolatris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 496
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πως σας φανηκαν οι πατουσες-δακτυλα της συναδερφου?

• ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!

Ψήφοι: 15 24,2%
  • ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ......

Ψήφοι: 18 29,0%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ

Ψήφοι: 21 33,9%
  • ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!

Ψήφοι: 8 12,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    62
OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.141
Πόντοι
446
Έγλειψες τις ποδάρες της? Έλα, πες μας!
ναι δεν μπορουσα να χασω αυτη την ευκαιρια!!η αντιδραση της??γελουσε χωρις σταματημο και μου ειπε.........ελα ρε χαζο τι κανεις τωρα??τις φανησε πολυ αστειο γιατι προφανως δεν το εχει ζησει ποτε στην ζωη της αυτο!

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.458
Πόντοι
1.346
Τύπε....
Κοίταξε εγώ δεν σε πιέζω να την σπρώξεις...
Αλλά αν δεν τη σπρώξεις τότε μπορεί να βρεθεί κανένα καπρί με γουρούνια από παραδίπλα και να της κάνουν το σιτεμένο κωλάντερο όπως η σήραγγα του Αρτεμισίου :confused:
Πριν χρόνια υπήρχε μια ιστορία με κάποιον ΠανοΦάνη που κρατούσε πυροφάνι στα γουρούνια σε ένα κάμπινγκ (ψάξε λίγο οι παλιοί το θυμούνται).

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.366
Πόντοι
456
ναι δεν μπορουσα να χασω αυτη την ευκαιρια!!η αντιδραση της??γελουσε χωρις σταματημο και μου ειπε.........ελα ρε χαζο τι κανεις τωρα??τις φανησε πολυ αστειο γιατι προφανως δεν το εχει ζησει ποτε στην ζωη της αυτο!
Άρα κατάλαβε πως τη γουστάρεις!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

Να ξερες πόσοι βάζουν δάχτυλο αυτήν την στιγμή διαβάζοντας το σχόλιό σου τύπε....

• Χαχα
Αντιδράσεις: GRxx
OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.141
Πόντοι
446
Να ξερες πόσοι βάζουν δάχτυλο αυτήν την στιγμή διαβάζοντας το σχόλιό σου τύπε....
παντως θα γουσταρα πολυ καποιος να χυσει αυτη την φωτο με τις πατουσαρες της και να μας την ποσταρει!

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.141
Πόντοι
446
Αν δεν τις χυσει τα πόδια δεν ειναι ποδολαγνος.
Ολα εχουν μια ιεραρχία
να ξερες ποσο πολυ ηθελα να τις χυσω αυτες τις πατουσαρες της!!!!ειμαι σιγουρος οτι το καταλαβε οτι ειχα καρακαυλωσει μαζι της!

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.141
Πόντοι
446
Φιλε πας για χυσιμο πατουσας.
Μη το μυρμιριζεις και να βαλεις φωτογραφια εδω μεσα να ειναι χυμενες
αυτο νομιζω πως δεν γινεται !ειχα την τυχη να δω επιτελους τις πατουσαρες της απο τοσο κοντινη αποσταση να τις αγγιξω ε νομιζω οτι δυσκολα θα προχωρησει κατι αλλο!αλλωστε ασχετα αν τις εγλυψα νομιζε αυτη περισσοτερο οτι το εκανα για πλακα και οχι για κατι αλλο!

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.366
Πόντοι
456
αυτο νομιζω πως δεν γινεται !ειχα την τυχη να δω επιτελους τις πατουσαρες της απο τοσο κοντινη αποσταση να τις αγγιξω ε νομιζω οτι δυσκολα θα προχωρησει κατι αλλο!αλλωστε ασχετα αν τις εγλυψα νομιζε αυτη περισσοτερο οτι το εκανα για πλακα και οχι για κατι αλλο!
Μια χαρά κατάλαβε! Πόσοι τις έχουν γλείψει τα πόδια? Προχώρα!

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.141
Πόντοι
446
Μια χαρά κατάλαβε! Πόσοι τις έχουν γλείψει τα πόδια? Προχώρα!
απο τι καταλαβα ειμαι εγω ο πρωτος που τις εγλυψα!αλλα σιγουρα δεν καταλαβε το νοημα του γλυψιματος!!παραταυτα δεν εχω δει κανεναν εδω μεσα να τις χυσει τις πατουσαρες της!!γουσταρω να τις δω χυμενες!!

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.366
Πόντοι
456
απο τι καταλαβα ειμαι εγω ο πρωτος που τις εγλυψα!αλλα σιγουρα δεν καταλαβε το νοημα του γλυψιματος!!παραταυτα δεν εχω δει κανεναν εδω μεσα να τις χυσει τις πατουσαρες της!!γουσταρω να τις δω χυμενες!!
Mια χαρα κατάλαβε!

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.320
Πόντοι
486
Δεν της είπες να πάτε μόνοι κάπου πιο άνετα να την γλειψεις καλύτερα; Για γαμησι δεν ψήνεται; Αυτή είναι 55 παντρεμένη; εσύ πόσο; Εάν έχει ρουτίνα στον γάμο της μπορεί να ενδώσει κ να της ξεκλειδώσεις γούστα.

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
3.659
Πόντοι
736
Πατουσολάτρη πόσο ετών είσαι αν επιτρέπεται;;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom