Cheng
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2023
- Like
- 2.366
- Πόντοι
- 456
Τι χρώμα είναι τα νύχια?οταν εισαι καυλωμενος με μια γυναικα και σε πεταει ετσι τις πατουσες της οφειλεις να κανεις κατι!το λιγοτερο να τις χαιδεψεις!
Τι χρώμα είναι τα νύχια?οταν εισαι καυλωμενος με μια γυναικα και σε πεταει ετσι τις πατουσες της οφειλεις να κανεις κατι!το λιγοτερο να τις χαιδεψεις!
σκουροχρωμο !το πιο σκουρο του καφε!Τι χρώμα είναι τα νύχια?
Έγλειψες τις ποδάρες της? Έλα, πες μας!σκουροχρωμο !το πιο σκουρο του καφε!
ναι δεν μπορουσα να χασω αυτη την ευκαιρια!!η αντιδραση της??γελουσε χωρις σταματημο και μου ειπε.........ελα ρε χαζο τι κανεις τωρα??τις φανησε πολυ αστειο γιατι προφανως δεν το εχει ζησει ποτε στην ζωη της αυτο!Έγλειψες τις ποδάρες της? Έλα, πες μας!
Άρα κατάλαβε πως τη γουστάρεις!ναι δεν μπορουσα να χασω αυτη την ευκαιρια!!η αντιδραση της??γελουσε χωρις σταματημο και μου ειπε.........ελα ρε χαζο τι κανεις τωρα??τις φανησε πολυ αστειο γιατι προφανως δεν το εχει ζησει ποτε στην ζωη της αυτο!
σιγουρα παντως δεν δυσαρεστηθηκε!Άρα κατάλαβε πως τη γουστάρεις!
Αμήν!!!!Άρα κατάλαβε πως τη γουστάρεις!
ναι δεν μπορουσα να χασω αυτη την ευκαιρια!!η αντιδραση της??γελουσε χωρις σταματημο και μου ειπε.........ελα ρε χαζο τι κανεις τωρα??τις φανησε πολυ αστειο γιατι προφανως δεν το εχει ζησει ποτε στην ζωη της αυτο!
παντως θα γουσταρα πολυ καποιος να χυσει αυτη την φωτο με τις πατουσαρες της και να μας την ποσταρει!Να ξερες πόσοι βάζουν δάχτυλο αυτήν την στιγμή διαβάζοντας το σχόλιό σου τύπε....
Περιμένουμε τη συνέχεια!σιγουρα παντως δεν δυσαρεστηθηκε!
Τελικά εγληψες; Μόνο;οταν εισαι καυλωμενος με μια γυναικα και σε πεταει ετσι τις πατουσες της οφειλεις να κανεις κατι!το λιγοτερο να τις χαιδεψεις!
να ξερες ποσο πολυ ηθελα να τις χυσω αυτες τις πατουσαρες της!!!!ειμαι σιγουρος οτι το καταλαβε οτι ειχα καρακαυλωσει μαζι της!Αν δεν τις χυσει τα πόδια δεν ειναι ποδολαγνος.
Ολα εχουν μια ιεραρχία
αυτο νομιζω πως δεν γινεται !ειχα την τυχη να δω επιτελους τις πατουσαρες της απο τοσο κοντινη αποσταση να τις αγγιξω ε νομιζω οτι δυσκολα θα προχωρησει κατι αλλο!αλλωστε ασχετα αν τις εγλυψα νομιζε αυτη περισσοτερο οτι το εκανα για πλακα και οχι για κατι αλλο!Φιλε πας για χυσιμο πατουσας.
Μη το μυρμιριζεις και να βαλεις φωτογραφια εδω μεσα να ειναι χυμενες
Μια χαρά κατάλαβε! Πόσοι τις έχουν γλείψει τα πόδια? Προχώρα!αυτο νομιζω πως δεν γινεται !ειχα την τυχη να δω επιτελους τις πατουσαρες της απο τοσο κοντινη αποσταση να τις αγγιξω ε νομιζω οτι δυσκολα θα προχωρησει κατι αλλο!αλλωστε ασχετα αν τις εγλυψα νομιζε αυτη περισσοτερο οτι το εκανα για πλακα και οχι για κατι αλλο!
απο τι καταλαβα ειμαι εγω ο πρωτος που τις εγλυψα!αλλα σιγουρα δεν καταλαβε το νοημα του γλυψιματος!!παραταυτα δεν εχω δει κανεναν εδω μεσα να τις χυσει τις πατουσαρες της!!γουσταρω να τις δω χυμενες!!Μια χαρά κατάλαβε! Πόσοι τις έχουν γλείψει τα πόδια? Προχώρα!
Mια χαρα κατάλαβε!απο τι καταλαβα ειμαι εγω ο πρωτος που τις εγλυψα!αλλα σιγουρα δεν καταλαβε το νοημα του γλυψιματος!!παραταυτα δεν εχω δει κανεναν εδω μεσα να τις χυσει τις πατουσαρες της!!γουσταρω να τις δω χυμενες!!
ε τοτε αν το καταλαβε στο χερι της ειναι να ξαναπαμε μια βολτα με το αυτοκινητο!Mια χαρα κατάλαβε!
Πατουσολάτρη πόσο ετών είσαι αν επιτρέπεται;;αυτο νομιζω πως δεν γινεται !ειχα την τυχη να δω επιτελους τις πατουσαρες της απο τοσο κοντινη αποσταση να τις αγγιξω ε νομιζω οτι δυσκολα θα προχωρησει κατι αλλο!αλλωστε ασχετα αν τις εγλυψα νομιζε αυτη περισσοτερο οτι το εκανα για πλακα και οχι για κατι αλλο!