Νέα

Τα ποδαράκια της συναδέλφου μου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patousolatris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 508
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

πως σας φανηκαν οι πατουσες-δακτυλα της συναδερφου?

• ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!

Ψήφοι: 16 24,6%
  • ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ......

Ψήφοι: 18 27,7%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ

Ψήφοι: 22 33,8%
  • ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!

Ψήφοι: 9 13,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    65
OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.167
Πόντοι
446
Καλή χρονιά μύστη ....μόνος σου έδωσες τον εαυτό σου οι ποιο πολλές φωτογραφίες δεν είναι τραβηγμένες από εσένα όπως λες αλλά από την ίδια ...εντάξει σκηνοθέτες δεν είμαστε αλλά η γωνιά λήψεις το κάνει ξεκάθαρο.
..άρα είναι η γυναίκα σου σίγουρα....και τις ανεβάζει σίγουρα στα σοσιαλ ....ξέρει ότι εσύ έχεις τέτοιο φετίχ και ανεβάζει....δεν υπάρχει άλλη εξήγηση...καλή χρονιά
καλη χρονια φιλε μου!!καλα θα ηταν να ηταν γυναικα μου θα τα προσκυνουσα αυτα τα ποδαρακια καθε μερα και καθε νυχτα!!η μονη φωτο που φαινεται οτι εχει τραβηξει αυτη αλλα την εχω τραβηξει εγω ειναι αυτη με τα πεδιλα !ειμασταν εξω εχασε κατι και αρχισαμε να το ψαχνομε αναψα φακο αλλα προλαβα εβγαλα και την φωτο!!να σου πω την αληθεια ειμαι τελειως ελευθερος!!οι υπολοιπες που φαινονται ειναι απο πισω της !ειμαι τρελλαμενος με τις ποδαρες της που κανω τα παντα να τα εχω εστω και σε φωτο!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.509
Πόντοι
7.885
εχω μια μια μιλφ συναδερφο!!με τρελλαινει!!ειδικα τα ακρα της!!απο φετος αρχισα να τα βγαζω φωτο!!πως σας φαινονται??

a.i201.jpg
a.i202.jpg
a.i88.jpg
Τύπε εμένα θα μου άρεσαν μόνο αν βρωμάνε :rockon::rockon:

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.167
Πόντοι
446
OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.167
Πόντοι
446
με καλτσακια το μωρο μου σημερα!!!ποσο ηθελα να τα βγαλω και να χωθω στις πατουσαρες της!!!!!!
i318.jpg

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
448
Πόντοι
21
Ρωτά την αν αισθάνεται κουρασμένα τα ποδακια και κάνε της μασαζάκι στα πατουσακια….

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.167
Πόντοι
446
Ρωτά την αν αισθάνεται κουρασμένα τα ποδακια και κάνε της μασαζάκι στα πατουσακια….
εσυ τι λες να μην το εχω πει???απλα χαμογελαει με λεει ασε τις βλακειες και αλλαζει κουβεντα!

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
448
Πόντοι
21
εσυ τι λες να μην το εχω πει???απλα χαμογελαει με λεει ασε τις βλακειες και αλλαζει κουβεντα!
Γιατί δεν επίμενες τότε..όλα πάντα υπό μορφή αστείου…
Κάνε κίνηση και πιάσε τα ποδακια… τουλάχιστον θα τα αγγίξεις..

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.167
Πόντοι
446
Γιατί δεν επίμενες τότε..όλα πάντα υπό μορφή αστείου…
Κάνε κίνηση και πιάσε τα ποδακια… τουλάχιστον θα τα αγγίξεις..
αυτο το εχω κανει χωρις να καταλαβαινει ομως οτι οταν τα επιασα εγω καρακαυλωσα!!

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.167
Πόντοι
446
Τα έπιασες;;; Πως αντιδρασε;;;
Τις άρεσε; Η ντράπηκε;
ναι εχω πιασει τις πατουσες της οταν την βοηθησα να βγαλει τα καλτσακια της !ηταν απιστευτα απαλες!!καυλωσα απιστευτα αλλα αυτη εννοειτε οτι δεν καταλαβε τιποτα καθως νομιζε οτι απλα την βοηθησα !

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
448
Πόντοι
21
ναι εχω πιασει τις πατουσες της οταν την βοηθησα να βγαλει τα καλτσακια της !ηταν απιστευτα απαλες!!καυλωσα απιστευτα αλλα αυτη εννοειτε οτι δεν καταλαβε τιποτα καθως νομιζε οτι απλα την βοηθησα !
Αφού τα έπιασες γιατί δεν άρχισες μασαζάκι;;;;;;

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.167
Πόντοι
446
Αφού τα έπιασες γιατί δεν άρχισες μασαζάκι;;;;;;
γιατι δεν νομιζω οτι θα ηθελε......απλα αποδεχτηκε την βοηθεια που της εδωσα στο να βγαλζω τα καλτσακια της!ναι μεν τα ακουμπησα αλλα δεν νομιζω να ηθελε και μασαζακι!

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
448
Πόντοι
21
Αν δεν ήθελε θα στο έλεγε..αν όμως ήθελε;;;;

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.167
Πόντοι
446
Αν δεν ήθελε θα στο έλεγε..αν όμως ήθελε;;;;
δεν δειχνει να θελει κατι τετοιο!βασικα οταν μια γυναικα ειναι 55 και 30 χρονια παντρεμενη δεν ξερω κατα ποσο ξερει το σπορ αυτο να καυλωνει καποιο με τις πατουσες της!βεβαια αυτη περιποιειτε τα ακρα της οσο τιποτα αλλο και εχει και ενα σκασμο παπουτσια !

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
448
Πόντοι
21
Απλό…πέστο της ευθέως..η απλά μένεις εδώ που εισαι..
Η περνεις αυτό που θες..η μένεις εδώ που εισαι.. δεν εχεις να χάσεις κάτι..εχεις όμως να κερδίσεις…

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.167
Πόντοι
446
οχι πως διαβασα και τα δικα σας με τρυγυριζε στο μυαλο ετσι λοιπον στην δουλεια με ζητησε κατι και με ειπε καντο και θα κανω οτι θες !οτι θελω λεω??εε αυτο ηταν της το ειπα...... εχεις τελειες πατουσες και θα ηθελα να τις χαιδεψω!!!!γελασε με ειπε πολλα ζητας αλλα απο την στιγμη που δεν εκανε σαν παρθενοπη και δεν επαθε ενα σοκ μπορω να πω οτι ελπιζω!

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.123
Πόντοι
11.956
γιατι δεν νομιζω οτι θα ηθελε......απλα αποδεχτηκε την βοηθεια που της εδωσα στο να βγαλζω τα καλτσακια της!ναι μεν τα ακουμπησα αλλα δεν νομιζω να ηθελε και μασαζακι!
Δεν μπορούσε μόνη είχε την μέση της....εμένα όταν με πιάνει η μέση από το πολύ σεξ δεν μπορώ να βάλω τις κάλτσες ....μάλλον την ξέσκισε αυτές τις μέρες ο άντρα της και εσύ κοίτα τα καλτσακια

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.123
Πόντοι
11.956
οχι πως διαβασα και τα δικα σας με τρυγυριζε στο μυαλο ετσι λοιπον στην δουλεια με ζητησε κατι και με ειπε καντο και θα κανω οτι θες !οτι θελω λεω??εε αυτο ηταν της το ειπα...... εχεις τελειες πατουσες και θα ηθελα να τις χαιδεψω!!!!γελασε με ειπε πολλα ζητας αλλα απο την στιγμη που δεν εκανε σαν παρθενοπη και δεν επαθε ενα σοκ μπορω να πω οτι ελπιζω!
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.....μόνο μην λένε την πεθερά σου ελπίδα ....!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom