aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.738
- Πόντοι
- 11.956
Η η κυρία είναι μέλος στο σάιτ τον έχει πάρει χαμπάρι και τον παίζει...και του δίνει τυράκι να τραβά καμμία μαλάκια από τα στορυ που ανεβάζει...χαχαχαχα
ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα! δεν ξερω κατα ποσο πρεπει να κανω κινηση οταν ξερω και τον αντρα της και δεν εχει δειξει κατι πλην οτι ειναι πολυ γλυκια οταν της μιλαωΗ η κυρία είναι μέλος στο σάιτ τον έχει πάρει χαμπάρι και τον παίζει...και του δίνει τυράκι να τραβά καμμία μαλάκια από τα στορυ που ανεβάζει...χαχαχαχα
Σιγά ρε παικτη..δεν είναι ιπποπόταμος...ποδαράκι μικροσωμης γυναικας ειναι.Πρόσεχε μην σε πατήσει τύπε ... θα σε ξενυχιάσει χαχα
Ρίχνε το έξω έξω και αν σου κάτσει μαγκιά σου...μόνο μην ορμηξεις αγαρμπα γιατί θα φας μαύρο και από τους δύο.ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα! δεν ξερω κατα ποσο πρεπει να κανω κινηση οταν ξερω και τον αντρα της και δεν εχει δειξει κατι πλην οτι ειναι πολυ γλυκια οταν της μιλαω
κοιτα την εχω πει οτι εχει τελεια δακτυλακια στο ινστραγρκμ στορυ της απαντησα τελεια δακτυλακια αλλα δεν απαντησε κατι!τωρα αν θυμωσε η οχι δεν μου εδειξε κατιΡίχνε το έξω έξω και αν σου κάτσει μαγκιά σου...μόνο μην ορμηξεις αγαρμπα γιατί θα φας μαύρο και από τους δύο.
Θα ήταν πιο εύκολο αν δεν ήξερες τον άνδρα της .
Μην δίνεις σημασία σε ο,τι αφορά τα σοσιαλ κρεμμύδια.κοιτα την εχω πει οτι εχει τελεια δακτυλακια στο ινστραγρκμ στορυ της απαντησα τελεια δακτυλακια αλλα δεν απαντησε κατι!τωρα αν θυμωσε η οχι δεν μου εδειξε κατι
λιγο δυσκολο να αλλαξω την δουλεια μου στα 40 για να παω να γινω πεντικουριστας!Τύπε στο έγραψε και κάποιος άλλος παραπάνω. Γράψου σε μία σχολή να μάθεις πεντικιούρ. Οι γκόμενες γουστάρουν να τις περιποιείται άντρας!!! Με ένα σμπάρο, δυο τρυγώνια!!! Θα χεστείς στο τάληρο και θα είσαι και συνέχεια καυλωμένος!!!
40 είσαι μόνο;;;;; Έφυγες!!!!λιγο δυσκολο να αλλαξω την δουλεια μου στα 40 για να παω να γινω πεντικουριστας!
Μάθε τέχνη και ας την που λέμελιγο δυσκολο να αλλαξω την δουλεια μου στα 40 για να παω να γινω πεντικουριστας!
ηδη της το εχω πει σε χαλαρη συζητηση απλα χαμογελασε προφανως δεν εχει στο μυαλο της οτι υπαρχουν αντρες που μπορει να καυλωσουν με πατουσες και δακτυλακια!Πες τις ότι σαρεσου τα δακτυλάκι α τις και ότι θες να τα χαϊδέψεις .. εννοητε υπό μορφή αστείου.. και θα καταλάβεις από την Αντη δράση τις….
πανω σε πλακα περισσοτερο σπιτι της οταν ημοην της γαργαλησα τις πατουσες της!!σιγουρα δεν καταλαβε τιποτα αυτη ενω εχω εκεινη την ωρα οταν ακουμπουσα τις θεικες απαλες βελουδινες πατουσιτσες της καυλωσα αφανταστα!Έκανες βήμα να τα χαϊδέψεις;
Να δεις αντίδραση;
Μαλλων θα σε αφήσει….και μετά το χάιδεμα συνεχίζεις …. Ότι θες…
Γιαυτό βγάζει τις ποδάρες της στο ίντερνετ? Μια χαρά ξέρει!ηδη της το εχω πει σε χαλαρη συζητηση απλα χαμογελασε προφανως δεν εχει στο μυαλο της οτι υπαρχουν αντρες που μπορει να καυλωσουν με πατουσες και δακτυλακια!
Και πως ποσταρη συνεχώς δάχτυλα πόδια ...νομίζεις ότι δεν ξέρει...εγώ την κόβω να βρίσκει μικρούς στα σοσιαλ και να του ρούφα ...έχει και κλιμακτιριο μέσα θα ζητά τα χύσιαηδη της το εχω πει σε χαλαρη συζητηση απλα χαμογελασε προφανως δεν εχει στο μυαλο της οτι υπαρχουν αντρες που μπορει να καυλωσουν με πατουσες και δακτυλακια!