Νέα

Τα ποδαράκια της συναδέλφου μου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patousolatris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 496
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πως σας φανηκαν οι πατουσες-δακτυλα της συναδερφου?

• ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!

Ψήφοι: 15 24,2%
  • ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ......

Ψήφοι: 18 29,0%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ

Ψήφοι: 21 33,9%
  • ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!

Ψήφοι: 8 12,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    62

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.738
Πόντοι
11.956
Η η κυρία είναι μέλος στο σάιτ τον έχει πάρει χαμπάρι και τον παίζει...και του δίνει τυράκι να τραβά καμμία μαλάκια από τα στορυ που ανεβάζει...χαχαχαχα

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.149
Πόντοι
446
Η η κυρία είναι μέλος στο σάιτ τον έχει πάρει χαμπάρι και τον παίζει...και του δίνει τυράκι να τραβά καμμία μαλάκια από τα στορυ που ανεβάζει...χαχαχαχα
ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα! δεν ξερω κατα ποσο πρεπει να κανω κινηση οταν ξερω και τον αντρα της και δεν εχει δειξει κατι πλην οτι ειναι πολυ γλυκια οταν της μιλαω

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα! δεν ξερω κατα ποσο πρεπει να κανω κινηση οταν ξερω και τον αντρα της και δεν εχει δειξει κατι πλην οτι ειναι πολυ γλυκια οταν της μιλαω
Ρίχνε το έξω έξω και αν σου κάτσει μαγκιά σου...μόνο μην ορμηξεις αγαρμπα γιατί θα φας μαύρο και από τους δύο.
Θα ήταν πιο εύκολο αν δεν ήξερες τον άνδρα της .

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.149
Πόντοι
446
Ρίχνε το έξω έξω και αν σου κάτσει μαγκιά σου...μόνο μην ορμηξεις αγαρμπα γιατί θα φας μαύρο και από τους δύο.
Θα ήταν πιο εύκολο αν δεν ήξερες τον άνδρα της .
κοιτα την εχω πει οτι εχει τελεια δακτυλακια στο ινστραγρκμ στορυ της απαντησα τελεια δακτυλακια αλλα δεν απαντησε κατι!τωρα αν θυμωσε η οχι δεν μου εδειξε κατι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
κοιτα την εχω πει οτι εχει τελεια δακτυλακια στο ινστραγρκμ στορυ της απαντησα τελεια δακτυλακια αλλα δεν απαντησε κατι!τωρα αν θυμωσε η οχι δεν μου εδειξε κατι
Μην δίνεις σημασία σε ο,τι αφορά τα σοσιαλ κρεμμύδια.
Το μόνο που μετραει είναι το τι θα πει και το θα κάνει ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.294
Πόντοι
2.256
Τύπε στο έγραψε και κάποιος άλλος παραπάνω. Γράψου σε μία σχολή να μάθεις πεντικιούρ. Οι γκόμενες γουστάρουν να τις περιποιείται άντρας!!! Με ένα σμπάρο, δυο τρυγώνια!!! Θα χεστείς στο τάληρο και θα είσαι και συνέχεια καυλωμένος!!!

• Like
Αντιδράσεις: Cheng
OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.149
Πόντοι
446
Τύπε στο έγραψε και κάποιος άλλος παραπάνω. Γράψου σε μία σχολή να μάθεις πεντικιούρ. Οι γκόμενες γουστάρουν να τις περιποιείται άντρας!!! Με ένα σμπάρο, δυο τρυγώνια!!! Θα χεστείς στο τάληρο και θα είσαι και συνέχεια καυλωμένος!!!
λιγο δυσκολο να αλλαξω την δουλεια μου στα 40 για να παω να γινω πεντικουριστας!

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.631
Πόντοι
2.846
λιγο δυσκολο να αλλαξω την δουλεια μου στα 40 για να παω να γινω πεντικουριστας!
Μάθε τέχνη και ας την που λέμε
Πότε δεν είναι αργά
Άσε που η συγκεκριμένη τέχνη πάει σφαίρα

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
441
Πόντοι
21
Πες τις ότι σαρεσου τα δακτυλάκι α τις και ότι θες να τα χαϊδέψεις .. εννοητε υπό μορφή αστείου.. και θα καταλάβεις από την Αντη δράση τις….

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.149
Πόντοι
446
Πες τις ότι σαρεσου τα δακτυλάκι α τις και ότι θες να τα χαϊδέψεις .. εννοητε υπό μορφή αστείου.. και θα καταλάβεις από την Αντη δράση τις….
ηδη της το εχω πει σε χαλαρη συζητηση απλα χαμογελασε προφανως δεν εχει στο μυαλο της οτι υπαρχουν αντρες που μπορει να καυλωσουν με πατουσες και δακτυλακια!

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
441
Πόντοι
21
Έκανες βήμα να τα χαϊδέψεις;
Να δεις αντίδραση;
Μαλλων θα σε αφήσει….και μετά το χάιδεμα συνεχίζεις …. Ότι θες…

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.149
Πόντοι
446
Έκανες βήμα να τα χαϊδέψεις;
Να δεις αντίδραση;
Μαλλων θα σε αφήσει….και μετά το χάιδεμα συνεχίζεις …. Ότι θες…
πανω σε πλακα περισσοτερο σπιτι της οταν ημοην της γαργαλησα τις πατουσες της!!σιγουρα δεν καταλαβε τιποτα αυτη ενω εχω εκεινη την ωρα οταν ακουμπουσα τις θεικες απαλες βελουδινες πατουσιτσες της καυλωσα αφανταστα!

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.418
Πόντοι
456
ηδη της το εχω πει σε χαλαρη συζητηση απλα χαμογελασε προφανως δεν εχει στο μυαλο της οτι υπαρχουν αντρες που μπορει να καυλωσουν με πατουσες και δακτυλακια!
Γιαυτό βγάζει τις ποδάρες της στο ίντερνετ? Μια χαρά ξέρει!

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
441
Πόντοι
21
Ορμά…μην αργείς αλλο..γουστάρει…

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.294
Πόντοι
2.256
Καυλιάρη τύπε πατουσολατρη, επειδή όπως λες, δε σε παίρνει να προχωρήσεις λόγω του άντρα και της συναδελφικότητας, δε μας δίνεις εμάς τίποτα πλεροφορίες, κανένα ινστα, κανένα f/b μήπως καταφέρουμε και φορτώσουμε εμείς;;;;
Αν κάτσει η φάση, θα σου στέλνω κάθε μέρα φωτογραφικό υλικό από τις πατουσάρες της, την ώρα που θα κοιτάνε το ταβάνι του χοτέλ ή την ώρα που θα την πηδάω και θα της πιπιλάω το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της!!!!

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.234
Πόντοι
2.646
Τυπε πες της στα ίσα ότι τον έχεις κάνει λάστιχο με τα πόδια της και δείξε της και το νήμα. Μόνο να κερδίσεις έχεις

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.149
Πόντοι
446
ωραιες συμβουλες αλλα δεν ειναι ευκολα εφαρμοσιμες!εκτος αν της τα πω τα ισια και αν δεν πετυχει ουτε πατουσες απο κοντα και ισως να ειναι πολυ τυπικες οι σχεσεις μας!

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.738
Πόντοι
11.956
Και πως ποσταρη συνεχώς δάχτυλα πόδια ...νομίζεις ότι δεν ξέρει...εγώ την κόβω να βρίσκει μικρούς στα σοσιαλ και να του ρούφα ...έχει και κλιμακτιριο μέσα θα ζητά τα χύσια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom