Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 6.784
- Πόντοι
- 1.056
Τσεκαρισμενο?Γυναίκα με αλυσίδα στο πόδι.. το δίνει και αλλού
Τσεκαρισμενο?Γυναίκα με αλυσίδα στο πόδι.. το δίνει και αλλού
Άνετα βγάζει 10 κιλά λουκάνικα.η κωλαρα τουερωτα μου!!
Αυτό το κομμάτι γίνεται γύρος νομίζω τύπε..Άνετα βγάζει 10 κιλά λουκάνικα.
Και για κοντοσούβλι, καλό είναι.Αυτό το κομμάτι γίνεται γύρος νομίζω τύπε..
Έκανες τπτ?η κωλαρα τουερωτα μου!!
οχι δεν εκανα!!πανω απο ολα ο στοχος ειναι οι πατουσαρες της!!απλα και σπιτι της εχω να παω καιρο και πιασαν λιγο τα κρυο υλικο δεν εχω με τα ποδια της θελω λιγο να το συντηρησω το θεμα!Έκανες τπτ?
Θέλουμε φωτο το μεγάλο δάχτυλο στο στόμα σου!οχι δεν εκανα!!πανω απο ολα ο στοχος ειναι οι πατουσαρες της!!απλα και σπιτι της εχω να παω καιρο και πιασαν λιγο τα κρυο υλικο δεν εχω με τα ποδια της θελω λιγο να το συντηρησω το θεμα!
Άνετα βγάζει 10 κιλά λουκάνικα.
κλαίωΑυτό το κομμάτι γίνεται γύρος νομίζω τύπε..
Δεν την παλεύεις μεγάλε...εκδηλώσου και άσε το πράγμα να πάρει τον δρόμο του.τελικα εχω τοσο καυλα μαζι της την ειδα σημερα στον υπνο μου!!!ηταν στο γραφειο της και μιλουσε με μια αλλη και τις ελεγε ποσο τις πιεζουν τα παπουτσια της και τα εβγαλε!ημουν και εγω εκει και μολις καταλαβα οτι τα πεταξε τα παπουτσια της εσκυψα να δω τις καυλοπατουσαρες της!!!!!μετα με κοιτουσε μεσα στα ματια και εγω την ελεγα οτι την αγαπω!!μονο στα ονειρα ολα αυτα μαλλον!
Θα τα προτιμούσες τηγαμηστα η στον φούρνο με γίγαντες;Άνετα βγάζει 10 κιλά λουκάνικα.
Της κάνει στο -ματι-κο σεξ γιατί την έχει βάλει ΣΤΟ ΜΑΤΙ.Έκανες τπτ?
Ψητά στη σχάρα με φάβα.Θα τα προτιμούσες τηγαμηστα η στον φούρνο με γίγαντες;
Έκανες τπτ?
Λάστιχο για την 55άρα
Τι 55..εδώ πέρα τον χώνουμε σε πιο μεγάλες...Λάστιχο για την 55άρα
...και κρασί Chianti;(όπως ο Χάνιμπαλ Λέκτερ στην."Σιωπή των Αμνών";)Ψητά στη σχάρα με φάβα.
Η συγκεκριμένη τόσο είναιΤι 55..εδώ πέρα τον χώνουμε σε πιο μεγάλες...