kiss-my-feet
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2023
- Like
- 1.559
- Πόντοι
- 206
πω πω τι μας κάνεις τώρα. κολάν δερματίνη με πέδιλο. δεν θα θελα να μαι στη θέση σου. χα χα μαλλον θέλει να σου πει να της τα γλυψεις τελικά.
δεν ειναι η δικια μου η συγκεκριμενη!απλα την αναρτησε καποιος αλλος!!της δικιας μου ειναι ολες οι υπολοιπες!πω πω τι μας κάνεις τώρα. κολάν δερματίνη με πέδιλο. δεν θα θελα να μαι στη θέση σου. χα χα μαλλον θέλει να σου πει να της τα γλυψεις τελικά.
Ποδομαλακία με τέτοιο τακούνι, ε?πω πω τι μας κάνεις τώρα. κολάν δερματίνη με πέδιλο. δεν θα θελα να μαι στη θέση σου. χα χα μαλλον θέλει να σου πει να της τα γλυψεις τελικά.
Δωσε τότε φωτογραφίες από την δικιά σου με τα ψηλοτάκουνα...την βρεθήκαμε αυτή που ανεβάζεις ...μόνο πόδια βάζεις χωρίς ψηλοτάκουνα...δηλαδή κρέας χωρίς πατάτες τηγανιτές...δώσε πόδια ψηλότακουνα της γκόμενα σουη δικια μου ειναι πιο κοριτσι της διπλανης πορτας!!βεβαια ενω δεν το περιμενα καποια στιγμη ελεγε για τα παπουτσια της οτι εχει πανω απο 50 ζευγαρια ενω εχει πανω απο 20-25 γοβες και πεδιλα 12 και 15ποντους! καθως ειναι και κοντοπουτανακι!
Ποια δικιά σου ? Της παντρεμένης φίλης είναι που την λιγουρευεσε....βάλε της γκόμενα σου που μας είπες ότι έχει 20-30 ζευγάρια ψηλοτάκουνα και άσε αυτήν που την γαμαει άλλοςδεν ειναι η δικια μου η συγκεκριμενη!απλα την αναρτησε καποιος αλλος!!της δικιας μου ειναι ολες οι υπολοιπες!
μαλλον δεν διαβαζεις αυτα που γραφω σωστα!αν βαρεθηκες απλα δεν μπαινεις!Ποια δικιά σου ? Της παντρεμένης φίλης είναι που την λιγουρευεσε....βάλε της γκόμενα σου που μας είπες ότι έχει 20-30 ζευγάρια ψηλοτάκουνα και άσε αυτήν που την γαμαει άλλος
αυτη ειναι η καυλα!!οτι ενω ειναι 55 εχει αυτες τις καυλοπατουσαρες!!Πάντως δε δείχνουν για πόδια γυναίκας 55 ετών φίλε.
Το πολύ 40 θα έλεγα.
Απίθανη η εικόνα!!!Τύπε,αν δεν κάνεις κίνηση να γαμήσεις,έτσι θα την βγάζεις.
Δεν είναι χαζές οι γυναίκες,ξέρει ότι σου δίνει homework
Αυτό θες?Πάω πάσο τότε,κάποιος άλλος θα την ξεκωλιάσει και εσύ συνέχισε την χειρωνακτική
Εσύ την φωτογράφισες?92 αυγουστου για το μωρο μου!!!!
Ω να σου γ^$¢=¢£^√ω
εγω την φωτογραφισα!!!ειμαι ακριβως απο πισω τηςΕσύ την φωτογράφισες?
Σπίτι της?εγω την φωτογραφισα!!!ειμαι ακριβως απο πισω της
ναι εχουμε πολυ και πολυ καλη οικογενειακη σχεση εκτος απο συναδερφικη !ετσι παω πολυ ευκολα σπιτι της για παρεα !καπως ετσι αρχισε να βγαινει και η καυλα μαζι της!!τηνεβλεπα στην δουλεια με τις πεδιλαρες της τα mules της και καποια στιγμη καποια στιγμη αρχισαμε νακανουμε περισσοτερη παρεα και σπιτι της ειναι χαλαρα ετσι οταν ειναι να δουμε netflx και αλλα τετοια!!καπως ετσι αρχισε το ερωτικο απο πλευρας μου!Αρχισα να την βλεπω πολυ περισσοτερο πολυ γλυκα ειναι!Σπίτι της?
Κ αυτή δε καταλαβαίνει ότι σε καυλώνει με τις μπουτάρες της? Είναι δυνατόν?ναι εχουμε πολυ και πολυ καλη οικογενειακη σχεση εκτος απο συναδερφικη !ετσι παω πολυ ευκολα σπιτι της για παρεα !καπως ετσι αρχισε να βγαινει και η καυλα μαζι της!!τηνεβλεπα στην δουλεια με τις πεδιλαρες της τα mules της και καποια στιγμη καποια στιγμη αρχισαμε νακανουμε περισσοτερη παρεα και σπιτι της ειναι χαλαρα ετσι οταν ειναι να δουμε netflx και αλλα τετοια!!καπως ετσι αρχισε το ερωτικο απο πλευρας μου!Αρχισα να την βλεπω πολυ περισσοτερο πολυ γλυκα ειναι!