Νέα

Τα ποδαράκια της συναδέλφου μου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patousolatris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 497
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πως σας φανηκαν οι πατουσες-δακτυλα της συναδερφου?

• ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!

Ψήφοι: 15 24,2%
  • ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ......

Ψήφοι: 18 29,0%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ

Ψήφοι: 21 33,9%
  • ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!

Ψήφοι: 8 12,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    62

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.559
Πόντοι
206
βεβαια για να λέμε και του στραβου το δίκιο τα ποδαράκια της είναι λιγο χοντρα για τα δικά μου γουστα τουλάχιστον. το πέλμα φαινεται περιποιημενο μακαρι να τα γλυψεις κάποτε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
βεβαια για να λέμε και του στραβου το δίκιο τα ποδαράκια της είναι λιγο χοντρα για τα δικά μου γουστα τουλάχιστον. το πέλμα φαινεται περιποιημενο μακαρι να τα γλυψεις κάποτε.
Είναι κοντουλα.
Φοράει 37.
Είναι κοντά στα γούστα πολλών.

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.151
Πόντοι
446
Είναι κοντουλα.
Φοράει 37.
Είναι κοντά στα γούστα πολλών.
ακριβως ειναι στα γουστα πολλων .......1,61 με καλο καρμι για την ηλικια της 52 κιλα 37 νο !!για τα γουστα μου ειναι υπερτελεια!!

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.151
Πόντοι
446
2 λοιπον φωτο απο τα θεικα πατουσακια της!!!!!!θελω σαν τρελλος να τα γλυψω!!!
300-jpg.1027389
a-i280-jpg.1041303

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.076
Πόντοι
10.411
Τύπε,αν δεν κάνεις κίνηση να γαμήσεις,έτσι θα την βγάζεις.
5Ojx.gif

Δεν είναι χαζές οι γυναίκες,ξέρει ότι σου δίνει homework
Αυτό θες?Πάω πάσο τότε,κάποιος άλλος θα την ξεκωλιάσει και εσύ συνέχισε την χειρωνακτική
:hi:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
θες την αληθεια??ουτε τον ακουμπαω ουτε καν εχω χαδειψει τις πατουσες της!!!!ειναι τρελλη φαντασιωση για την ωρα!

... πρέπει να προχωρήσεις τύπε .... ή θα την γαμήσεις με τα πατουσακια στην μαπα σου ή βρες άλλη ......

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.151
Πόντοι
446
Τύπε,αν δεν κάνεις κίνηση να γαμήσεις,έτσι θα την βγάζεις.
5Ojx.gif

Δεν είναι χαζές οι γυναίκες,ξέρει ότι σου δίνει homework
Αυτό θες?Πάω πάσο τότε,κάποιος άλλος θα την ξεκωλιάσει και εσύ συνέχισε την χειρωνακτική
:hi:
ρε φιλε τι κινηση να κανω με μια γυναικα που ειναι 30 χρονια παντρεμενη?

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.151
Πόντοι
446
βρες τρόπο να την γαμήσεις .... και να χύσεις τις πατουσες της φυσικά ......
ας ευχηθω λοπον οτι καταλαβε οτι την φωτο με τις πατουσες της ηθελα γιατι τις γουσταρω την γουσταρω και την ιδια και την βλεπω ερωτικα και να βοηθησει και αυτη λιγο!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Μόνο με ευχές δεν γίνεται δουλειά τύπε ... σίγουρα ξέρει πως την γουστάρεις ....

Αν δεν κάνεις κίνηση και απ΄λα της λες κοπλιμέντα και τι ωραία πατουσακια έχει, μάλλον για μαλάκα θα σε περνά .....

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
αδελφε patousolatris τι εισαι κανενα 15χρονο? τι περιμενεις να λαβει το μηνυμα και παπαριες ?...στα ισα , ανδρικια πεστης οτι γουσταρεις αυτην και τα πατουσακια της...διαφορετικα οπως σου ειπαν και οι αλλοι μια ζωη θα εχεις την αμφιβολια και βασικα θα σε φαει η μαλακια...το πολυ να σε απορριψει....τουλαχιστον προσπαθησες...φιλικα στα λεω

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.151
Πόντοι
446
αδελφε patousolatris τι εισαι κανενα 15χρονο? τι περιμενεις να λαβει το μηνυμα και παπαριες ?...στα ισα , ανδρικια πεστης οτι γουσταρεις αυτην και τα πατουσακια της...διαφορετικα οπως σου ειπαν και οι αλλοι μια ζωη θα εχεις την αμφιβολια και βασικα θα σε φαει η μαλακια...το πολυ να σε απορριψει....τουλαχιστον προσπαθησες...φιλικα στα λεω
ρε φιλε οτι ειναι παντρεμενη αυτο πως το ξεπερνας?

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.386
Πόντοι
446
η φωτο της κυριακης!!!χυνω σαν τρελλος επιτελους εχω σε φωτο τις πατουσαρες της !!την ειδα που καθοταν ετσι της ειπα ποσο εντυπωσιαστικα και ζητησα να το βγαζει φωτο και να μου την στειλει!!σιγουρα δεν ειναι και η καθαροτερη ληψη αλλα εγω απο χθες βραδυ χυνω συνεχεια!
a.i280.jpg
Ρε κοπελιά πατουσολατρα, σκύψε και γλύψε τα ποδάρια σου να φύγει και η μπιχλα και μην μας πρήζεις άλλο τα μεζεα με τις δήθεν φώτο που σου στέλνει η κατά τα άλλα αγαθή συνάδελφος...

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.151
Πόντοι
446
η δικια μου ειναι πιο κοριτσι της διπλανης πορτας!!βεβαια ενω δεν το περιμενα καποια στιγμη ελεγε για τα παπουτσια της οτι εχει πανω απο 50 ζευγαρια ενω εχει πανω απο 20-25 γοβες και πεδιλα 12 και 15ποντους! καθως ειναι και κοντοπουτανακι!

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.432
Πόντοι
456
Δυνατά μιλφοπόδαρα η δικιά σου! Πώς καταφέρνεις κ τα βγάζεις φώτο?

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.151
Πόντοι
446
Δυνατά μιλφοπόδαρα η δικιά σου! Πώς καταφέρνεις κ τα βγάζεις φώτο?
oπως βλεπεις οι περισσοτερες ειναι στο φτερο!!παιζει οτι εχουμε και πολυ καλη σχεση καθως εχω και προσβαση στο σπιτι της βλεπουμε καμια ταινια και ετσι οι πολυ κοντινες ειναι γιατι ειμαι διπλα της!!εκτος την τελευταια που την ειπα ποσο με εντυπωσιασε η σταση με τα ποδια και της ζητησα να το βγαλει φωτο να με το στειλει!!!αλλα τι να το κανω??εγω θελω να τις γλυψω αυτες τις πατουσαρες!!

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom