Νέα

Τα ποδαράκια της συναδέλφου μου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patousolatris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 497
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

πως σας φανηκαν οι πατουσες-δακτυλα της συναδερφου?

• ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!

Ψήφοι: 15 24,2%
  • ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ......

Ψήφοι: 18 29,0%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ

Ψήφοι: 21 33,9%
  • ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!

Ψήφοι: 8 12,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    62
OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.151
Πόντοι
446
Ακόμα να τη γαμησεις?
το βλεπεις ευκολο να γαμησω μια γυναικα η οποια ειναι παντρεμενη χρονια δεν εχει κερατωσει ποτε τον αντρα της και δεν εχει καταλαβει καν οτι καυλωνω σαν τρελλος με τις πατουσαρες της γιατι πιθανον με τα ποδια της κστι θα καταλαβε οτι καυλωνουν κκαι αλλοι συναδερφοι καθως φοραει και φουστες μεχρι το γονατο και φουσταακια με γοβες!!αλλα σιγουρα δεν μπορει να σκεφτει οτι υπαρχει τουλαχστον ενας που θελει να γλυψει τις πατουσες της!

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.559
Πόντοι
206
βέβαια περι κάβλας κολοκυθοπιτα, αλλα τα συγκεκριμένα δεν με τρελαινουν. εγω προσωπικά ενα ωραίο ποδι φιλώντας και γλυφοντας το μπορώ να χυσω χωρις να χρειαστεί να κάνω κατι άλλο. τοσο εντονο είναι κάτι που μόνο "ομοιοπαθείς" το καταλαβαίνουν. και δεν το ντρεπομαι καθολου.ισα ισα που πιστευω οτι οι ποδολάτρες είμαστε από τους πιο τυχερούς φετιχιστες.

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.151
Πόντοι
446
βέβαια περι κάβλας κολοκυθοπιτα, αλλα τα συγκεκριμένα δεν με τρελαινουν. εγω προσωπικά ενα ωραίο ποδι φιλώντας και γλυφοντας το μπορώ να χυσω χωρις να χρειαστεί να κάνω κατι άλλο. τοσο εντονο είναι κάτι που μόνο "ομοιοπαθείς" το καταλαβαίνουν. και δεν το ντρεπομαι καθολου.ισα ισα που πιστευω οτι οι ποδολάτρες είμαστε από τους πιο τυχερούς φετιχιστες.
ετσι ειναι!!με τις φωτο της που εχω στην κατοχη μου με τα ποδια της εχω χυσει αμετρητες φορες!!αλλα οπως και να εχε ισως αν την πω να γλυψω της πατουσες της να το θεωρησει οτι κερατωνει τον αντρα της!!και δυσκολευομαι να της το πω!

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.151
Πόντοι
446
εδω και παλι η πολυποθητη καυλοπατουσαρα της που θελω τοσο πολυ να γλυψω!!!
300-jpg.1027389

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.774
Πόντοι
11.956
300-jpg.1027389
Τα έχουμε ξαναπεί....κάτι δεν μου κολλάει στην ιστορία σου σε αντιστοιχία με τις φωτογραφίες που βαζεις....εάν υποθέσουμε ότι τις ανεβάζει η ίδια στο φβ...ινσταγκραμ ...πάμε στο σενάριο ότι ξέρει γιαψαυτους που έχουν τέτοιο φετίχ και ανεβάζει φωτογραφίες....στο άλλο σενάριο το πόθο πιθανό για εμένα ....η γυναίκα σου είναι και την βγάζεις φωτογραφίες....η τελευταία φωτογραφία ειδικά ποια θα την ανέβαζε στα σοσιαλ εάν δεν ειξερε γιαχαυτο το φετίχ ...άρα μας δουλεύεις κανονικά ....και επειδή σήμερα Κυριακή οκ

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.151
Πόντοι
446
Τα έχουμε ξαναπεί....κάτι δεν μου κολλάει στην ιστορία σου σε αντιστοιχία με τις φωτογραφίες που βαζεις....εάν υποθέσουμε ότι τις ανεβάζει η ίδια στο φβ...ινσταγκραμ ...πάμε στο σενάριο ότι ξέρει γιαψαυτους που έχουν τέτοιο φετίχ και ανεβάζει φωτογραφίες....στο άλλο σενάριο το πόθο πιθανό για εμένα ....η γυναίκα σου είναι και την βγάζεις φωτογραφίες....η τελευταία φωτογραφία ειδικά ποια θα την ανέβαζε στα σοσιαλ εάν δεν ειξερε γιαχαυτο το φετίχ ...άρα μας δουλεύεις κανονικά ....και επειδή σήμερα Κυριακή οκ
να σου πω την αληθεια αν και ειναι ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο εμενα πολυ θα ηθελα αν οχι γυναικα να ηταν τουλαχιστον η γκομενα μου!κατα δευτερον η φωτο αυτη δεν ειναι ανεβασμενη σε σοσιαλ!ειμαι διπλα της και της εβγαλα την φωτο!εχουμε εξαιρετικη σχεση σαν φιλοι εκτος απο συναδεφοι και εχω την τυχη να πηγαινω και σπιτι της !αλλως ποιος ο λογος να μην πω οτι ειναι η γυναικα μου??ξερεις ποιος ειμαι?ξερεις ποια ειναι η γυναικα μου για να κρυφτουμε??πολυ πιιθανον εφοσον ηταν η γυναικα μου σιγουρα θα της ειχα γλυψει τις πατουσες της και ετσι δεν θα ειχα αυτη την επιθυμια ανεκπληρωτη!!και ναι ειναι κυριακη σημερα και αυριο δευτερα!

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.457
Πόντοι
456
να σου πω την αληθεια αν και ειναι ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο εμενα πολυ θα ηθελα αν οχι γυναικα να ηταν τουλαχιστον η γκομενα μου!κατα δευτερον η φωτο αυτη δεν ειναι ανεβασμενη σε σοσιαλ!ειμαι διπλα της και της εβγαλα την φωτο!εχουμε εξαιρετικη σχεση σαν φιλοι εκτος απο συναδεφοι και εχω την τυχη να πηγαινω και σπιτι της !αλλως ποιος ο λογος να μην πω οτι ειναι η γυναικα μου??ξερεις ποιος ειμαι?ξερεις ποια ειναι η γυναικα μου για να κρυφτουμε??πολυ πιιθανον εφοσον ηταν η γυναικα μου σιγουρα θα της ειχα γλυψει τις πατουσες της και ετσι δεν θα ειχα αυτη την επιθυμια ανεκπληρωτη!!και ναι ειναι κυριακη σημερα και αυριο δευτερα!
Είναι το όλο κλίμα και περιβάλλον που αναγκαστικά δημιουργεί αμφιβολλίες.
Φωτο κοντινές πατούσες, σορτσάκια τρελλά...
Δεν ξέρω τον ορισμό της φιλίας, αλλά φίλη παντρεμένη, δεν κάνει τέτοια. Εκτός και αν έχει γραμμένο τον άντρα της και κάνει τη ζωή της.

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.151
Πόντοι
446
Είναι το όλο κλίμα και περιβάλλον που αναγκαστικά δημιουργεί αμφιβολλίες.
Φωτο κοντινές πατούσες, σορτσάκια τρελλά...
Δεν ξέρω τον ορισμό της φιλίας, αλλά φίλη παντρεμένη, δεν κάνει τέτοια. Εκτός και αν έχει γραμμένο τον άντρα της και κάνει τη ζωή της.
η πολυ απλα επειδη εχουμε μια διαφορα ηλικιας και ειναι και 30 χρονια παντρεμενη δεν της περναει απο το μυαλο της οτι την γουσταρω τοσο πολυ και την βλεπω σαν γκομεναρα και οχι μια απλη φιλη συναδερφο!

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.835
Πόντοι
3.506
η πολυ απλα επειδη εχουμε μια διαφορα ηλικιας και ειναι και 30 χρονια παντρεμενη δεν της περναει απο το μυαλο της οτι την γουσταρω τοσο πολυ και την βλεπω σαν γκομεναρα και οχι μια απλη φιλη συναδερφο!
Άσε τα σάπια, μουφαδόρε.

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.151
Πόντοι
446
η φωτο της κυριακης!!!χυνω σαν τρελλος επιτελους εχω σε φωτο τις πατουσαρες της !!την ειδα που καθοταν ετσι της ειπα ποσο εντυπωσιαστικα και ζητησα να το βγαζει φωτο και να μου την στειλει!!σιγουρα δεν ειναι και η καθαροτερη ληψη αλλα εγω απο χθες βραδυ χυνω συνεχεια!
a.i280.jpg

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.559
Πόντοι
206
να θες να γλύψεις τόσο πολύ πόδι και να μην μπορεις. να λες τον πόνο σου και να μην πιστευουν. 2πλο μαρτυριο.

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.151
Πόντοι
446
να θες να γλύψεις τόσο πολύ πόδι και να μην μπορεις. να λες τον πόνο σου και να μην πιστευουν. 2πλο μαρτυριο.
φιλε μου οσο και να φαινεται ανωμαλο για πολλους θελω πιο πολυ να γλυψω αυτες τις πατουσαρες παρα να την γαμησω αν και ειναι σιγουρο οτι αν γινοταν το πρωτο σιγουρα δεν θα αντεχα και θα της ζητουσα και αλλα!

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.559
Πόντοι
206
οχι και ανωμαλία το γλύψιμο των ποδιών ελεος κάπου. εγω σε καταλαβαινω. τουλάχστον το παραδεχεσαι. μαζι σου είναι. η καβλα των γυναικειων ποδιων εναι το κάτι αλλο. τυχεροι οσοι τοχουμε , οχι ανωμαλοι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
Είναι άκυρο και αντιφατικό να έχει αποσυρθει και να βγάζει τέτοιες φωτογραφίες...

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.151
Πόντοι
446
Είναι άκυρο και αντιφατικό να έχει αποσυρθει και να βγάζει τέτοιες φωτογραφίες...
τι εννοεις να εχει αποσυρθει?απλα ηταν η σταση που καθοταν που εντυπωσιαστικα οπως την ειπα και λεω στειλε μου σε φωτο να μπορεσω να κατσω και εγω ετσι!

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
870
Πόντοι
86
300-jpg.1027389
Αυτή η πατούσα είναι για τρελό γλυψιμο μετά για χύσιμο και από τα νεύρα της να σε βάλει να της την καθαρίσεις
Καύλα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
τι εννοεις να εχει αποσυρθει?απλα ηταν η σταση που καθοταν που εντυπωσιαστικα οπως την ειπα και λεω στειλε μου σε φωτο να μπορεσω να κατσω και εγω ετσι!
Εννοώ ότι ως παντρεμένη μια ζωή μάλλον θα έχει αποσυρθεί από το σεξ...αν.της το ρίξεις πλαγίως θα αρχίσει να το επεξεργάζεται.Προσοχη όμως μην την τρομάξεις γιατί μετά δεν θα σε κοιτάει καν.

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.151
Πόντοι
446
Εννοώ ότι ως παντρεμένη μια ζωή μάλλον θα έχει αποσυρθεί από το σεξ...αν.της το ρίξεις πλαγίως θα αρχίσει να το επεξεργάζεται.Προσοχη όμως μην την τρομάξεις γιατί μετά δεν θα σε κοιτάει καν.
ε γιαυτο το παω τοσο αργα.........σε ρυθμους κουτσης χελωνας που ερχεται απο την κινα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom