argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.039
- Πόντοι
- 9.297
Ανυπομονώ...ευτυχως οχι δεν εχει μαντρι και ασχολειτε με πεντικιουρ και μανικιουρ!!η επομενη φορα θα ειναι απο τα χερακια της!
Ανυπομονώ...ευτυχως οχι δεν εχει μαντρι και ασχολειτε με πεντικιουρ και μανικιουρ!!η επομενη φορα θα ειναι απο τα χερακια της!
Όπως ξεχωρίζει μια δικηγορινα στον δρόμο έτσι ξεχωρίζει μια στο Δημόσιο...αρνητικά στην περίπτωση του Δημοσίου γιατί δεν ξεχωρίζει.έτσι όπως τα λές είναι !!
μ αρέσει να βλέπω συνέχεια τέτοια !!!ευτυχως οχι δεν εχει μαντρι και ασχολειτε με πεντικιουρ και μανικιουρ!!η επομενη φορα θα ειναι απο τα χερακια της!
30.000χιλιαδες προβολές που ?θα ερθουν και αλλες φωτο!ελπιζω στις 30000 χιλιαδες προβολες να ανεβασω φωτο απο την πολυποθητη σολα της που τοσο πολυ θελω να γλυψω!!!τι το εχω πει αλλωστε ποσο πολυ θελω να δω τις πατουσες της !!!!
Αηδια ..Οτι πιο αντιαισθητικο σε με γυναικα να κρατα τσιγσρο
αηδια στην γυναικα με το τσιγαρο για μενα ειναι οταν περπαταει και καπνιζει!!να καπνιζει ομως και να το κραταει οπωε το κραταει η συγκεκριμενη γυναικα περιμενωντας να φυγει απο την δουλεια της δεν ειναι τοσο !Αηδια ..
εδω!ειναι ηδη στις 21000!30.000χιλιαδες προβολές που ?
Τύπε άσε τις προβολές του νήματος και φρόντισε να καβαλήκεις τη μανδάμ....ελπιζω στις 30000 χιλιαδες προβολες
αρχικα συναδερφος που με τα χρονια εγινε και φιλη !...συγνώμη επειδή το έχω χάσει, είναι τελικά συνάδελφος η κυρία του πατουσολάτρη ? ή φούμαρα ?
κοιτα το οτι ειναι παντρεμενη 30 χρονια ειναι 55 χρονων δεν σημαινεθ οτι δεν γουσταρω εκτος απο το να της γλυψω τις πατουσαρες της να κανω και αλλα μαζι της!Ok το φίλη εμένα όπως και πολλών άλλων εδώ μέσα μου λέει .....
Της τον ακουμπάς ρε φίλε τουλάχιστον ή μόνο θες να της γλύψεις τις πατούσες;;θελω σαν τρελλος να γλυψω αυτα τα μιλφοπατουσα!!!!!
θες την αληθεια??ουτε τον ακουμπαω ουτε καν εχω χαδειψει τις πατουσες της!!!!ειναι τρελλη φαντασιωση για την ωρα!Της τον ακουμπάς ρε φίλε τουλάχιστον ή μόνο θες να της γλύψεις τις πατούσες;;