Νέα

Τα ποδαράκια της συναδέλφου μου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patousolatris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 496
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

πως σας φανηκαν οι πατουσες-δακτυλα της συναδερφου?

• ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!

Ψήφοι: 15 24,2%
  • ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ......

Ψήφοι: 18 29,0%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ

Ψήφοι: 21 33,9%
  • ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!

Ψήφοι: 8 12,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    62
OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.149
Πόντοι
446
Κ αυτή δε καταλαβαίνει ότι σε καυλώνει με τις μπουτάρες της? Είναι δυνατόν?
κοιταξε τι γινεται με αυτην!θεωρει οτι γενικα εχει περασει η μπογια της για να την βλεπει καποιος μικροτερος της καθως εχουμε μια 15ετια !σου λεει αυτος 30αρες πρεπει να κοιταει εμενα θα κοιταξει?ετσι ειναι πολυ ανετη μαζι μου !αλλα παως ετσι αρχισα να την ερωτευομαι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εύχομαι μέσα στο Σ/Κ που έρχεται να τις τα μουλιάσεις από το γλύψιμο.
La catastrophe mon ami
το θελω σαν τρελλος!και ας μην την γαμησω!!!να λιωσω απο το γλυψιμο τα πατουσακια της!!

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.418
Πόντοι
456
κοιταξε τι γινεται με αυτην!θεωρει οτι γενικα εχει περασει η μπογια της για να την βλεπει καποιος μικροτερος της καθως εχουμε μια 15ετια !σου λεει αυτος 30αρες πρεπει να κοιταει εμενα θα κοιταξει?ετσι ειναι πολυ ανετη μαζι μου !αλλα παως ετσι αρχισα να την ερωτευομαι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το θελω σαν τρελλος!και ας μην την γαμησω!!!να λιωσω απο το γλυψιμο τα πατουσακια της!!
Λογικό να σκέφτεται έτσι. Αλλά λίγο τα νεύματα να παίξουν κάτι θαρχίσει να στροφάρει. Δε μπορεί!

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.149
Πόντοι
446
αχ αυτες οι καυλοποδαρες σου!!!!ποσο πολυ τις λατρευω και σε λατρευω!!!
a.i478.jpg

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
865
Πόντοι
86
Πόσο παλιό μέλος πρέπει να είσαι για να ανοίξεις δικό σου θέμα;
Γιατί εγώ αν άνοιγα τώρα θέμα "Οι ποδάρες του συναδέλφου μου" θα μου το έσβηναν την ίδια μέρα :confused:

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.149
Πόντοι
446
Πόσο παλιό μέλος πρέπει να είσαι για να ανοίξεις δικό σου θέμα;
Γιατί εγώ αν άνοιγα τώρα θέμα "Οι ποδάρες του συναδέλφου μου" θα μου το έσβηναν την ίδια μέρα :confused:
γιατι να το κανουν αυτο???αν προσθετεις υλικο δεν νομιζω να το καναν!!!παντως για την ιστορια ειμαι σχετικα νεο μελος σε σχεησ με αλλους το ανοιξα 11 μερες πριν το πρωτο λοκνταουν του κορωνοιου!

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.418
Πόντοι
456
γιατι να το κανουν αυτο???αν προσθετεις υλικο δεν νομιζω να το καναν!!!παντως για την ιστορια ειμαι σχετικα νεο μελος σε σχεησ με αλλους το ανοιξα 11 μερες πριν το πρωτο λοκνταουν του κορωνοιου!
Πρέπει να στείλεις φωτο με τη μεγάλη δαχτυλάρα της στο στόμα σου

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
865
Πόντοι
86

Είχα ανοίξει ένα με τίτλο "κάτι δικά μου" και είχα ανεβάσει ένα βίντεο με δελφίνι και ένα με γάτα και μου το έσβησαν lol (και δεν απαντάνε στην επικοινωνία) - λογικά αυτό εδώ το site το έχουν φτιάξει νταβατζήδες για την προώθηση της δουλειάς τους.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
Είχα ανοίξει ένα με τίτλο "κάτι δικά μου" και είχα ανεβάσει ένα βίντεο με δελφίνι και ένα με γάτα και μου το έσβησαν lol (και δεν απαντάνε στην επικοινωνία) - λογικά αυτό εδώ το site το έχουν φτιάξει νταβατζήδες για την προώθηση της δουλειάς τους.
Τύπε για μαζέψου

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.454
Πόντοι
456
Ρε φίλε σόρρυ δηλαδή, έχεις nickname πατουσολάτρης και μου βγάζεις φωτο τις μπουτάρες με τέρμα φως και οι πατούσες είναι στο σκοτάδι; Έλεος...
Εδώ περιμένουμε τόσο καιρό...:grin:

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.540
Πόντοι
456
Καλες οι πατουσες αλλα να δουμε και καμια κωλοχαραδρα

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.149
Πόντοι
446
Ρε φίλε σόρρυ δηλαδή, έχεις nickname πατουσολάτρης και μου βγάζεις φωτο τις μπουτάρες με τέρμα φως και οι πατούσες είναι στο σκοτάδι; Έλεος...
Εδώ περιμένουμε τόσο καιρό...:grin:
ναι ρε φιλε εχεις απολυτο δικιο!!και εγω σαν τρελλος θελω να προσεγγισω της πατουσαρες της αλλα το βλεπω πολυ δυσκολο!

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.454
Πόντοι
456
ναι ρε φιλε εχεις απολυτο δικιο!!και εγω σαν τρελλος θελω να προσεγγισω της πατουσαρες της αλλα το βλεπω πολυ δυσκολο!
Κάν την μέλος εδώ.
Μόλις δει τη λατρεία, θα βγάζει μόνη της φωτογραφίες και θα ανεβάζει.:grin:

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.149
Πόντοι
446
τελικα εχω τοσο καυλα μαζι της την ειδα σημερα στον υπνο μου!!!ηταν στο γραφειο της και μιλουσε με μια αλλη και τις ελεγε ποσο τις πιεζουν τα παπουτσια της και τα εβγαλε!ημουν και εγω εκει και μολις καταλαβα οτι τα πεταξε τα παπουτσια της εσκυψα να δω τις καυλοπατουσαρες της!!!!!μετα με κοιτουσε μεσα στα ματια και εγω την ελεγα οτι την αγαπω!!μονο στα ονειρα ολα αυτα μαλλον!

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
τελικα εχω τοσο καυλα μαζι της την ειδα σημερα στον υπνο μου!!!ηταν στο γραφειο της και μιλουσε με μια αλλη και τις ελεγε ποσο τις πιεζουν τα παπουτσια της και τα εβγαλε!ημουν και εγω εκει και μολις καταλαβα οτι τα πεταξε τα παπουτσια της εσκυψα να δω τις καυλοπατουσαρες της!!!!!μετα με κοιτουσε μεσα στα ματια και εγω την ελεγα οτι την αγαπω!!μονο στα ονειρα ολα αυτα μαλλον!
κυριακάτικη ονειράμα

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.418
Πόντοι
456
Κάνε κάτι. Δεν οδηγεί πουθενά αυτό κ συ ζορίζεσαι

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.149
Πόντοι
446
Κάνε κάτι. Δεν οδηγεί πουθενά αυτό κ συ ζορίζεσαι
μαλλον θα πρεπει να φυγω απο αυτη την κατασταση διοτι παντρεμενη ειναι δεν μπορω να κανω νομιζψ τιποτα!

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.418
Πόντοι
456
μαλλον θα πρεπει να φυγω απο αυτη την κατασταση διοτι παντρεμενη ειναι δεν μπορω να κανω νομιζψ τιποτα!
Αν δε μπορείς προχώρα αλλού. Μην εγκλωβιστείς εκεί. 40 είσαι. Πόσο θα περιμένεις?

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
Πλάκα κάνεις ρε τύπε; έχεις δει τι γίνεται γυρω σου;

Όταν είστε μόνοι πλησίασε τη κ πες της αυτά που νιώθεις
Να έχετε πιει κ κάνα οινόπνευμα πριν να είστε κ οι δύο χαλαροί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom