Νέα

Τα ποδαράκια της συναδέλφου μου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patousolatris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 497
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πως σας φανηκαν οι πατουσες-δακτυλα της συναδερφου?

• ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!

Ψήφοι: 15 24,2%
  • ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ......

Ψήφοι: 18 29,0%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ

Ψήφοι: 21 33,9%
  • ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!

Ψήφοι: 8 12,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    62

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.148
Πόντοι
9.297
Μεγαλύτερος της είσαι μύστη?
Όχι...αλλά αφού τώρα έχω ως οροφή επιχειρησιακής δράσης μια 65χρονη,μια δέκα χρόνια μικρότερη είναι νεαρό κορίτσι πλέον..

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.151
Πόντοι
446
εδω και παλι η κορμαρα του ερωτα μου!!τι 55αρας γιατι μαλλον με το κοντινο της κωλαρας της μαλλον καταλαβατε οτι ειναι και 400 κιλα!!και ειναι πολυ αδικο να το νομιζετε!!
286-jpg.1026198

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.151
Πόντοι
446
χρονια πολλα!!!το μωρο μου ο ερωτας μου για πεντικιουρ και περιποιηση ακρων!!!!!ποσο πολυ θα ηθελα να ειμαι στην θεση της κοπελας που παιζει με τα πατουσακια της και να χωσω το προσωπο μου μεσα σε αυτα!!
1703704983599.png

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.874
Πόντοι
216
χρονια πολλα!!!το μωρο μου ο ερωτας μου για πεντικιουρ και περιποιηση ακρων!!!!!ποσο πολυ θα ηθελα να ειμαι στην θεση της κοπελας που παιζει με τα πατουσακια της και να χωσω το προσωπο μου μεσα σε αυτα!!
1703704983599.png
Πρόσεχε μην σε πατήσει τύπε ... θα σε ξενυχιάσει χαχα

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.544
Πόντοι
456
φιλε σκεφτηκες να παριστανεις την αδερφη και να γινεις πεντικιουριστας;

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.406
Πόντοι
446
1703704983599.png
Σε αυτό το φωτογραφικό ενσταντανέ, ο παραμυθάς μύστης Πατουσολατρης περνούσε τυχαία από το γραφείο της συναδέλφου - κρυφού έρωτα την ώρα που η τελευταία απολάμβανε περιποιησις πεντικιούρ. Δεν έχασε την ευκαιρία ο αλεπουδιαρης και τσουπ απαθανάτισε το αντικείμενο του πόθου του και το υλικό για την καθιερωμένη απογευματινή αφιέρωση...
Τύπισσα - Τύπε της τυπισσας, καλή χρονιά, συνέχισε να ανεβάζεις το φετίχ σου, εμείς και ορισμένα ναυάγια που συμμετέχουν στην παραμυθα, θα κάνουμε ότι σε πιστεύουμε.!

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.151
Πόντοι
446
Σε αυτό το φωτογραφικό ενσταντανέ, ο παραμυθάς μύστης Πατουσολατρης περνούσε τυχαία από το γραφείο της συναδέλφου - κρυφού έρωτα την ώρα που η τελευταία απολάμβανε περιποιησις πεντικιούρ. Δεν έχασε την ευκαιρία ο αλεπουδιαρης και τσουπ απαθανάτισε το αντικείμενο του πόθου του και το υλικό για την καθιερωμένη απογευματινή αφιέρωση...
Τύπισσα - Τύπε της τυπισσας, καλή χρονιά, συνέχισε να ανεβάζεις το φετίχ σου, εμείς, με εξαιρεση ορισμένα ναυάγια που συμμετέχουν στην παραμυθα, θα κάνουμε ότι σε πιστεύουμε.!
καλο!!το ανεβασε σε στορυ στο instagram φιλε!!δεν ειχα τετοια ευκαιρια να την ακολουθησω και εκει που κανει πεντικιουρ!!αν ηταν θα πηγαινα απο την μερια της πατουσας!αυτο ειναι το αχρι μου!!οι πατουσες της!!

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.544
Πόντοι
456
Τύπισσα - Τύπε της τυπισσας, καλή χρονιά, συνέχισε να ανεβάζεις το φετίχ σου, εμείς και ορισμένα ναυάγια που συμμετέχουν στην παραμυθα, θα κάνουμε ότι σε πιστεύουμε.!
γιατι μας το χαλας τωρα;Τι πιο συνηθες απο το να ανεβαζει μια μιλφαρα στορυ στο πεντικιουρ;

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.406
Πόντοι
446
καλο!!το ανεβασε σε στορυ στο instagram φιλε!!δεν ειχα τετοια ευκαιρια να την ακολουθησω και εκει που κανει πεντικιουρ!!αν ηταν θα πηγαινα απο την μερια της πατουσας!αυτο ειναι το αχρι μου!!οι πατουσες της!!
Ρε λαμογιο, αν είχες την πάθηση του Πινόκιο, η κλειτορίδα σου θα είχε γίνει σαν κοντάρι για άλμα επί κοντο... Αντε καλή χρονιά να έχεις...

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.151
Πόντοι
446
Ρε λαμογιο, αν είχες την πάθηση του Πινόκιο, η κλειτορίδα σου θα είχε γίνει σαν κοντάρι για άλμα επί κοντο... Αντε καλή χρονιά να έχεις...
ωραιο το σεναριο!!μονο που στο εχω ξαναπει!!δες τις δημοσιευσεις που κανω !ε τωρα αν ειμαι γκομενα και εχω ξεσκιστει να ανεβαζω φωτος απο βανδη λιλα κλπ κλπ και οπως βλεπεις εχω κανει πανω απο 400-500 δημοσιευσεις με φωτος ε τοτε δεν χω να παω τπτ! εχω προερχομαι απο το ελληνιδες διασημες!!και ειπα να ανεβασω και τον ποθο μου για αυτην την γυναικα!!την θελω τρελλα!

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.406
Πόντοι
446
ωραιο το σεναριο!!μονο που στο εχω ξαναπει!!δες τις δημοσιευσεις που κανω !ε τωρα αν ειμαι γκομενα και εχω ξεσκιστει να ανεβαζω φωτος απο βανδη λιλα κλπ κλπ και οπως βλεπεις εχω κανει πανω απο 400-500 δημοσιευσεις με φωτος ε τοτε δεν χω να παω τπτ! εχω προερχομαι απο το ελληνιδες διασημες!!και ειπα να ανεβασω και τον ποθο μου για αυτην την γυναικα!!την θελω τρελλα!

• Like
Αντιδράσεις: Km7699
OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.151
Πόντοι
446
γιατι μας το χαλας τωρα;Τι πιο συνηθες απο το να ανεβαζει μια μιλφαρα στορυ στο πεντικιουρ;

εισαι εκτος πραγματικοτητας δυστυχως!

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
444
Πόντοι
21
Φίλε..πατουσολατρη … διάβασα όλα όσα έγραψες…
Η κυρία το κατάλαβε … από την τελευταία φωτο της που ανέβασες δεν φαίνεται χαζή.. Μαλλων το αντίθετο..
Η το αφήνει να δει μέχρι που θα το πας… η περιμενη να κανείς το πρωτο βήμα…
Κατά την γνώμη μου γουστάρει…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom