argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.148
- Πόντοι
- 9.297
Μικρούλα για εμας...εγκρίνεται!!!Η συγκεκριμένη τόσο είναι
Μικρούλα για εμας...εγκρίνεται!!!Η συγκεκριμένη τόσο είναι
Μεγαλύτερος της είσαι μύστη?Μικρούλα για εμας...εγκρίνεται!!!
...και κρασί Chianti;(όπως ο Χάνιμπαλ Λέκτερ στην."Σιωπή των Αμνών";)
Όχι...αλλά αφού τώρα έχω ως οροφή επιχειρησιακής δράσης μια 65χρονη,μια δέκα χρόνια μικρότερη είναι νεαρό κορίτσι πλέον..Μεγαλύτερος της είσαι μύστη?
Κωλάρα, μου αρέσουν τέτοια κωλομέρια.η κωλαρα τουερωτα μου!!
Πρόσεχε μην σε πατήσει τύπε ... θα σε ξενυχιάσει χαχαχρονια πολλα!!!το μωρο μου ο ερωτας μου για πεντικιουρ και περιποιηση ακρων!!!!!ποσο πολυ θα ηθελα να ειμαι στην θεση της κοπελας που παιζει με τα πατουσακια της και να χωσω το προσωπο μου μεσα σε αυτα!!
ποσο πολυ θελω να με πατησει!!Πρόσεχε μην σε πατήσει τύπε ... θα σε ξενυχιάσει χαχα
Σε αυτό το φωτογραφικό ενσταντανέ, ο παραμυθάς μύστης Πατουσολατρης περνούσε τυχαία από το γραφείο της συναδέλφου - κρυφού έρωτα την ώρα που η τελευταία απολάμβανε περιποιησις πεντικιούρ. Δεν έχασε την ευκαιρία ο αλεπουδιαρης και τσουπ απαθανάτισε το αντικείμενο του πόθου του και το υλικό για την καθιερωμένη απογευματινή αφιέρωση...χρονια πολλα!!!το μωρο μου ο ερωτας μου για πεντικιουρ και περιποιηση ακρων!!!!!ποσο πολυ θα ηθελα να ειμαι στην θεση της κοπελας που παιζει με τα πατουσακια της και να χωσω το προσωπο μου μεσα σε αυτα!!
καλο!!το ανεβασε σε στορυ στο instagram φιλε!!δεν ειχα τετοια ευκαιρια να την ακολουθησω και εκει που κανει πεντικιουρ!!αν ηταν θα πηγαινα απο την μερια της πατουσας!αυτο ειναι το αχρι μου!!οι πατουσες της!!Σε αυτό το φωτογραφικό ενσταντανέ, ο παραμυθάς μύστης Πατουσολατρης περνούσε τυχαία από το γραφείο της συναδέλφου - κρυφού έρωτα την ώρα που η τελευταία απολάμβανε περιποιησις πεντικιούρ. Δεν έχασε την ευκαιρία ο αλεπουδιαρης και τσουπ απαθανάτισε το αντικείμενο του πόθου του και το υλικό για την καθιερωμένη απογευματινή αφιέρωση...
Τύπισσα - Τύπε της τυπισσας, καλή χρονιά, συνέχισε να ανεβάζεις το φετίχ σου, εμείς, με εξαιρεση ορισμένα ναυάγια που συμμετέχουν στην παραμυθα, θα κάνουμε ότι σε πιστεύουμε.!
γιατι μας το χαλας τωρα;Τι πιο συνηθες απο το να ανεβαζει μια μιλφαρα στορυ στο πεντικιουρ;Σε αυτό το φωτογραφικό ενσταντανέ, ο παραμυθάς μύστης Πατουσολατρης περνούσε τυχαία από το γραφείο της συναδέλφου - κρυφού έρωτα την ώρα που η τελευταία απολάμβανε περιποιησις πεντικιούρ. Δεν έχασε την ευκαιρία ο αλεπουδιαρης και τσουπ απαθανάτισε το αντικείμενο του πόθου του και το υλικό για την καθιερωμένη απογευματινή αφιέρωση...
Τύπισσα - Τύπε της τυπισσας, καλή χρονιά, συνέχισε να ανεβάζεις το φετίχ σου, εμείς και ορισμένα ναυάγια που συμμετέχουν στην παραμυθα, θα κάνουμε ότι σε πιστεύουμε.!
Ρε λαμογιο, αν είχες την πάθηση του Πινόκιο, η κλειτορίδα σου θα είχε γίνει σαν κοντάρι για άλμα επί κοντο... Αντε καλή χρονιά να έχεις...καλο!!το ανεβασε σε στορυ στο instagram φιλε!!δεν ειχα τετοια ευκαιρια να την ακολουθησω και εκει που κανει πεντικιουρ!!αν ηταν θα πηγαινα απο την μερια της πατουσας!αυτο ειναι το αχρι μου!!οι πατουσες της!!
ωραιο το σεναριο!!μονο που στο εχω ξαναπει!!δες τις δημοσιευσεις που κανω !ε τωρα αν ειμαι γκομενα και εχω ξεσκιστει να ανεβαζω φωτος απο βανδη λιλα κλπ κλπ και οπως βλεπεις εχω κανει πανω απο 400-500 δημοσιευσεις με φωτος ε τοτε δεν χω να παω τπτ! εχω προερχομαι απο το ελληνιδες διασημες!!και ειπα να ανεβασω και τον ποθο μου για αυτην την γυναικα!!την θελω τρελλα!Ρε λαμογιο, αν είχες την πάθηση του Πινόκιο, η κλειτορίδα σου θα είχε γίνει σαν κοντάρι για άλμα επί κοντο... Αντε καλή χρονιά να έχεις...
ωραιο το σεναριο!!μονο που στο εχω ξαναπει!!δες τις δημοσιευσεις που κανω !ε τωρα αν ειμαι γκομενα και εχω ξεσκιστει να ανεβαζω φωτος απο βανδη λιλα κλπ κλπ και οπως βλεπεις εχω κανει πανω απο 400-500 δημοσιευσεις με φωτος ε τοτε δεν χω να παω τπτ! εχω προερχομαι απο το ελληνιδες διασημες!!και ειπα να ανεβασω και τον ποθο μου για αυτην την γυναικα!!την θελω τρελλα!
γιατι μας το χαλας τωρα;Τι πιο συνηθες απο το να ανεβαζει μια μιλφαρα στορυ στο πεντικιουρ;
εισαι εκτος πραγματικοτητας δυστυχως!Ψυχίατροι Αθήνα - Δες Κόστος και Αξιολογήσεις
Βρες τον Ψυχίατρο που χρειάζεσαι στην Αθήνα! Δες επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από ασθενείς, μάθε το κόστος επίσκεψης, τα χρόνια εμπειρίας και κλείσε δωρεάν ραντεβού στο doctoranytime!www.doctoranytime.gr
ειμαι ανασφαλιστοςεισαι εκτος πραγματικοτητας δυστυχως!
εννοειτε αυτο δεν πηγαινε σε σενα!απλα τωρα πως πηρε και το δικο σου σχολιο μεσα δεν ξερω!!ειμαι ανασφαλιστος