Νέα

Τα ποδαράκια της συναδέλφου μου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patousolatris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 496
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πως σας φανηκαν οι πατουσες-δακτυλα της συναδερφου?

• ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!

Ψήφοι: 15 24,2%
  • ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ......

Ψήφοι: 18 29,0%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ

Ψήφοι: 21 33,9%
  • ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!

Ψήφοι: 8 12,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    62

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
441
Πόντοι
21
Φίλε αν όντως είναι όπως τα λες περιμενη το πρώτο βήμα από σένα….

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.149
Πόντοι
446
Και πως ποσταρη συνεχώς δάχτυλα πόδια ...νομίζεις ότι δεν ξέρει...εγώ την κόβω να βρίσκει μικρούς στα σοσιαλ και να του ρούφα ...έχει και κλιμακτιριο μέσα θα ζητά τα χύσια
το εχω γραψει πιο πανω τι παιζει!αν εξαιρεσεις την τελευταια φωτο που την εβαλε στο ινστα στορυ ολες τις αλλες τις εχω βγαλει εγω στα κλεφτα!

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
145
Πόντοι
1
....να κόψεις για λίγο καιρό ! Παντως παίζει η τυπισα ...μαζί σου και εσυ κοιμάσαι όρθιος ....η δεν βρίσκεις το κουμπί της ...την αχιλειο πτέρνα της ! Όποτε όσο δεν βρίσκεις τόσο στο κόσμο σας θα είσαστε ! Και στην τελική δεν της λες ότι είσαι μέλος εδω ....και ότι ο ερωτισμός - τα φετίχ εδω μέσα σε έχουν παει σε άλλο επίπεδο ερωτικής χαοτικής ωρίμανσης !!!!

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.974
Πόντοι
1.346
Νηματοθέτη, αν δεν την καβαλήκεις (το λέω βλάχικα) εσύ θα τη μαρκαλέψει κανένα ασυνόδευτο ανήλικο από αυτά που μας φορτώνει ο Κούλης για δήθεν εργάτες στα ελαιοπερίβολα :confused:

Δες την σαν τσουβάλι κι όρμα :headbang2:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.384
Πόντοι
11.146
πανω σε πλακα περισσοτερο σπιτι της οταν ημοην της γαργαλησα τις πατουσες της!!σιγουρα δεν καταλαβε τιποτα αυτη ενω εχω εκεινη την ωρα οταν ακουμπουσα τις θεικες απαλες βελουδινες πατουσιτσες της καυλωσα αφανταστα!
....ρε μαγκα, εισαι συνεχεια σπιτι της, της βγαζεις φωτο κοντινες κ προσωπικες (με καυτα σορτσακια, μπουρνουζια κτλ), οι φωτο ειναι σε διαφορα σημεια του σπιτιου, βλεπετε μαζι ταινιες κτλ-κτλ. Μια απορια εχω, ο αντρας της που ειναι οταν γινονται ολα τα παραπανω ?!?!? Και τι δικαιολογια βρισκεις για να εισαι συνεχεια στο σπιτι της, μονοι σας???? :think::think::think:

btw. οι περισσοτερες απο τις "δικες" σου φωτογραφιες, κρινοντας απο την γωνια ληψης, φαινονται για selfie

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.047
Πόντοι
9.297
ηδη της το εχω πει σε χαλαρη συζητηση απλα χαμογελασε προφανως δεν εχει στο μυαλο της οτι υπαρχουν αντρες που μπορει να καυλωσουν με πατουσες και δακτυλακια!
Σέξυ και αθώα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.047
Πόντοι
9.297
....ρε μαγκα, εισαι συνεχεια σπιτι της, της βγαζεις φωτο κοντινες κ προσωπικες (με καυτα σορτσακια, μπουρνουζια κτλ), οι φωτο ειναι σε διαφορα σημεια του σπιτιου, βλεπετε μαζι ταινιες κτλ-κτλ. Μια απορια εχω, ο αντρας της που ειναι οταν γινονται ολα τα παραπανω ?!?!? Και τι δικαιολογια βρισκεις για να εισαι συνεχεια στο σπιτι της, μονοι σας???? :think::think::think:

btw. οι περισσοτερες απο τις "δικες" σου φωτογραφιες, κρινοντας απο την γωνια ληψης, φαινονται για selfie
Έλα ντε...στα καράβια είναι ο Χριστιανός;

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.149
Πόντοι
446
Έλα ντε...στα καράβια είναι ο Χριστιανός;
οχι δεν ειναι στα καραβια!!πολλες φορες οταν πηγαινω σπιτι ειναι και αυτος εκει!λεμε τα αστειακια μας βλεπουμε καμια ταινια και φευγω μετα!οσο για τις φωτο που φαινονται σαν σελφι ειναι γιατι για καποιο λογω ειμαι απο πανω της!ειδικα οταν την βλεπω ξυπολητη τρελλαινομαι και θελω να αποθανατισω την στιγμη!!δεν θα ξεχασω καποια στιγμη το καλοκαιρι ειμασταν θαλασσα και κολυμπουσε υπτιο με αποτελεσμα οι πατουσαρες της να ειναι σχεδον στον προσωπο μου!!ε ειλικρεινα ηθελα να τις βαλω μεσα στο στομα μου !!!!

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.039
Πόντοι
10.411
giphy.gif

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.294
Πόντοι
2.256
....να κόψεις για λίγο καιρό ! Παντως παίζει η τυπισα ...μαζί σου και εσυ κοιμάσαι όρθιος ....η δεν βρίσκεις το κουμπί της ...την αχιλειο πτέρνα της ! Όποτε όσο δεν βρίσκεις τόσο στο κόσμο σας θα είσαστε ! Και στην τελική δεν της λες ότι είσαι μέλος εδω ....και ότι ο ερωτισμός - τα φετίχ εδω μέσα σε έχουν παει σε άλλο επίπεδο ερωτικής χαοτικής ωρίμανσης !!!!
Μην του λες τέτοια!!! Θα χύσει!!! :cheesy::cheesy::cheesy:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.974
Πόντοι
1.346
κρινοντας απο την γωνια ληψης, φαινονται για selfie
Απαξίωσες τις ικανότητες του μύστη, είναι σκληρός hacker και μπήκε στο Facebook της μανδάμ κλέβοντας φωτογραφίες, ενώ έπρεπε να ήταν fucker :confused:

Όσο για τον άντρα της που ρωτάς στοιχηματίζω ότι είναι Φινλανδία για να μαζέψει χρήματα, άτιμη κοινωνία και φτώχια που μας έριξε ο Κούλης τι να κάνει ο καψερός μπρος στην ανάγκη ας γίνει και φινλανδικός τάρανδος :confused:

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.149
Πόντοι
446
Απαξίωσες τις ικανότητες του μύστη, είναι σκληρός hacker και μπήκε στο Facebook της μανδάμ κλέβοντας φωτογραφίες, ενώ έπρεπε να ήταν fucker :confused:

Όσο για τον άντρα της που ρωτάς στοιχηματίζω ότι είναι Φινλανδία για να μαζέψει χρήματα, άτιμη κοινωνία και φτώχια που μας έριξε ο Κούλης τι να κάνει ο καψερός μπρος στην ανάγκη ας γίνει και φινλανδικός τάρανδος :confused:
εδω ειναι ο συζυγος και κερατας δεν ειναι!!ποσοι εχουμε θαυμασει μια ομορφη γυναικα παντρεμενη???γινετε κερατας ο συζυγος??η να την χαιδεψω τα ποδια θα γινει κερατας?οσο για τις φωτο η μονη φωτο που ειναι εχει βαλει αυτη ειναι η τελευταια απο το πεντικιουρ που κανει!οι υπολοιπες ειναι δικια μου παραγωγη!!δυστυχως τωρα χειμωνας φοραει καλτσακια σπιτι δεν την πετυχαινω ευκολα!

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.974
Πόντοι
1.346
Ε πρόσεξε μην σε τσιμεντώσει πουθενά και μετά βγάλουμε κανένα amber alert όπως στο παρελθόν για κάποιον τύπο με όνομα Motardos (τα γέρικα κογιότ θυμούνται).

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.149
Πόντοι
446
Ε πρόσεξε μην σε τσιμεντώσει πουθενά και μετά βγάλουμε κανένα amber alert όπως στο παρελθόν για κάποιον τύπο με όνομα Motardos (τα γέρικα κογιότ θυμούνται).
μπα δεν νομιζω!δεν ειναι παντρεμενη με τον βαγγελα!

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.738
Πόντοι
11.956
Και εκεί που πας να βάλεις τα δαχτυλακια στο στόμα ....έρθει ο σύζυγος με την ψωλή έξω και σου πετάξει λευκή σαντιγί

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.738
Πόντοι
11.956
Ποτέ δεν ξέρεις....πως σε ανέχεται ο σύζυγος στο σπίτι...και εάν υπάρχει σχέδιο να σε διακορεψουν....η να σε έχουν για ανταλλακτικά...για νεφρό συκώτι κτλ.... πρέπει να βλέπεις μακριά όλα παίζουν...χαχαχα

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.149
Πόντοι
446
Ποτέ δεν ξέρεις....πως σε ανέχεται ο σύζυγος στο σπίτι...και εάν υπάρχει σχέδιο να σε διακορεψουν....η να σε έχουν για ανταλλακτικά...για νεφρό συκώτι κτλ.... πρέπει να βλέπεις μακριά όλα παίζουν...χαχαχα
καλα οταν λεμε ειμαι σπιτι δεν σημαινει καθε μερα και καθε ωρα!παω μια φορα την εβδομαδα επειδη μενουμε διπλα να δουμε καμια τανια κανα ματσακι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom