captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.773
- Πόντοι
- 3.506
Μόνο στον ύπνο του.Επειδή έχει καιρό που τ άφησα το νήμα, μάθαμε αν γάμησε;
Μόνο στον ύπνο του.Επειδή έχει καιρό που τ άφησα το νήμα, μάθαμε αν γάμησε;
κοιτα πως εχει..........βγηκαμε απλα μια βολτα για καφε και στην επιστροφη οπως οδηγουσα της ελεγε ποσο ωραια γυναικα ειναι και ξερεις λεω οτι εχει τελεια νεανικα πατουσακια!της το ειιχα ξαναπει και παλιοτερα οπως με ειπε δεν το θυμοταν! και της ειπα ποσο θα ηθελα να τα φωτογραφισω ταπατουσακια της.......ε αυτο ηταν.......με λεει κανε ακρη πηγε καθησε πισω και με ειπε βγαλτα φωτο αρκει να μην βγαλεις προσωπο !την ειδε την φωτο της αρεσε(βασικα σιγουρευτηκε οτι δεν ειχε προσωπο) και ετσι οπως τις εβγαζα την φωτο της εκανα και ενα γρηγορο γλυψημο στην μια πατουσα της και εκει πανω ξεκαρδιστηκε στα γελια!αυτα ...........Ναι, όμως μπήκε στη διαδικασία να βγάλει τα παπούτσια της, χειμωνιάτικα. Πώς έγινε αυτό? Της είπες βγάλτα να στα γλείψω κ το κανε?
και θα μεινει στον υπνο μου φιλε μου!!ειναι πολυ δυσκολο να πας να κανεις ερωτα με μια γυναικα που ειναι παντρεμενη 30 χρονια και δεν εχει κερατωσει ποτε τον αντρα της και ουτε ο αντρας της αυτην!Μόνο στον ύπνο του.
Οκ, κατάλαβα. Προχώρα. Έπιασε το νόημα. Αν δε γούσταρε το όλο σκηνικό, δε θα το έκανε ποτέ. Θα σου λεγε τι βλακείες λες? Κ θα το κοβε κατευθείαν. Άρα της αρέσει η φάσηκοιτα πως εχει..........βγηκαμε απλα μια βολτα για καφε και στην επιστροφη οπως οδηγουσα της ελεγε ποσο ωραια γυναικα ειναι και ξερεις λεω οτι εχει τελεια νεανικα πατουσακια!της το ειιχα ξαναπει και παλιοτερα οπως με ειπε δεν το θυμοταν! και της ειπα ποσο θα ηθελα να τα φωτογραφισω ταπατουσακια της.......ε αυτο ηταν.......με λεει κανε ακρη πηγε καθησε πισω και με ειπε βγαλτα φωτο αρκει να μην βγαλεις προσωπο !την ειδε την φωτο της αρεσε(βασικα σιγουρευτηκε οτι δεν ειχε προσωπο) και ετσι οπως τις εβγαζα την φωτο της εκανα και ενα γρηγορο γλυψημο στην μια πατουσα της και εκει πανω ξεκαρδιστηκε στα γελια!αυτα ...........
απλα θελει και αυτη να παιξει λιγο!εβλεπε πως μιλουσα για της πατουσες της και ηθελε λιγο να με εξιταρει!Οκ, κατάλαβα. Προχώρα. Έπιασε το νόημα. Αν δε γούσταρε το όλο σκηνικό, δε θα το έκανε ποτέ. Θα σου λεγε τι βλακείες λες? Κ θα το κοβε κατευθείαν. Άρα της αρέσει η φάση
Ακριβώς για αυτό τον λόγο είναι πολύ πιθανόν να τον κρατήσει. Μην τα παρατάςκαι θα μεινει στον υπνο μου φιλε μου!!ειναι πολυ δυσκολο να πας να κανεις ερωτα με μια γυναικα που ειναι παντρεμενη 30 χρονια και δεν εχει κερατωσει ποτε τον αντρα της και ουτε ο αντρας της αυτην!
ας γλυψω αυτα τα καυλοπατουσακια της και βλεπουμε για τα αλλα!Ακριβώς για αυτό τον λόγο είναι πολύ πιθανόν να τον κρατήσει. Μην τα παρατάς
το μονο που εχω κανει ειναι ετσι ειχε απλωμενες τις πατουσαρες της να τις βαλω στην μουρη μου και να την μυρισω και φυσικα ξεκαρδιστηκε γιατι τις φαινεται ακομα περιεργο πως μπορει καποιος να καυλωνει με τις πατουσες της!Αφού σου εκθέτει πατουσάρες μες τη μούρη σου, γουσταρει, είναι ετοιμη. Πρέπει μα τις αρπάξεις, να τις τρίψεις λίγο και μετ φάγωμα δυνατο και τον πετας έξω, ποδομαλακια, γλωσσόφιλα και της τον πετας στο λαρύγγι ενω συνεχιζεις να την ποδολαγνιζεις τρωγοντας τις πατουσάρες της. Βαζεις πατούσες δίπλα στη μούρη της και τη χύνεις.
τυπε μη με καλοπιανεις γιατι στο λεω ξεκαθαρα πατουσες δεν στελνω...
ετσι φιλε!!!Καποτε ειχα μια συναφελφο ετσι milf γυρω στα 40-42 και ητανε ποδολαγνος αλλα μας το ελεγε...ερχοτανε με την πρωτη ζεστη με ανοιχτα παπουτσια, εγω να την γαμησω ηθελα και πως ηρθαμε πιο κοντα μια μερα εγινε. Απο τοτε φιλε εαν η κοπελα δεν εχει normal ακρα την απορριπτω, κατι κοτσια κατι στραβοδαχτυλα με ξενερωνουν απιστευτα...και ναι εαν οι πατουσες ειναι περιποιημενες και ξερει τι κανει ειναι σαν να γαμας κωλο
Τελικά..έκανες κάτι;ετσι φιλε!!!
ε ναι δεν γνοταν να μην κανω!!τις τα εγλυψα τα πατουσακια της!!γελουσε την πρωτη φορα αλλα τελικα το γουσταρε !!Τελικά..έκανες κάτι;
Δηλαδή τις τα ξανά γλύψες.. μόνο..δεν την πηδήξες;ε ναι δεν γνοταν να μην κανω!!τις τα εγλυψα τα πατουσακια της!!γελουσε την πρωτη φορα αλλα τελικα το γουσταρε !!