Νέα

Τα ποδαράκια της συναδέλφου μου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα patousolatris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 496
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

πως σας φανηκαν οι πατουσες-δακτυλα της συναδερφου?

• ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!

Ψήφοι: 15 24,2%
  • ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ......

Ψήφοι: 18 29,0%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ

Ψήφοι: 21 33,9%
  • ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!

Ψήφοι: 8 12,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    62

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.991
Πόντοι
2.546
OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.141
Πόντοι
446
Δηλαδή τις τα ξανά γλύψες.. μόνο..δεν την πηδήξες;
για την ωρα επειδη την κεντρισε αυτομε τις πατουσες ειμαστε εκει!!την πρωη φορα ετσι οπως μου εβγαλε τις πατουσες της τις εβαλα στα μουτρα μου και μετα τις εγλυψα απο τηνμια ακρη στην αλλη!!τις αρεσε πολυ!

• Like
Αντιδράσεις: dwdeka

dwdeka

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2021
Κριτικές
12
Like
759
Πόντοι
311
για την ωρα επειδη την κεντρισε αυτομε τις πατουσες ειμαστε εκει!!την πρωη φορα ετσι οπως μου εβγαλε τις πατουσες της τις εβαλα στα μουτρα μου και μετα τις εγλυψα απο τηνμια ακρη στην αλλη!!τις αρεσε πολυ!
Θα γουστάρει τη φάση

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.141
Πόντοι
446
Σίγουρα γουστάρει
με ειπε οτι τοσα χρονια της φαινεται παραξενο οτι καποιος γουσταρει πατουσες!!ενταξει με λεει το πεντικιουρ μανικιουρ που κανει συχνα το κανει απλα για να εχει ωραια νυχια αλλα τωρα το κανει για να με καυλωνουν περισσοτερο και φυσικα και αυτη καυλωνει αφανταστα οταν της γλυφω τα δακτυλακια της!

• Like

dwdeka

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2021
Κριτικές
12
Like
759
Πόντοι
311
με ειπε οτι τοσα χρονια της φαινεται παραξενο οτι καποιος γουσταρει πατουσες!!ενταξει με λεει το πεντικιουρ μανικιουρ που κανει συχνα το κανει απλα για να εχει ωραια νυχια αλλα τωρα το κανει για να με καυλωνουν περισσοτερο και φυσικα και αυτη καυλωνει αφανταστα οταν της γλυφω τα δακτυλακια της!
Άρα αυτό λέω και εγώ γουστάρει φουλ η κυρία

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.141
Πόντοι
446
Άρα αυτό λέω και εγώ γουστάρει φουλ η κυρία
το θεμα ειναι πλεον οτι θελω να κανω και ερωτα μαζι της πλεον!!!!με εχει τρελλαινει !!!ημουν με μια αλλη και προκειμενου να ζησω το ονειρο την παρατησα!!

• Like

dwdeka

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2021
Κριτικές
12
Like
759
Πόντοι
311
το θεμα ειναι πλεον οτι θελω να κανω και ερωτα μαζι της πλεον!!!!με εχει τρελλαινει !!!ημουν με μια αλλη και προκειμενου να ζησω το ονειρο την παρατησα!!
Ελπίζω να τα καταφέρεις

EnasPoios

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2023
Like
67
Πόντοι
0
Ζήτα της την επόμενη φορά αφού γλύψεις, να τελειώσεις. Ε άμα γίνει και αυτό, θα τον φάει.

Κάθε πότε της τα γλύφεις; έχει γίνει τακτικό;

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
716
Πόντοι
81
Αφού εκατσε να την πατουσογλύψεις, παει για πούτσα η δουλειά. Την επόμενη φορα: καθως θα τρως τις πατούσες της, χάιδευε τα μπουτια της, παρεβτο χέρι της και βαλτο στον πουτσο σου απο πανω απ το παντελονι και αφου τον τριψει, πετα τον εξω και ορμα

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.141
Πόντοι
446
Αφού εκατσε να την πατουσογλύψεις, παει για πούτσα η δουλειά. Την επόμενη φορα: καθως θα τρως τις πατούσες της, χάιδευε τα μπουτια της, παρεβτο χέρι της και βαλτο στον πουτσο σου απο πανω απ το παντελονι και αφου τον τριψει, πετα τον εξω και ορμα
αυτο με τα μπουτια της εχει γινει ηδη !μμε ερχοταν με τζιν σορτσακια σε ολες τις συναντησεις που ειχαμε!ποδαρες λεμε!!δεν τις φαινοταν της ατιμης!!τοσα απαλα!!

eimaiogiatros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2017
Κριτικές
7
Like
353
Πόντοι
281
φιλε τι καθεσαι και τα γραφεις στο μπου; γραψε ενα αρλεκιν καλυτερα.
περιμενουμε στις επομενες σελιδες να δουμε πως και ποτε θα χυσεις με αυτην παρουσα

• Χαχα
Αντιδράσεις: Cheng

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.458
Πόντοι
1.346
Ημιπιτσιρικάς δηλαδή όπως κι εγώ :confused: αν και βάλε συν 11 και μισό έτη :confused:
Τέσπα αν δεν τη γαμήσεις ενθέτω χρόνω και το καταφέρεις μετά από 10ετία, τότε να αλλάξεις νικ νέημ σε γιαγιαδογάμης :confused:

EnasPoios

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2023
Like
67
Πόντοι
0
Δεχ εχετε ερθει καθολου κοντα στο εργαλειο;

EnasPoios

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2023
Like
67
Πόντοι
0
Αδερφέ πες κάνα νέο με τη δικιά σου τι γίνεται;

OP
OP
patousolatris

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.141
Πόντοι
446
καιρο ειχα να γραψω αλλα η πουτσα μου ακομα ειναι καυλωμενη!!ολοφρεσκα τα πατουσακια της προ μιας ωρας η φωτο!!!!τα αλιωσα απο το γλυψιμο τα πατουσακια της!!ρε με εχει τρελλανει η 56αρα!!!!ερωτας μεγαλος!!!
368.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom