Θα γουστάρει τη φάσηγια την ωρα επειδη την κεντρισε αυτομε τις πατουσες ειμαστε εκει!!την πρωη φορα ετσι οπως μου εβγαλε τις πατουσες της τις εβαλα στα μουτρα μου και μετα τις εγλυψα απο τηνμια ακρη στην αλλη!!τις αρεσε πολυ!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα ποδαράκια της συναδέλφου μου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα patousolatris
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 507
- Εμφανίσεις 86K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (18 μέλη και 48 επισκέπτες)
patousolatris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 3.167
- Πόντοι
- 446
δεν το περιμενα αλλα τελικα γουσταρει!!!ειναι τοσο απαλα και βελουδινα!!20 χρονης!!Θα γουστάρει τη φάση
Σίγουρα γουστάρειδεν το περιμενα αλλα τελικα γουσταρει!!!ειναι τοσο απαλα και βελουδινα!!20 χρονης!!
patousolatris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 3.167
- Πόντοι
- 446
με ειπε οτι τοσα χρονια της φαινεται παραξενο οτι καποιος γουσταρει πατουσες!!ενταξει με λεει το πεντικιουρ μανικιουρ που κανει συχνα το κανει απλα για να εχει ωραια νυχια αλλα τωρα το κανει για να με καυλωνουν περισσοτερο και φυσικα και αυτη καυλωνει αφανταστα οταν της γλυφω τα δακτυλακια της!Σίγουρα γουστάρει
Άρα αυτό λέω και εγώ γουστάρει φουλ η κυρίαμε ειπε οτι τοσα χρονια της φαινεται παραξενο οτι καποιος γουσταρει πατουσες!!ενταξει με λεει το πεντικιουρ μανικιουρ που κανει συχνα το κανει απλα για να εχει ωραια νυχια αλλα τωρα το κανει για να με καυλωνουν περισσοτερο και φυσικα και αυτη καυλωνει αφανταστα οταν της γλυφω τα δακτυλακια της!
patousolatris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 3.167
- Πόντοι
- 446
το θεμα ειναι πλεον οτι θελω να κανω και ερωτα μαζι της πλεον!!!!με εχει τρελλαινει !!!ημουν με μια αλλη και προκειμενου να ζησω το ονειρο την παρατησα!!Άρα αυτό λέω και εγώ γουστάρει φουλ η κυρία
Ελπίζω να τα καταφέρειςτο θεμα ειναι πλεον οτι θελω να κανω και ερωτα μαζι της πλεον!!!!με εχει τρελλαινει !!!ημουν με μια αλλη και προκειμενου να ζησω το ονειρο την παρατησα!!
ΚΑΥΛΑΝΤΈΙΡΟ
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2021
- Like
- 758
- Πόντοι
- 81
Αφού εκατσε να την πατουσογλύψεις, παει για πούτσα η δουλειά. Την επόμενη φορα: καθως θα τρως τις πατούσες της, χάιδευε τα μπουτια της, παρεβτο χέρι της και βαλτο στον πουτσο σου απο πανω απ το παντελονι και αφου τον τριψει, πετα τον εξω και ορμα
patousolatris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 3.167
- Πόντοι
- 446
αυτο με τα μπουτια της εχει γινει ηδη !μμε ερχοταν με τζιν σορτσακια σε ολες τις συναντησεις που ειχαμε!ποδαρες λεμε!!δεν τις φαινοταν της ατιμης!!τοσα απαλα!!Αφού εκατσε να την πατουσογλύψεις, παει για πούτσα η δουλειά. Την επόμενη φορα: καθως θα τρως τις πατούσες της, χάιδευε τα μπουτια της, παρεβτο χέρι της και βαλτο στον πουτσο σου απο πανω απ το παντελονι και αφου τον τριψει, πετα τον εξω και ορμα
eimaiogiatros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 400
- Πόντοι
- 281
φιλε τι καθεσαι και τα γραφεις στο μπου; γραψε ενα αρλεκιν καλυτερα.
περιμενουμε στις επομενες σελιδες να δουμε πως και ποτε θα χυσεις με αυτην παρουσα
περιμενουμε στις επομενες σελιδες να δουμε πως και ποτε θα χυσεις με αυτην παρουσα
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 7.431
- Πόντοι
- 1.346
Ημιπιτσιρικάς δηλαδή όπως κι εγώ αν και βάλε συν 11 και μισό έτη
Τέσπα αν δεν τη γαμήσεις ενθέτω χρόνω και το καταφέρεις μετά από 10ετία, τότε να αλλάξεις νικ νέημ σε γιαγιαδογάμης
patousolatris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 3.167
- Πόντοι
- 446
καιρο ειχα να γραψω αλλα η πουτσα μου ακομα ειναι καυλωμενη!!ολοφρεσκα τα πατουσακια της προ μιας ωρας η φωτο!!!!τα αλιωσα απο το γλυψιμο τα πατουσακια της!!ρε με εχει τρελλανει η 56αρα!!!!ερωτας μεγαλος!!!
motsis1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2024
- Like
- 257
- Πόντοι
- 20
Μεγάλη καυλακαιρο ειχα να γραψω αλλα η πουτσα μου ακομα ειναι καυλωμενη!!ολοφρεσκα τα πατουσακια της προ μιας ωρας η φωτο!!!!τα αλιωσα απο το γλυψιμο τα πατουσακια της!!ρε με εχει τρελλανει η 56αρα!!!!ερωτας μεγαλος!!!
patousolatris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 3.167
- Πόντοι
- 446
φιλε παρολο οτι ειναι 56 με καυλωνει απιστευτα με αυτα τα τελεια θεικα ακρα που εχει!!ειναι τοσο απαλα και μυρωδατα παταει κατω 20 χρονες!Μεγάλη καυλα
patousolatris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 3.167
- Πόντοι
- 446
οχι ειναι λεπτο το θεμα!!φιλια παντου εχω επικεντρωθει βασικα στις πατουσαρες της με αφηνει να της κανω τα παντα!και φυσικα εχω χυσει πανω τους!Τελικά την πήδηξες;
patousolatris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 3.167
- Πόντοι
- 446
οκ η καυλα το εχει απογειωσει!!!θελει να με υπεκαυλωνει συνεχεια!!!!!!!πριν απο λιγο με εστειλε βιντεακι απο το χθεσινο πεντικιουρ που εκανε με θεμα...........σ αρεσουν?????
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 461
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις