ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ειχες πει οτι δεν θα πας αυτην την φορα η κανω λαθος?πιγα..τιν ειδα...πρεπει να εσκασες φραγκακια,τι μαλακια εκανες ρε?αν θες πες..
Ειχες πει οτι δεν θα πας αυτην την φορα η κανω λαθος?πιγα..τιν ειδα...πρεπει να εσκασες φραγκακια,τι μαλακια εκανες ρε?αν θες πες..
ναι..αλλα δεν υπηρχε και τιποτα καλυτερο..αν και πηγα και με αλλες 2Ειχες πει οτι δεν θα πας αυτην την φορα η κανω λαθος?
Δεν ειναι για εδω ρε φιλαρακι. Θα στα πω με πμ.ρε τιποτα δεν ξερω...ε για λεγε τωρα,αν ηξερα δεν θα σε ρωταγα
δεν καταλαβαινω που τα σκατοσες..ενταξει τυπος εισαι αποτι καταλαβαινωΔεν ειναι για εδω ρε φιλαρακι. Θα στα πω με πμ.
τεταρτη πηγα,μια χαρα τα περασα..εγω ειμουν λιγο κουρασμενος γιατι ερχωμουνα απο αλλο.. ;) ;) ;)Εσυ ποτε πηγες και πως περασες με το κοριτσι?
ναι την ειχε την ανθοδεσμη.. ;) ;) ;)Διαβασε το πμ που σου εστειλα και πες μου. Ειχε ακομα την ανθοδεσμη το θηριο μεχρι την Τεταρτη απο την Τριτη το πρωι που την πηγα?
Λιγες ειναι φιλαρακι. Δωσμου κι αλλες.οπως τακανεςςςς
Αρα μαλλον κατι νοιωθει και εκεινη για μενα. Δεν ξερω βεβαια αν το νοιωθει ακομα.ναι την ειχε την ανθοδεσμη.. ;) ;) ;)
Πιο πολυ στεναχωρεθηκα γιατι καταλαβα οτι μου ειχες κοψει και την καλημερα μετα απο ολα αυτα.αστο..τωρα θα δουμε..κουλαρε ρε φιλαρακι
ενταξει ρε..συμβαινουν αυτα..Πιο πολυ στεναχωρεθηκα γιατι καταλαβα οτι μου ειχες κοψει και την καλημερα μετα απο ολα αυτα.
οπως παντα,μια χαρα δεν ειχα παραπονοΔεν μου ειπες πως το βρηκες το κοριτσι?