Παίδες αυτή ήταν,και ήταν κόλαση.Εγώ επέλεξα την Φάση του άντρα του ανοιχτοχέρι.Της πήγα έξτρα δώρο ενα άρωμα γαμάτο(bulgari τριαντάφυλο)που το γουστάρουν ολες οι γκόμενες και εμένα με φτιάχνει.Μου έκανε δώρο φωτός και αυτόγραφο και βγάλαμε και φωτογραφίες στο μπαλκόνι στο ξενοδοχείο.Είναι φοβερή επαγγελματίας,τα κάνει όλα.Το κάναμε μέχρι και στο ΜΠΑΛΚΟΝΙ αν ειναι δυνατόν!!!!Απλά ζεσταινόμουνα και της το πρότεινα,δεν έφερε καμμία αντίρηση,μόνο τα φώτα κλείσαμε για να μην μας βλέπει όλη η Αθήνα.Ηταν απίστευτα καλή και εξυπηρετική,ρε μάγκες καμμία σχέση με πουτάνα.Δεν μου ζήτησε καν τα λεφτά,απίστευτο!Πρίν φύγω της είπα να της τα δώσω τα έβγαλα απο την τσέπη και αυτή μου γύρισε την πλάτη κ πήγε κ έβαλε κρασί!??!Τα άφησα στο έπιπλο του καθρέφτη,δεν τα μέτρησε καν, με πήγε μέχρι την πόρτα με φίλησε κ έφυγα.Αυτό ήταν!Και στο κρεβάτι φωτιά,τσιμπούκι χωρίς να χρησιμοποιεί τα χέρια,μετά ανάποδα,με έγλυφε παντού,
μετά όλες τις στάσεις και τελειώνοντας τα στράγγιζε όλα.Το μόνο κακό ήταν ότι είχε αδυνατήσει πολύ,την ρώτησα μου είπε ότι γυμνάζεται 1-2ώρες την ημέρα(την έχει δεί κ φάση γιόγκα κ υγιεινή διατροφή,αλλα καπνίζει κιόλας lol
,μού την είπε κιόλας που έχω κοιλίτσα!?
.Πάντως πέρασα σαν πασάς,μπορώ να γράφω ώρες για την φάση,αν και τα φράγκα είναι αρκετά.Στην τελική μαζί της περνάς καλά κ έχεις και να το λές!!!!Α,σημειωτέον ότι για βίντεο δεν παίζει στο σάιτ γράφει οτι μπορείς αλλά είναι extra από 400 έως 1000 γιούρο.Σαν να είσαι παραγωγός σε τσόντα δηλαδή!ΑΟΥΤΣ :S