- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
ανοιγουμε την πεμπτη 25/2 .οι τιμες ειναι εκπληξη
ρε ξυπνιε...η ιδιοκτήτρια ειπε απο μονη της για τιμες εκπληξη .εμεις τπτ δεν ειπαμε για χαμηλές τιμες
καλώς το μπρούκλη..Όλοι οι τσαμπατζήδες αμέσως να πέσουν να ζητήσουν χαμηλότερες τιμές.Καλά καλά δεν άνοιξε το νέο στούντιο.Εγώ θέλω 39,99 ευρώ να ξεκινάνε οι τιμές και φυσικά να μου κόβετε και απόδειξη για την εφορία.Μετράνε ξέρετε.
Δεν αναφέρομαι σε σένα γιατί πολύ απλά κατάλαβα ότι αναφέρεσαι γενικά στα στούντιο.Γενικά αναφέρθηκα γιατί καλά καλά δεν άνοιξε το στούντιο και κάποιος αμέσως είπε για χαμηλότερες τιμές! Ας ανοίξει πρώτα με το καλό και βλέπουμε και κρίνουμε!αν αναφέρεσαι σε μένα, προφανώς δεν κατάλαβες ότι έκανα ένα γενικότερο σχόλιο για τα στούντιο ενώ δε μίλησα αρνητικά για το συγκεκριμένο και επειδή γενικά σπάνια κάνω κάτι τέτοιο (να σχολιάζω αρνητικά) και επειδή αυτό δεν έχει ανοίξει! τσαμπατζήδες είμαστε όλοι εμεις που τόσα χρόνια στηρίζουμε αυτή την αγορά και εσύ είσαι ο ξύπνιος και ο κουβαρντάς ? επειδή διατυπώνεται μία λογική άποψη ότι οι τιμές είναι υψηλές για τις υπηρεσίες που προσφέρονται εσύ το ονομάζεις τσαμπατζιλίκι? άντε γεια!!!
Σωστός.Δεν αναφέρομαι σε σένα γιατί πολύ απλά κατάλαβα ότι αναφέρεσαι γενικά στα στούντιο.Γενικά αναφέρθηκα γιατί καλά καλά δεν άνοιξε το στούντιο και κάποιος αμέσως είπε για χαμηλότερες τιμές! Ας ανοίξει πρώτα με το καλό και βλέπουμε και κρίνουμε!
Αν είσαι εργαζόμενη κοπέλα μου καλά μας την πέφτεις.Όλοι οι τσαμπατζήδες αμέσως να πέσουν να ζητήσουν χαμηλότερες τιμές.Καλά καλά δεν άνοιξε το νέο στούντιο.Εγώ θέλω 39,99 ευρώ να ξεκινάνε οι τιμές και φυσικά να μου κόβετε και απόδειξη για την εφορία.Μετράνε ξέρετε.
και βεβαια θα χαρω να μου πειτε και τυχον λαθη
Μπράβο ρε Νίκο!!!40 με 50 ευρώ πάντως δεν έχουν ουσιαστική διαφορά! σε αρκετά στούντιο επισης αναφέρεται ότι το βασικό πρόγραμμα ξεκινά από 40 αλλά στην πράξη-στο μαγαζί η υπηρεσία λέει 50. τώρα να μπεις σε διαδικασία παζαρέματος για 10 ευρώ ή να πεις ότι το γράφει στο νετ για την τιμή για μένα είναι μαλακία.
αν θέλεις την άποψη μου [size=14pt]οι τιμές στα στούντιο έπρεπε να είναι 30-50 ευρώ. 30 το απλό 50 το σπέσιαλ πρόγραμμα. [/size] και τέλος.
καλή αρχή!!
υπηρεσεις - προγραματακια - τιμες??????καλημερα ανοιγουμε σημερα
Ποιανής αλυσίδας είναι ?
Καλή αρχή και καλές δουλειές.καλημερα ανοιγουμε σημερα
Είναι η Λίζα από Κωνσταντινουπόλεως 94 που μετακόμισε εκεί????καλο μηνα.......για σημερα λιζα........