ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ενταξει ρε αδερφε. Λαθος καταλαβα. Σου εξηγησα στο πμ. ;) ;) ;)κουλαρε ρεε
Ενταξει ρε αδερφε. Λαθος καταλαβα. Σου εξηγησα στο πμ. ;) ;) ;)κουλαρε ρεε
πουσαι ρεεε...ταμαθες τα νεα για το κοριτσι????? ;) ;) ;)
ασε μονο με πμ,ρε φιλε δεν το περιμενα αυτο με τιποτα δηλαδη...ακου να δεις ;)ελα ρε για πες...
Τι νεα ρε συ? Παλι φωτιες μου αναβεις???πουσαι ρεεε...ταμαθες τα νεα για το κοριτσι????? ;) ;) ;)
Που σημαινει τι ρε καπετανιε? Εφυγε απο Ζ.?
πουσαι ρεεεεε...παρηγορησε με....ελα ρε για πες...
ελα ρε πλακα εκανα,απλα το ξερω οτι δουλευει και για αυτο το γραφειο,αυτο εννοουσαΌχι ρε Κομάντο απλά αυτό είναι ας πούμε...το τοπικό Ούγγρικο γραφείο στο οποίο δουλεύει καθημερινα,καμία φορά κάνει καμία παρασπονδία και επισκέπτεται τις Κάτω Χώρες ή μια πιο κάτω χώρα..την Ελλάδα
Σαν τι νέο θέλεις εσύ Έκτορα ; )
Ενταξει φιλαρακι. Οτι πεις.απιστευτο...σορρυ κομαντο δεν εχω κεφια..αλλη μερα..
Και σε αλλα επισης αδερφε οπως μου εχει πει. Σε ποια και ποσα βεβαια δεν ξερω.ελα ρε πλακα εκανα,απλα το ξερω οτι δουλευει και για αυτο το γραφειο,αυτο εννοουσα
ρε αυτες την δουλεια τους κανουν..και εμεις τσιμπιομαστε..?μονο για πηδους ειναι ρεΚαι σε αλλα επισης αδερφε οπως μου εχει πει. Σε ποια και ποσα βεβαια δεν ξερω.
Δεν διαφωνω ρε φιλαρακι. Αλοιμονο. ;)ρε αυτες την δουλεια τους κανουν..και εμεις τσιμπιομαστε..?μονο για πηδους ειναι ρε
Ολα τοις μετρητοις φιλαρακι. Εγω πιστωσεις δεν κανω ποτε με τετοια κριση στην αγορα.Χαιρετώ τα παιδιά τα νταλκαδιασμένα (ε, μη το πάρετε και τοις μετρητοίς αυτό το τελευταίο )