Νέα

CT - Martina ένας ξανθός άγγελος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RoccoSiffredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.266
Πόντοι
4.365
να σου πώ την αλήθεια εμένα δε μου βγήκε όρεξη για άγριες καταστάσεις με τόσο γλυκό πρόσωπο και δεν πίεσα πολύ τα πράγματα, απο εκεί και πέρα εξαρτάται νομίζω και απο τη διάθεση της στιγμής και απο πολούς άλλους παράγοντες, γνώμη μου πάντα

καταλαβαίνω ότι εσύ ήσουν έτσι κι αλλιώς ικανοποιημένος, το θέμα όμως είναι αν ορμάει καθόλου και η μικρή από μόνη ή αν αράζει και δείχνει ότι κάνει αγγαρεία (προσφάτως τη πάτησα λίγο με Κρυστάλω στο δίωρο γι'αυτό και ρωτάω..)

OP
OP
R

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
καταλαβαίνω ότι εσύ ήσουν έτσι κι αλλιώς ικανοποιημένος, το θέμα όμως είναι αν ορμάει καθόλου και η μικρή από μόνη ή αν αράζει και δείχνει ότι κάνει αγγαρεία (προσφάτως τη πάτησα λίγο με Κρυστάλω στο δίωρο γι'αυτό και ρωτάω..)
δε σου ορμάει σίγουρα, αλλά εγώ δεν διέκρινα και να κάνει αγγαρεία, το μεγάλο της ατού είναι η ομορφιά και αυτό θεωρώ ότι πληρώνεις κατα κύριο λόγο, απο εκεί και πέρα είναι και θέμα γούστου και τι ψάχνει ο καθένας, άλλοι που ειναι πιο έμπειροι και την έχουν δοκιμάσει μπορούν ίσως να σου που περισσότερα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Φίλε να σου πώ και εγώ. Η κοπέλα είναι πολύ διαθέσιμη και συμμετέχει σε ότι της ζητήσεις και παίρνει και πρωτοβουλίες. Η δουλειά της είναι και ξέρει να την κάνει καλά!
Το θέμα είναι αν ΕΣΥ θα έχεις διάθεση να ζητήσεις αγριάδες, anal, CIF, CIM κλπ γιατί εγώ που γενικά είμαι παθιασμένος με το anal [έχω πάρει και 3-4 παρθενιές από εκεί, ενώ από μπροστά καμία!], όχι μόνο δεν μου βγήκε να της το ζητήσω αλλά, το ξαναλέω, να μου το προσέφερε τσάμπα θα το αρνιώμουν!
Γενικά χάνεσαι στις ματάρες της και ξεχνάς όλα τα άλλα!!
Τώρα άμα αυτό είναι καλό ή κακό δεν το έχω αποφασίσει ούτε για εμένα, οπότε εσένα τι να σου πώ, πάντως είναι μια εμπειρία!

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μας τρελάνατε παιδιά! Και γω που δεν πολυπαίζω ct αλλά πιο πολύ strips έχω μπει σε μεγάλο πειρασμό να κανονίσω! Τέτοιο tribute σε άλλη ct έχει γίνει στο site? Αν δεν έχει ξαναγίνει τότε αυτό σημαίνει ότι το μωρό το αξίζει. Δεν γίνεται όλοι να κάνουν λάθος!  :rockon:

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Μας τρελάνατε παιδιά! Και γω που δεν πολυπαίζω ct αλλά πιο πολύ strips έχω μπει σε μεγάλο πειρασμό να κανονίσω! Τέτοιο tribute σε άλλη ct έχει γίνει στο site? Αν δεν έχει ξαναγίνει τότε αυτό σημαίνει ότι το μωρό το αξίζει. Δεν γίνεται όλοι να κάνουν λάθος!  :rockon:
αλιμονο !!!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ρε τι τραβαμε μεσημεριατικα...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
εγω λεω να την βαλουμε στο νεο μουσειο της ακροπολης μεχρι να επιστραφουν τα μαρμαρα...

Εγώ λέω να μας πείς την τελευταία έσκορτ που πήρες και σου άρεσε, γιατί υποπτεύομαι πως δεν έχεις πάρει καμία ή τουλάχιστον καμία δεν σου έχει αρέσει τα τελευταία 25 χρόνια, οπότε γύρνα στα πολιτικά τόπικς και αυτά εδώ άστα για όσους έχουν εμπειρίες!
Εσύ εδώ, μόνο για εξυπνακίστικη μπαχαλοκριτική είσαι.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Εγώ λέω να μας πείς την τελευταία έσκορτ που πήρες και σου άρεσε, γιατί υποπτεύομαι πως δεν έχεις πάρει καμία ή τουλάχιστον καμία δεν σου έχει αρέσει τα τελευταία 25 χρόνια, οπότε γύρνα στα πολιτικά τόπικς και αυτά εδώ άστα για όσους έχουν εμπειρίες!
Εσύ εδώ, μόνο για εξυπνακίστικη μπαχαλοκριτική είσαι.
συμφωνω μαζι σου.

OP
OP
R

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
και εγώ σε στριπ έπαιζα αλλά κατάλαβα οτι με τα ίδια λεφτά μπορείς να έχεις πολύ περισσότερα ...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
ρε τι τραβαμε μεσημεριατικα...

350 τόπικς έχει το σάιτ! Άμα δεν σας αρέσει αυτό γιατί κάθεστε; Για χαβαλέ και εκ του μακρόθεν κριτική φαντάζομαι.
Ο άλλος που είναι περπατημένος ο tresurert βγήκε και είπε την άποψή του στο C.T. In Greece, ως εν τάξει καλή είναι αλλά να μην τρελαθούμε κι όλας και από σεβασμό για την εμπειρία του δεν τόλμησε κανείς να του αντιμιλήσει, αλλά είχε άποψη και πείρα άνθρωπος! Εσείς άραγε;;

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.266
Πόντοι
4.365
Ok! Ξεχνάω τα  :s&m_1:  :s&m_2:  :s&m_3:  :lheel:  :zfuck: και έφυγα για το μωρό  :grin:

tonousou

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Η κοπελαρα ειναι αστερι!
Απλα το γραφειο της ειναι καπως για τον π....ο!
Τωρα γιατι ενοχλει καποιους...αγνωστο.Ο καθενας εχει τις αδυναμιες του, δεν ειναι κακο.
Αν δουλευε στο Κο. Ζ θα καναν ουρες εξω απο το δωματιο οπως π.χ. με την Μια που εχει φατσα εξωγηινου,κορμακι καλο και υπηρεσιες αριστες για οσους θελουν PSE

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Η κοπελαρα ειναι αστερι!
Απλα το γραφειο της ειναι καπως για τον π....ο!
Τωρα γιατι ενοχλει καποιους...αγνωστο.Ο καθενας εχει τις αδυναμιες του, δεν ειναι κακο.
Αν δουλευε στο Κο. Ζ θα καναν ουρες εξω απο το δωματιο οπως π.χ. με την Μια που εχει φατσα εξωγηινου,κορμακι καλο και υπηρεσιες αριστες για οσους θελουν PSE
Εχει ομως η Μια  "διδακτορικό στη Ρώσικη λογοτεχνεία " ??
αυτο κανει την διαφορα ....

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom