Νέα

CT - Martina ένας ξανθός άγγελος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RoccoSiffredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Συναθλητά Varnαlis και μετά συγχωρήσεως και με την εκτίμηση που τρέφω δια την εμπειρία σας, αλλά βαθμολογόντας την κορασίδα με 5 στο πρόσωπο και με 6 στο σώμα απέχετε πολύ από τον λοιπό Μ.Ο. που είναι 8,2 και για τα δύο πεδία.
Χαμηλή βαθμολογία στην απόδωσή της θα ήτο κατανοητή διότι μπορεί στο κρεββάτι να μην τα είχατε βρει, να ήτο κουρασμένη, να μης σας γουστάριζε κλπ αλλά μερικά πράγματα είναι αντικειμενικά και το 5 σημαίνει ότι τα μισά τουλάχιστον έσκορτς, αν όχι οι μισές κοπέλλες στην ηλικία της, είναι ομορφότερά της που γαμώ το μου δε είναι.
Δεν θα θεωρήσω ύποπτο, όμως το επισημαίνω, πως το ριβιού γράφτηκε 12 μέρες μετά την συνάντηση, δεν λέω πως ως εκ τούτου ήταν κακόβουλο αλλά σαν να μοιάζει με ετεροχρονισμένη προσπάθεια "αποκαταστάσεως ισορροποιών".

Με σεβασμό

Karlos The Best

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Συναθλητά Varnαlis και μετά συγχωρήσεως και με την εκτίμηση που τρέφω δια την εμπειρία σας, αλλά βαθμολογόντας την κορασίδα με 5 στο πρόσωπο και με 6 στο σώμα απέχετε πολύ από τον λοιπό Μ.Ο. που είναι 8,2 και για τα δύο πεδία.
Χαμηλή βαθμολογία στην απόδωσή της θα ήτο κατανοητή διότι μπορεί στο κρεββάτι να μην τα είχατε βρει, να ήτο κουρασμένη, να μης σας γουστάριζε κλπ αλλά μερικά πράγματα είναι αντικειμενικά και το 5 σημαίνει ότι τα μισά τουλάχιστον έσκορτς, αν όχι οι μισές κοπέλλες στην ηλικία της, είναι ομορφότερά της που γαμώ το μου δε είναι.
Δεν θα θεωρήσω ύποπτο, όμως το επισημαίνω, πως το ριβιού γράφτηκε 12 μέρες μετά την συνάντηση, δεν λέω πως ως εκ τούτου ήταν κακόβουλο αλλά σαν να μοιάζει με ετεροχρονισμένη προσπάθεια "αποκαταστάσεως ισορροποιών".

Με σεβασμό
:cool2: Συμφωνώ με τον προλαλήσα το μωρό είναι πάρα πολύ καλό και σίγουρα για επιπέδου επαφή !!!

OP
OP
R

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235

Με σεβασμό
και εγώ συμφωνώ, ε όχι την Μαρτίνα στο πρόσωπο 5, κάτι δεν παει καλά ....

memb

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΘΕΩΡΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΙΚΡΟ ΤΟ 5ΑΡΙ.αΞΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ(ΝΑ ΣΗΜEΙΩΣΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ CT)

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Μαλλον δεν συμφωνει με τα κριτιρια του ποιητη, που για να λεμε και το σωστο εχει πολυ υψηλα στανταρ.....

varnalis

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Κριτικές
60
Like
279
Πόντοι
361
και εγώ συμφωνώ, ε όχι την Μαρτίνα στο πρόσωπο 5, κάτι δεν παει καλά ....
Εκείνο που δεν πάει καλά είναι ότι έχει άσχημα και στραβά δόντια και μάλιστα σε κακή κατάσταση (τερηδονισμένα?) κι όταν χαμογελάει χάνει πόντους. Αν είχε σωστή οδοντοστοιχία θα της έβαζα 7. Πιστεύω ότι τα στραβά πρέπει να τα επισημαίνουμε. Εσείς άραγε δεν τα είδατε? Και μην μου πείτε ότι δεν παίζει πρωταρχικό λόγο στην εμφάνιση η καλή κατάσταση των δοντιών. Εγώ ούτε να την φιλήσω επιθυμούσα ούτε όταν μούκανε στοματικό αισθανόμουν όμορφα.
Όσον αφορά το σώμα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες δεν έχει καλή μέση και γι' αυτό πάντοτε κάτι φορά και οι πόζες της σκοπό έχουν να κρύψουν ατέλειες, άλλωστε και το βυζί της δεν είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στο χώρο (κι εδώ αποφεύγεται η επίδειξη).
Τέλος το ότι έγραψα κριτική μετά από 12 ημέρες σημαίνει όχι μόνον ότι η μνήμη μου - αν και πλησιάζω τα πενήντα - λειτουργεί άψογα αλλά κυρίως ότι οι πολλές υπερβολικά διθυραμβικές κριτικές και η δημιουργία δικής της σελίδας (όταν δεν έχουν δική τους σελίδα κάποιες θεές που πέρασαν από τα μέρη μας) με εκνεύρισαν και έσπευσα να αποκαταστήσω την πραγματικότητα.
Υ.Γ¨.: Πάντως στο κρεβάτι περάσαμε κι οι δύο φίνα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Αλλά κυρίως ότι οι πολλές υπερβολικά διθυραμβικές κριτικές και η δημιουργία δικής της σελίδας (όταν δεν έχουν δική τους σελίδα κάποιες θεές που πέρασαν από τα μέρη μας) με εκνεύρισαν και έσπευσα να αποκαταστήσω την πραγματικότητα.

Αυτό ακριβώς υπέθεσα και εγώ! Μόνο που αυτό δεν λέγεται αποκατάσταση πραγματικότητας, λέγεται διαμόρφωση άποψης και ο εκνευρισμός δεν είναι χρήσιμος για την αντικειμενικότητα!

Όταν οι πολλοί δεν συμφωνούν με ΕΜΕΝΑ τόσο το χειρότερο γι αυτούς.

Ξέρεις στα αθλήματα που υπάρχουν κριτές οι δύο ακραίες βαθμολογίες η πάνω πάνω και η κάτω κάτω δεν υπολογίζονται. Οι κριτές τώρα που εμπίπτουν πολύ συχνά σ'αυτή την περίπτωση, χωρίς κατ'ανάγκην να αμφισβητείται η ειλικρίνειά τους, χάνουν τη θέση τους.

Και μια άλλη ερώτηση. Η Νταίζη δεν είχε το ίδιο στραβά δόντια γιατί εμένα έτσι μου φάνηκε! Και με 1.62 παίρνει 8 στο σώμα; [η απόδωση άλλο πράγμα είπαμε!]

OP
OP
R

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Εκείνο που δεν πάει καλά είναι ότι έχει άσχημα και στραβά δόντια και μάλιστα σε κακή κατάσταση (τερηδονισμένα?) κι όταν χαμογελάει χάνει πόντους. Αν είχε σωστή οδοντοστοιχία θα της έβαζα 7. Πιστεύω ότι τα στραβά πρέπει να τα επισημαίνουμε. Εσείς άραγε δεν τα είδατε? Και μην μου πείτε ότι δεν παίζει πρωταρχικό λόγο στην εμφάνιση η καλή κατάσταση των δοντιών. Εγώ ούτε να την φιλήσω επιθυμούσα ούτε όταν μούκανε στοματικό αισθανόμουν όμορφα.
καλα ρε φιλε μιλάμε για την ίδια? και μπορεσες και ειδες αν ειχαν και τερηδόνα? στοματική εξέταση της εκανες? τελος πάντων, γνώμη σου και σεβαστή, αλλά μου κανει εντύπωση

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μαλλον δεν συμφωνει με τα κριτιρια του ποιητη, που για να λεμε και το σωστο εχει πολυ υψηλα στανταρ.....
Τα υψηλα στανταρ ειναι σωστα!!!! αρκει να ειναι αντικειμενικα!!!! γιατι η συγκεκριμενη κοπελλα ειναι γυρω στο 8 στο προσωπο αντικειμενικα και οχι υποκειμενικα!!!!!Τωρα αν ψαχνεται για οδοντοστοιχια διαφημηση της COLGATE  μαλλον θα ειναι λιγουλακι δυσκολο να το βρειτε αναμεσα σε σιτοτουριστριες!!!!!!!

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Όσον αφορά το σώμα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες δεν έχει καλή μέση και γι' αυτό πάντοτε κάτι φορά και οι πόζες της σκοπό έχουν να κρύψουν ατέλειες, άλλωστε και το βυζί της δεν είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στο χώρο (κι εδώ αποφεύγεται η επίδειξη).
Τέλος το ότι έγραψα κριτική μετά από 12 ημέρες σημαίνει όχι μόνον ότι η μνήμη μου - αν και πλησιάζω τα πενήντα - λειτουργεί άψογα αλλά κυρίως ότι οι πολλές υπερβολικά διθυραμβικές κριτικές και η δημιουργία δικής της σελίδας (όταν δεν έχουν δική τους σελίδα κάποιες θεές που πέρασαν από τα μέρη μας) με εκνεύρισαν και έσπευσα να αποκαταστήσω την πραγματικότητα.
Υ.Γ¨.: Πάντως στο κρεβάτι περάσαμε κι οι δύο φίνα.
Θα συμφωνησω με των συναγωνηστη varnalis καλο κρεβατι σιγουρα δεν μπορεις να την πεις ασχημη και ειναι ομορφη αλλα μεχρι εκει.Κατα καιρους εχουν σκασει καλυτερα θεματα και σε ομορφια και σε service

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Έχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ με το σάιτ και ιδιαίτερα με το θρεντ των ct και σήμερα που ξαναμπήκα διαβάζω  την άδικη επίθεση των "Μαρτινομανών" στον Βάρναλη.
Όντως και για μένα κάποιες φορές είναι υπερβολικά αυστηρός αλλά να ξέρετε ότι αυτό είναι δείγμα της αξιοπιστίας που τον διακρίνει. Δεν μπορεί να είναι περίεργο το 5 ή 6 που έβαλε στη γκόμενα και να μην είναι περίεργο ότι μπαίνουν κριτικές για την ίδια από τους ίδιους που δεν έχουν να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν κάτι από την προηγούμενη κριτική.
Μιλάω γενικά γιατί την γκόμενα δεν την έχω πάρει για να έχω δική μου άποψη. Ούτε τον Ρόκο ξέρω ούτε τον gianevan αλλά γενικά διαφωνώ με την τακτική να βάζει κανείς δύο ίδιες κριτικές για την ίδια γκόμενα. Εκτός αν προσπαθεί κανείς να σπάσει το φράγμα του σάιτ που τον περιορίζει στη βαθμολογία του. Αλλά το ότι έχει πάει κάποιος δύο, τρεις, πέντε φορές με την ίδια και της δίνει πάντα για παράδειγμα μ.ο. 8 ή 8,1 δεν καταλαβαίνω τι σημασία έχει.
Εγώ έχω πάρει πάνω από μια φορά τη Μόνι, την Electra Angel, την Crystal Crown και κάποιες άλλες αλλά η κριτική που έγραψα είναι μία και μοναδική αφού δεν είχα να προσθέσω ή να αφαιρέσω κάτι από τις προηγούμενες. Τώρα ο καθένας σκέφτεται αλλιώς αλλά δεν μπορεί και να φαίνεται περίεργη η κριτική κάποιου που διαφωνεί και που λέει κιόλας ο άνθρωπος ότι στο κρεβάτι πέρασε καλά. Έτσι δεν είναι;   :think: :think: :think:   

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μηπως σας εθιξαν την αγαπουλα ρε Παιχτες.
Sorry αλλα και εγω περασα και ειπα οκ καλη ειναι αλλα μην τρελλαθουμε κιολας με το Ρωσσιδι.
Εαν θελεται βαζω καμμια σαρανταια ονοματα απο κατω οι οποιες και καλυτερες σε θεμα ομορφιας ειναι και σε θεμα Service και οχι thread δικο τους δεν εχουν αλλα ουτε review δεν εχει γραφτει εδω μεσα !!!
Την Καλημερα μου και πολυ ασχοληθηκαμε .
Την Daisy καλυτερα μην την πολυ πιανετε στο στομα σας γιατι μπορει να σας δεσει και τον πουτσο κομπο στο πι και φι.
Βαλαμε μια κορονα και γιναμε και πριγκιπεσσες . :headbang: :headbang:

OP
OP
R

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Έχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ με το σάιτ και ιδιαίτερα με το θρεντ των ct και σήμερα που ξαναμπήκα διαβάζω  την άδικη επίθεση των "Μαρτινομανών" στον Βάρναλη.
Όντως και για μένα κάποιες φορές είναι υπερβολικά αυστηρός αλλά να ξέρετε ότι αυτό είναι δείγμα της αξιοπιστίας που τον διακρίνει. Δεν μπορεί να είναι περίεργο το 5 ή 6 που έβαλε στη γκόμενα και να μην είναι περίεργο ότι μπαίνουν κριτικές για την ίδια από τους ίδιους που δεν έχουν να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν κάτι από την προηγούμενη κριτική.
Μιλάω γενικά γιατί την γκόμενα δεν την έχω πάρει για να έχω δική μου άποψη. Ούτε τον Ρόκο ξέρω ούτε τον gianevan αλλά γενικά διαφωνώ με την τακτική να βάζει κανείς δύο ίδιες κριτικές για την ίδια γκόμενα. Εκτός αν προσπαθεί κανείς να σπάσει το φράγμα του σάιτ που τον περιορίζει στη βαθμολογία του. Αλλά το ότι έχει πάει κάποιος δύο, τρεις, πέντε φορές με την ίδια και της δίνει πάντα για παράδειγμα μ.ο. 8 ή 8,1 δεν καταλαβαίνω τι σημασία έχει.
Εγώ έχω πάρει πάνω από μια φορά τη Μόνι, την Electra Angel, την Crystal Crown και κάποιες άλλες αλλά η κριτική που έγραψα είναι μία και μοναδική αφού δεν είχα να προσθέσω ή να αφαιρέσω κάτι από τις προηγούμενες. Τώρα ο καθένας σκέφτεται αλλιώς αλλά δεν μπορεί και να φαίνεται περίεργη η κριτική κάποιου που διαφωνεί και που λέει κιόλας ο άνθρωπος ότι στο κρεβάτι πέρασε καλά. Έτσι δεν είναι;   :think: :think: :think:   
γιατι ρε φιλε λεει πουθενα οτι απαγορευεται να βαλει καποιος 2 ή και παραπάνω κριτικές για την ιδια?

OP
OP
R

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Μηπως σας εθιξαν την αγαπουλα ρε Παιχτες.
Sorry αλλα και εγω περασα και ειπα οκ καλη ειναι αλλα μην τρελλαθουμε κιολας με το Ρωσσιδι.
Εαν θελεται βαζω καμμια σαρανταια ονοματα απο κατω οι οποιες και καλυτερες σε θεμα ομορφιας ειναι και σε θεμα Service και οχι thread δικο τους δεν εχουν αλλα ουτε review δεν εχει γραφτει εδω μεσα !!!
Την Καλημερα μου και πολυ ασχοληθηκαμε .
Την Daisy καλυτερα μην την πολυ πιανετε στο στομα σας γιατι μπορει να σας δεσει και τον πουτσο κομπο στο πι και φι.
Βαλαμε μια κορονα και γιναμε και πριγκιπεσσες . :headbang: :headbang:
μια ερώτηση απλά απο περιεργεια στο avatar σου ειναι η φωτογραφία σου?

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τσιμπα να βαλεις και εσυ φιλαρακο γιατι δεν σου παει η φεγγαραδα !!!!!!

URL]]

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Διαλεξε κιολας !!!