You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sabrina (Zuzana). Ένας αγγελος στην γη!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΟΜΑΝΤΟ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 305
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ευχαριστω φιλαρακι. Ημουνα σε περιεργη ψυχολογικη κατασταση τελευταια. Αλλα ολα φαινονται καλα τωρα μαλλον. Το εφτιαξα. Ενταξει. ;) ;) ;)Μπράβο ρε κομάντο. Τόσο καλός τύπος που σαι το αξίζεις να σαι χαρούμενος!
ΥΓ Το λάστιχο το σιαξες?
Επισκέπτης
Βαλε και κανενα τραγουδακι βρε Στραταρχη στο κοριτσι.
[youtube=425,350]TXMs2qKnaps&feature=related[/youtube]
[youtube=425,350]TXMs2qKnaps&feature=related[/youtube]
Επισκέπτης
[youtube=425,350]klWluYoa0_8[/youtube]
τι λεει ρε φιλε,ποτε τα κουφετα με το καλο?The only thing that I hope my angel is that you are O.K. I don't want anything else. Take care yourself please and forgive me for all!!! :'( :'( :'(
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Εσυ που εισαι ρε φιλαρακι??? Εγω εδω ειμαι καθε μερα. Εσενα εχω να σε δω in ουτε ξερω ποσο καιρο. Θα σε φαει η δουλεια ρε συ!!! ;) Και το κοριτσι εχασα επεισης. Μπορει να ειναι σε tour.πουσαι ρε κομαντο?
ειχα διαφωνησει με καποιον και δεν εμπαινα κομμαντο..Ελα εδω ρε συ φιλαρακι Εκτωρα. Το εχασα παλι το κοριτσι. Μηπως ξερεις κατι εσυ?
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ναι ρε συ. Ενταξει. Καταλαβαινω. Αλλα μπορουσες να μιλησεις με μενα η με καποιους αλλους φιλους. Εγω οπως θα ειδες δεν σε ενοχλησα καθολου. ;) ;) ;)ειχα διαφωνησει με καποιον και δεν εμπαινα κομμαντο..
δεν ησουν εσυ ρε φιλε..αλλος ηταν...εβγαζε φωτο το κοριτσι παντως πριν μερικες μερεςΝαι ρε συ. Ενταξει. Καταλαβαινω. Αλλα μπορουσες να μιλησεις με μενα η με καποιους αλλους φιλους. Εγω οπως θα ειδες δεν σε ενοχλησα καθολου. ;) ;) ;)
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Για λεγε ρε συ. Εχω χασει επεισοδια ρε συ? Με πμ πεστα!δεν ησουν εσυ ρε φιλε..αλλος ηταν...εβγαζε φωτο το κοριτσι παντως πριν μερικες μερες
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις