You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sabrina (Zuzana). Ένας αγγελος στην γη!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΟΜΑΝΤΟ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 305
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ευχαριστω φιλαρακι. Και εσυ το ιδιο. Ρε συ για να παιρναμε καλα ειμαστε εδω ολοι νομιζω. Αρκετα προβληματα εχουμε ολοι μας καθε μερα.Γι αυτό είσαι αξιαγάπητος ρε Λοκατζή, γιατί είσαι παλλικάρι σπαθένιο
δεν χρειαζωνται συναισθημα..εκ μερους μας αγαπητε..επειδη μοιαζουμε σε αυτο για αυτο στο λεω..στο τελος μας πιανουνε μαλακες..να παιρναμε καλα και να τις μπηγουμε..μονο για αυτο ειναι..Το ξερω οτι κανει την δουλεια της. Απλα εγω νοιωθω λιγο παραπανω συναισθημα οτι μου δινει απο ολες τις αλλες και αυτο με φτιαχνει. Μπορει να το παιζει καλα και τα ιδια να δινει και σε ολους τους αλους. Δεν ξερω. Τι να κανουμε ρε φιλαρακι? Ειμαι της παλιας σχολης εγω. ;) ;) ;)
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Και αν χριαζομαι εστω και ψευτικα να νοιωθω λιγο συναισθημα αλλιως δεν μου κανει κουκου τι γινεται φιλαρακι? Κοβω το γαμησι συμφωνα με τα λεγομενα σου? Λεω τωρα εγω.δεν χρειαζωνται συναισθημα..εκ μερους μας αγαπητε..επειδη μοιαζουμε σε αυτο για αυτο στο λεω..στο τελος μας πιανουνε μαλακες..να παιρναμε καλα και να τις μπηγουμε..μονο για αυτο ειναι..
απλα εγω συναισθημα δεν θελω φιλε...ειναι πως την βρισκει ο καθενας,θεωρω οτι με δουλευει οταν το ιδιο βγαζει σε αλλους 752Και αν χριαζομαι εστω και ψευτικα να νοιωθω λιγο συναισθημα αλλιως δεν μου κανει κουκου τι γινεται φιλαρακι? Κοβω το γαμησι συμφωνα με τα λεγομενα σου? Λεω τωρα εγω.
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ο προεδρος εχει παντα δικιο. Πρεπει να βαζω που και που και κανενα τραγουδακι στο κοριτσι.Βαλε και κανενα τραγουδακι βρε Στραταρχη στο κοριτσι.
Do you remember my love? This is the first song from the cd that I mad for you.[youtube=425,350]HGC003Xz3CY[/youtube]
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
απο τον στελαρα!!!
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
Επισκέπτης
κατσε να βαλω και γω ενα
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
κατσε να βαλω και γω ενα
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value=""></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
A ρε ψώνιοκατσε να βαλω και γω ενα
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value=""></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Επισκέπτης
A ρε ψώνιο
γελας ε?
Κοιτα να δεις πως γινεται το καμακι και μετα ελα να μου πεις.
Δειτε και οι αλλοι μπας και βγαλετε καμοια γκομενα ρε!
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καλα ο Γιάννης Ζουγανέλης ειναι ο πιο προικισμένος ηθοποιός , τι θες , εμφάνιση ,στιλάκι ,όλα τα έχει ο πούστης .Κρίμα όμως που δεν το αξιοποιεί .Τελευταία χρονια δεν τον έχουμε δει και πολύ ,μονο στο σίριαλ με τον υπουργό. Είναι απίστευτος πάντως..γελας ε?
Κοιτα να δεις πως γινεται το καμακι και μετα ελα να μου πεις.
Δειτε και οι αλλοι μπας και βγαλετε καμοια γκομενα ρε!
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Hear I am baby. It's too late for me the time that you sent the message. Try earlyer if you want to find me. ;) ;) ;)hi,komando,where are you?
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Αγαπητε σκατο-κλωνε ξερεις ποιο ειναι το μονο κακο σε ολη την ιστορια? Οτι με περνας για ηλιθιο!!! Δεν ειμαι παλιομαλακα!!! Εκανες 2 σοβαρα λαθη για να μου ξεφυγουν. Στο προφιλ σου εβαλες γλωσσα:ελληνικα και στο πμ σου εβαλες σε πτωση στα αγγλικα ξενο ονομα. Η Αγγλικη γραμματικη δεν εχει πτωσεις ξερεις. Η Σαμπρινα, της Σαμπρινας κ.λ.π. Και μια Ουγγαρεζα δεν θα εγραφε ποτε "Sabrinas" μαλακα!!!hi,komando,where are you?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 8K